OMG!

Glömde visa er den här vackra anteckningsboken som susanne köpte till mig!

Earth hour!

Tjenaaaaa!
Varför skrev jag så?(det vet jag inte) Nu ska jag visa er hur min dag har varit!

Och nu sitter jag och gör inget så hejdå :)

Godnatt alla mina undersåtar

Nu ska jag sova efter att ha kollar på "My idiot brother" Som förövrigt var riktigt bra, handlar om en riktigt skön snubbe som för det mesta talar sanning vilket kan leda till problem. Verkligen ett bra filmtips!!
Nu tänkte jag bjuda på några bilder från igår!






Hejdåå!

Lov :)

Är just nu mitt uppe i att packa till pappa, ska spendera mitt påsklov där :) ska snart åka så detta blir ett snabbt inlägg. Dagen som gått har varit ganska kul, sista dagen i skolan - så nu är det looov!
HEJDÅÅÅ

Jaaaaa:)

Klänningen är snart klar! Bara lite tyll sen är det bara att dekorera :D Den ser bra ut än så länge men man vet ju aldrig... Nej nu ska jag fortsätta att ssy, den kanske blir klar imorgon, om jag orkar imorgon.
Västen som jag gjorde av en jeansjacka och en hoodtröja

Tjeeenare

Trevligt att träffas. Idag är dte Onsdag och jag ahde ganska kul i skolan och det avr kul att elin var tillbaka :) Just nu siiter jag hemma och kollar på "Marmaduke" - Jag tycker inte att den är så bra så jag kollar runt lite på kläder o skit. Ska snart hjälpa mamma och göra lite kycklingnudelwok.
Gjorde klart den här på syslöjden förut!

Mycket på en dag!

Jo idag är det tisdag och tisdagar brukar vara otroligt sega och tråkiga fast idag hade jag faktiskt skitkul nästan hela dagen! Spelade fotboll på rasten och jag känner verkligen att jag var väldigt duktig, jag gjorde 4 (!!!) mål varav ett var med vänsterfoten :) Fast sara, julia och josse var också asgryma! Killarna sög hehehe typ inte alls men alla är ju typ långa och springer skitsnabbt och går typ i fotboll. Sen kom det en mindre rolig nyhet om att en typ elevassistent eller något hade fått sparken eller vad det var det var så halva skolan satte upp lappar på hela skolan och hade namninsamling och skit - Det kan bero på att han är en helgó lärare som inte får sluta!
Har nyss vart iväg och käkat på mcDonalds och innan det så gjorde jag om en tröja och en jeansjacka som jag alldeles strax ska fortsätta på!:)

Godnatt alla medmänniskor

Kollade lite på "På bar gärning" och dte var faktiskt ganska intressant att se hur människor reagerar på vissa beteender och i vissa situationer. Så det tycker jag att man borde ta en titt på! I dagens program så handlade en del om ifall en människa skulle yra omkring och må dålig ifall någon kom och hjälpte till. Det visade sig att berodde på könet och klädseln ifall någon kom och hjälpte personen i nöd. Själv har jag ramlat med cykeln och brutit nyckelbenet när jag var ensam ute och cyklade, då var det en man och hans son som bara cyklade förbi när de såg att jag låg ner på marken och hade ont och blödde ganska så mycket från mina knän. Just då tänkte jag bara "Nehe ska de bara skita i mig och cykla vidare?" vilekt de gjorde, men sen fick jag hjälp av först en kompis mamma och son som råkade åka förbi med bil och sen så kom mamma och skjutsade mig till sjukhuset.
Skulle du hjälpa någon som låg ner på gatan?
Det blev en tankeställare som jag ska sova på! Så godnatt :)

måndag igen

Tjenamors!
Då var det dags för en ny vecka! Som vanligt så har jag en mjukstart på veckan då jag bara går till 1 på måndagar, När jag kom hem så satte jag mig o käka lite, och nu kollar jag på BigBrother och käkar chipsresterna från igår :) Ska nog ut på en springtur sem med elmer hade jag tänkt!

Duktig flicka

Jag känner att jag har varit otroligt duktig idag, har fått en massa bra saker gjorda. Tog en promenad med mamma och hunden till en som vi känner som precis har fått en valp :) Sen blev det att chilla lite framför teven och datorn! Men sen bestämde jag mig för att ta med hunden ut för att springa lite så jag var ute i en kvart med honom. Och nu slutligen så kollar jag lite tv och käkar chips och ben & jerry's :)))
Lilla skorpan

Min "stora" hund ville hälsa :)

HIHIHIHI

En liten konversation jag och mamma hade på elgiganten:
Mamma: Men då köper vi en vit spis då.
Jag: Men vi har ju svart kyl och frys.
Mamma: Jamen den förra spisen var ju vit, så vi tar en vit nu med.
Jag: Okej men då kan vi ju köpa fläkten svart?
...
Mamma: Vad sa du?
Och sen började vi asgarva ehheheh
Jo det var roligare när det hände....

Är solen gul?

Tjenare, blev ett ganska sent första inlägg idag för jag har nyss vart och kollat på en ny ugn/spis för våran ugn pajade igår -.-' Det blev en vacker vit, som jag hittade! Mamma var jättesnäll och köpte 2 krokar och en låda till mig plus att hon köpte 4 pingvinstänger också :))) Hittade inget roligt att ta på mig imorse så jag tog ett svart linne och satte fast några örhängen. Själv tycker jag att resultatet blev skitbra...
hejdå Nu ska jag gå och måla lite möbler.

Visste du att...?

Sorry för bildbomben men jag var bara tvungen att dela med mig!!!

Solen är verkligen min kompis idag!

Var i stan förut och köpte skor, bild kommer senare. Gick sedan BUMS upp på rummet och fortsatte sy i en halvtimme så nu är knapparna på och överdelen figursydd. Känner mig rätt stolt över den än så länge men vi får väl se hur det blir när det är klart. Efter att jag hade stuckit mig i fingret 93724987 gånger med nålen när jag sydde på knapparna så tog jag med mig mobilen, hörlurarna, täcket och en påse maltesers ut och halvsov!

Söndagen den tjugotredje i tredje.

TJEEEENARE. Filmen igår var asgrym!!! När filmen slutade vid halv tolv så kom mamma och hämtade mig, fast jag glömde min fluff hos elin :(( Men nu ska jag inte sörja. När jag vaknade vid 8 så sken solen och när solen skiner så blir jag glad! Så glad att jag blir riktigt kreativ så dagen ska nog spenderas vid symaskinen och på golvet tillsammans med några meter tyg! Senare kanske jag gör nåt annat skoj utomhus :)

Nu blev det halvt som halvt ändrade planer, drar och köper skor nu HEJDÅ

Sunny day <3

Hejochhallå. Idag är det fredag vilket för mig har inneburit ett SO - prov, en tur till coop med ida, en isglass, MASSA MED SOL och sen hem till elin med henne och frida. Så just nu sitter vi alla med varsina datorer i knät :) För ikväll så ska vi nämligen kolla på "The hunger games" på bio, så det ska nog bli kul!
Lite bilder från dagen som har gått.
HEJDÅÅ.

@ Fridas.

Jo nu sitter jag hemma hos frida efter en solig dag i skolan :) Det var så varmt och sköant så jag och frida bestämnde oss för att köpa glass på hemvägen, så med varsin Ben & Jerry´s i handen så vandrade mot frida. Vi satt sen på hennes altan och drog med en utesoffa ut och spelade klassiska somarlåtar! Men jsut nu sitter vi och pluggar inför SO-provet imorgon -.-'
Bild från Fridas blogg

Nu ska jag fortsätta att plugga SO.

JAG ÄR GLAD.

Min syrra kom nyss upp med mina två tröjor, testade båda och de passade superbra *HAPPYFACE*
Nej nu ska jag fortsätta att sy, är snart klar med delarna - är bara att fixa några sömmar och sy ihop de tre delarna + dragkedja. SEN är det bara att "pynta"
HEJDÅÅÅÅ !

kommer inte på någon bra rubrik så denhär får duga.

Hemma från skolan och har nyss kollat på BigBrother. Skolan gick ganska snabbt, på idrotten hade vi dans och det var ganska så kul! Syslöjden som var 2 timmar flög bara för bi för jag satt mest och skratta :) Hade tänkt att sy lite när jag kom hem men jag behöver hjälp av mamma med en sak på symaskinen så just nu fördriver jag tiden tills hon kommer hem xD  hedå

Egentryckt tröja!

Kan ni se vilka filmer som finns med på tröjan? :)
Hejdååå

En skoldag,timme hos Elin ,en konfaträff och 5 pannkakor senare...

bluuuubb! Idag var det en såndär Tisdag som är seg fast känns ganska så snabb ändå! Förstår ni vad jag menar? Iallafall, hade tänkt att klippa mig idag men det orkar jag nog inte utan ska nog ta o sy ihop överdelen idag :) På tal om klänning så ska jag nog börja spana på konfa - klännignar i tid. Så att det inte blir en halvfin sistamuniten klänning...
Nu ska jag tralla vidare :)
HEJDÅÅÅ

Nybäddad säng.

)#(/&"/#"%/"&(/E()=)QW^*`?%"?#
Kände bara att det var ett bra sätt att börja det här inlägget. SÅ. Jo jag har precis bäddat rent min säng (!) och sitter nu och njuter av doften från nytvättade lakan <3 Idag är det måndag vilket betyder att det är tisdag imorgon - och för mig innebär det en LÅNG, SEG och TRÖG dag. Men som vanligt så får jag väl försöka göra det bästa av situationen :) Det är bara 88 dagar kvar till FRIHEEEEEET !
Btw så har jag kollat klart på sherlock holmes idag och vill nu bjudapå två bilder.



Jag är på G!

Håller just nu på med att göra mönster till skolavslutningsklänningen! Känner att jag har ganska mycket att göra och det mesta av det är lättare att göra med en modelldocka, synd att de ska vaa så dyra :( Är iallafall snart klar med mönstret till överdelen, sen är underdelen lättare att göra utan ett mönster. Funderar just nu ifall jag ska ha eller inte ha "linne-ärmar" på den...
Hejdååå

TEA TIME MED IDA

HELLOOOO!
Idag är det måndag. Haft ganska kuliga lektioner idag :) Blev lte chockad över att jag klarade 83% på spanska-provet! Just nu sitter jag (i sklan) och dricker te med Ida EFTER ATT JAG HAR SLUTAT!
detta blir ett kort inlägg för min data håller på att lagga sönder.

Glee (k)

JAG BLEV JUST VÄLLDIGT GLAD. De har äntligen satt ett realise-datum på Glee säsong 3 (!!!) I Sverige, så nu är det bara att vänta till den tjugiosjätte i nionde detta året :)))))
Jag bryr mig inte om vad folk tycker om serien, det är jag som gillar den och jag tänker inte tvinga någon att kolla på den!
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

HEJ

Heeej. Så nu har jag det sagt. Igår så tog jag tåget in till elin och frida och spenderade kvällen hos Elin :) Vi kikade på Sherlock Holmes som jag just nu i sekunden håller på att kolla vidare på:) Idag har jag följt med Amanda på hennes konfa. Och nu kollar jag på Sherlock!

En runda i stan.

Goddag! Denna lördag vaknade jag vid sju så jag satte igång datorn och kollade på lite bigbrother :) Efter frukosten så åkte vi in till stan och käka lite fika och var och kollade på en mässa med elever från olika gymnasium som visade sina produkter och ideér. Vi köpte några saker Bl.a. Jättegod hemmagjord polkagrischoklad c: Sen handlade vi lie på coop och nu sitter jag som vanligt i min säng.
Hejdå.

Fredsuppdraget!

Igår så visade min låtsasmamma mig en jättegullig iphone-app! Det går ut på att varje dag så får man ett uppdrag som ska utföras under dagens gång. Här är några som jag tycker är roliga!
Ha det bra, le som jag!

Packar lite smått o gott till pappa :))

Sitter just nu och käkar några mentos samtidigt som jag håller på o packa till pappa! halva helgen kommer typ gå åt för att jag ska träna till spanska-provet på måndag. Jag ogillar min spanskalärare skarpt! Sista lektionen innan provet så går han igenom en helt ny sak som kommer vara med på provet, vi har liksom inte gått igenom något typ -.-' r väl ta ett snack med honom senare någon gång.
Pöööööööööööss

Godmorgon.

jag älskar sovmornar även fast jag vakn ár halv sju ändå... Ska inte vara på badet förrän klockan 09:20 så jag tar bussen som går om 50 minuetr så får jag klampa vidare från rresecentrum. Vi ska bada. JAG VILL INTE. Och jag har faktiskt ingen bibkini :O Får väl spronga runt och leta som mettt jävla freak! HEJDÅÅÅÅ NU SKA JAG LETA

Här är de två tröjorna :)

HAHAHAHAHAH <3

I AM DEAD

Jag har inget att säga.

Klickeliklick!

Har precis klickat hem två tröjor :)
hahah längtar tills jag får dem ^^
HEJDÅÅÅÅÅ

En snabbrunda i stan och en överraskning.

Ja, drog som sagt var till stan med Elin för att köpa lite tyg, Köpte ganska mycket så att det rääckerr och blir över :) Innan jag gick hemifrån så försökte frida få mig att komma hem till henne med kladdkaka hehe när jag och elin ändå var vid norrmalm (det omrädet där frida bor) så köpte vi monster och en kladdkaka och överraskade henne xD Jag kände mig så snäll! Så vi hade en liten picknick i fridas säng och kollade på sherlock holmes som jag nu måste fortsätta kolla på....
(bilder från fridas blogg)
Mina tyger!!

The nightmare before christmas.

Godmorgon studiedag! Vaknade vid åtta och satte mig och kollade lite på youtube. Satte nyss igång en film - The nightmare before christmas, den är ganska bra hittills :) Passar på att käka mina jordnötsrinar samtidigt! Ska gå nr sen och käka lite frukost innan jag drar till Elin. HEJDÅÅÅÅÅÅ

Ett förslag värt att tänka på...

När jag satt o käka nyss så la mamma fram ett förslag. Hon är villig att antingen betala piercing i naveln... ELLER sköldpaddan. Jag vet inte riktigt :( HJÄÄÄLP!!!!!!!!! Och juste, jag blev inte så nöjd med bilden som jag nyss målade klart, jag stör mig på en massa smådetaljer och skit. Tycker iaf att den blev hlt okej med tanke på att det är första gången som jag målar av en person seriöst.

Klar nu :)

Promenader <3

tralalalala JAG ÄLSKAR PROMENADER tralalalala
Skolan idag gick otroligt snabbt även fast jag inte har några ämnen som jag superdupergillar... Fick 2 kakor av ida :) TACK. När jag satt på bussen hem så blev jag väldigt sugen på att promenera så när jag kom hem så tog jag med hunden och satte igång att promenera. Jag älskar att kolla på Tv - play samtidigt så idag kollade jag lite på bigbrother c:

Ett litet tips - tryck på f5...NU! :)))
Ha det bra! :)

Smidigt...

Idag hade jag en ganska okej dag i skolan, satt i cafeterian men elin :) Kom sen hem vid halv fyra och tog en långpromenad med hunden samtidigt som jag passade på att kolla på bigbrother från igår. Det var skitskönt, specielt nu när vädret är helt underbart! Vid fem-tiden så gick jag mot konfan och mötte upp elin, vi kom sen på att det inte var någon idag så vi gick hem igen heh. Nu sitter jag i min säng som vanligt och läser lite bloggar :)
Ha det bra, för det ska jag!

Oh fudge.

Pluggar lite inför spanskaprovet imorgon, fast jag vet inte ifall jag ska göra det för jag och elin ska sitta i cafeterian imorgon hela dagen.. får väl se hur det blir.
BLABLABLABLABLA
Är fluuuuuuuuuum

Tillbaka från naturen.

Hejohopp! Hade med mig mammas systemkamera ch tog då lite bilder..
hejdååå

Packar till picknick!

När jag kom hem blev jag otroligt sugen på maränger så jag satte igång att baka det, sen när emma och nathalie kom hem fick jag ideén om att vi kanske skulle ut på picknick! Så just nu har vi packat lite kex och saft, en fotboll, lite filtar och snart åker marängerna ner :) Jag som älskar att gå på pickninick! Nu vill jag bara ha sommar så att man kan göra sånt här varenda solig dag :D Fast en besvikelse är att jag har förtängt vart jag förra veckan la mina hittade solglasögon -.-' hoppas att de snart dyker fram så att vi kan cykla iväg!
Hejdå!

En efterlängtad dusch!

Har precis tagit en skön dusch och fönat håret, lyssnar på musik och känner för att dansa eller något... har överskottsenergi samtidigt som jag skulle kunna somna vilken sekund som helst -.-'
Förut idag kom jag på att jag har ju studiedag på torsdag, ska man kanske hitta på något? Hade tänkt mig att börja sy min skolavsltningsklänning och gå på stan med någon men vi får väl se vad som händer med dagen.
nu ska jag faktiskt snart sova! Godnatt :)

BILDERNA!

Navelpiercing?

Jag har länge funderat på att skaffa en men vet inte riktigt... Men nu när sommarn kommer så känner jag att jag vill ha en. Har kollat runt lite och kollat läketiden och vissa säger 2 veckor medans andra säger 1 månad eller mer. Jag vet inte ha eller inte ha?
Bilder från weheartit.com

I AM BACK!

fyfan asså, har nog aldrig haft så kul med personer som jag vanligtvis aldrig skulle umgås med. Tackk ttill er som gjorde min helg! Konfa lägret var MYCKET roligare än väntat och jag önskar faktiskt att vi skulle ha ett till senare i konfirmationen men det blir det nte :( Fast vi ska träffas i sommar och grilla o bada! Ska lägga upp lite bilder senare idag men nu ska jag ta igen lite med bigbrother och youtube! Puss o kram!

DAMP

Råkasde göra något med bloggdesignen men ändrar det på måndag...

Bio med skolan

Var rätt skönt idag att vi skulle kolla på bio, de skulle ha spelat "hämnden" men satte på "127 timmar" istället, vilket inte gjorde mig något då jag har velat se den ett tag. det var ganska mysigt att kolla på bio :) Förutom alla äckliga blodscener. Efter filmen så köpte vi kex <3 och åkte hem till elin. satt där ett tag och tog det lugnt. Just nu håller jag på att packa inför konfaägret i helgen, var o köpte lite gott förut :D Ha det!

DÖ SNÖ!

Jag hade planerat att cykla till nathalies skola och sen vidare till tandläkaren men det satte vädret stopp på :( Jag och nathalie gick till hennes skola kvart i 8 och jag var där och presenterade mig och stannade där till tjugo i 9 då jga gick vidare till tandläkaren! Tog typ en halvtimma att vara där så jag tog tjugo i bussen till skolan och hade nyss SO-lektion och nu sitter jag och har spanskalektion, ska snart käka och sen ska vi på BIO!! Efter att vi slutar vid tre så ska jag, Elin och froda dra till stan och köpa lite ingridienser och till sla med frida. Ska sen ta bussen hem till mig och baka macaroner, har aldrig smakat men alltid velat göra :)) Nej nu ska jag back to business!
Idag är det internationella kvinnodagen!

:(

Jag som hade tänkt och baka macaroenr :( märkte att det sknas en ingridiens.

Onsdag 7/3-12

Idag är det onsdag. I skolan ar jag trött men flum ibland xD haft ganska så roliga lektioner så det gick snabbt! Sista lektionen var sysljödi 2 timmar och jag o madde skrattade ihjäl oss hahaha    Och nu sitter jag hemma och kollar på TV och funderar över morgondagen. Imorgon så ska jag följa med min lillasyrra till hennes skola i en halvtimma sen ska jag till tandläkaren och vidare till skolan. Slutar lite tidigare imorgon för vi ska kolla på bio med skolan, ska nog kolla på tyger och skit till klänningen efter skolan :) Nu ska jag nog baka lite kakor <3
HEJDÅÅÅÅÅ

Gratis fika :)

Sitter på på rådhuscafeet med syrran, det blev fritid för deras kortläsare funkade inte xD

VILKEN DAG!

Min måndag var ganksa chill! Jo, imorse så var jag på sjukhuset sen när jag kom till skolan var klockan 10 så jag hade missat det 2 första lektionerna :) Sen var jag flum som in i väggen! Jag prata och skrattade så mycket att jag blev hes... efter att vi slutat klockan ett så drog jag och elin och köpte B&J glass <3 och tog bussen hem till elin. eller, bussen gick sönder halvvägs så vi fick gå av bussen och sätta oss ner på marken och vänta på nästa hehe och eftersom att jag och elin var flummiga så satt vi och sjöng och skrattade mest. När vi sen kom hem till elin åt vi glass och kollade påtv och chillade. Sen hämtade pappa mig vid fyra och nu sitter jag hemma i min säng och myser:)
HAHAHAH när vi väntade på nästa buss <3333
hejdå!

Drogar en låt <3

HÄR ÄR DEN.

Skolavslutningen.

Vaknade för typ en timme sen och kände för att göra en inspirationsbild till min skolavslutningsklänning! Jag gjorde två stycken, de flesta bilder är från weheartit.com!
Puss och kram - smek en banan!

Melodifestivalen...

Jag blir så trött när det inte går som jag vill... Ärligt, vad gör torsten där??? Nu ska jag sitta i min säng och chilla lite.

Solsken!

Nu känns det verkligen som att våren är här! Är ganska trött just nu men piggnar nog till snart, hmm.. jag kanske ska kolla med amanda om vi ska ta en promenad? Jo det gör jag sen, kollade på big brother imorse. Vissa får man ju ryck på, hur kan man bete sig så? Det är lite kul att hanna W tror att alla kollar på BB för att hon är med! STÄMMER INTE. Jag ogillar henne starkt, hoppas att de får något kul uppdrag i veckan som kommer. Ha en bra och solig dag! HEJDÅ

Lång dag med massa skoj!

HAde det aschill i skolan idag, köpte en muffins och en vaniljmunk och satt ute i soln och kollade på fotboll. Sen Efter skolan så drog jag till stan med Ida, hilda och Sara, sen mötte vi upp hildas syrra. Vi tog en liten fika och sen åkte jag med bussen hem. När jag kom hem blev det en snabbpackning till pappa. Följde med amanda till hennes konfa och sen blev det film :)
Gonatt!

Hemma och chillar.

Efter skolan tog jag bussen hem och gick upp på mitt rum och satte i högtalarna och lite bra musik. Sedan dess har jag spenderat min tid hemma i sängen eller nere o käkat. Det blev lite "efterrätt" oxå, pärsikohalvor med grädde - nomnom. och nu sitter jag här igen och lyssnar vidare, har otroligt tråkigt för jag har absolut inget o göra! Kanske skulle jag ta och rita upp skolavslutningsklänningen så att jag kan åka iväg o köpa tyger någon dag? Måste fixa nya skor oxå ^.^  Ja nu ska jag rita upp lite ideér men jag har ingen aning om vilken färg, hade svart förra året men i år vill jag vara lite gladare, Klänningen kommer att bli helt awesome för det kommer att vara massa skoj saker på den xD nej oj vad sugen jag blev på att köpa de sakerna som jag har kollat på!!!  Hejdå!
Bilden är snart klar, lite småfix och munnen kvar ^^

Skolan...

Sitter just nu utanför bildsalen och väntar på attt digital bibld och foto ska börja! Har inte haft det på 2 veckor så jag villa bara in och måla nu :) kan visa sen hur det ser ut eller något^^ Imorgon är det fredag!!!!! Jag vill ha fredag NU. Nej nu har jag ont i min lilla rumpa, golvet är väldigt hårt :( Puss <3
RSS 2.0