Stan <3

Följde med Ida till stan efter skolan och tog en fika ;) Köpte tre tröjor och ett grönt nagellack <3 sen gick jag till bussen och mötte Louise så vi gjorde sällskap och nu sitter jag hemma och väntar på att mamma,Emma och Nathalie ska komma hem och köpa pizza till mig! Ska bli gott :)

-.-'

Jobbit jobbit, gick och la mig ganskaså sent för jag hade inlämning i NO:n igår :) Skönt att ha det avklarat! Iorse så vaknade jag en timme senare än vad jag skulle ha gjort så jag fick stressa lite och göra mig iordning på 20 minuter innan jag gick till bussen. Skolan var seg men ganska kul ändå, vi har börjat med nya områden i de flesta ämnena  Nu hra jga precis käkat lite hemmagjord lasagne <33
Kolla vilken gullig skylt jag hittade på mapcrunch!
hejdå!

våren är på väg!

Vaknade till solsken och fågelkvitter! Eller inte, men jag gick ner och kollade ut genom altandörren och solen sken :) Dagen har spenderats framför tv:n och datan för jag har inte orkat göra något idag för jag har fortfarande ont i magen :/ Inte så kul... Hade lite besök här hemma förut så vi åt kladdkaka yummi! De åkte hem för en stund sen och nyss har vi käkat lite och snart ska jag ta och fortsätta med att göra ingenting och ta en dusch. Vill bara dela med mig av förljande först: Jag satt i köket med radion på och så spelades idol-vinnarlåten och min storasyster kommer in och frågar "Är det här ulrik munther?" HAHAH höll på att dö xD och hon sa "vadå?, han och justin bieber låter ju så lika!" och jag fortsatte att dö av skratt, jag förklarade att det var en tjej som sjöng och hon bara satte sig ner och skrattade...

SES!

gårdagen och dagen som har gått.

JO, igår så mådde jag väl inte sådär jättebra men sen framåt 3 tiden så mådde jag bättre! sen när mamma hade kommit hem så bestämde jag mig för att sätta mig där nere istället för att sitta ensam här uppe hela dagen. vid 5-6 tiden så hade jag hur ont i magen som helst och det slutade inte att göra ont så mamma fick ringa in vid halv 10 och de sa åt oss att åka in till akuten... jag fick ta blodprov, träffa doktorn osv. och vid halv 2 tiden i gårkväll så fick vi åka hem :) jag mår bättre idag fast jag har fortfarande ganska ont i magen :( Men kommer tillbaka till skolan på måndag igen :D har saknat alla! nu ska jag sova för att jag är supertrött ^^ Ha det bra.
(min mamma köpte FLUFF till mig förut idag <3 )
(armbandet från sjukhuset)

The buried life

SItter just nu och chillar framför tv:n. Kollar på ett skitbra program som jag kan sitta och asgarva till och ibland gråta till. Det heter The buried life och handlar om fyra killar som får massvis av mail och så ska de försöka att göra de sakerna som det står i mailen ( saker som man vill göra innan man dör ), t.ex. hjälpa ett band att få ett skivkontrakt, hjälpa en tjej att komma tillbaka till skolan, få en lock av robert pattinsons hår osv... Tycker att det är skitroligt!  Ville dela med mig av detta tips så jag hoppas att ni checkar det! Puss på er :)

Sjuk :(

Om ni undrar varför jag inte har gjort något inlägg på ett tag så är det för att min storasyster smittade mig så nu är jag oxå magsjuk :( Jag är på bättringsvägen idag så jag ska försöka äta lite senare idag och se ifall jag får behålla det. Igår mådde jag ganska illa och sov i soffan till och från hela dagen, fick i mig ett glas blåbärssoppa och 33cl cola. Och jag har försökt att ladda upp bilderna på mina paket från mobilen men det funkade inte så jag ska lägga över dem till datan lite senare och visa er vad jag har fått!
Jag är ganska ledsen just nu för det blir ingen spanienresa :((( Skulle åka dit om 20 dagar men nu är det ju massa strejker och skit så igår så bestämdes det att vi inte skulle åka... men jaja, sånt händer ju men nu ska jag ta och vila lite ellr något så hejdå! :)

Stackars min storasyster :(

Snabbt kvällsinlägg just nu :) jag väcktes imorse av att min storasyster satt inne på toan och spydde klockan halv fem... Skolan var sen rätt chill och efter skolan satt jag och väntade på min låtsas mamma som satt på möte. Vi åkte och handlade lite och sen kollade jag på tv hela kvällen:) det var min dag i snabbt format (och just det min kusin fyllde visst åtta...hade lite fel)

Firat min lilla kusin och mig idag :)

Ja som ni ser på rubiken så har vi haft ett litet släktkalas idag för mig och min kusin som fyller 11 år  (?) imorgon :) Även fast vi inte var så många familjen så lyckades vi ändå vara 18 personer :) Hade ganska ku, vi spelade mest mario kart och flummade ihjäl oss xD Troode att jag skulle kissa på mig av skratt vi ett tillfälle ^^ Jag fick massa fina saker som jag ska lägga upp imorgon samtidigt som jag lägger upp de saker som jag fick i fredags. Nu har snart alla gått förutom farmor och farfar, och sen ska vi kolla på en film ( "easy A")- jag har velat se den rätt länge nu så nu är jag glad! Efter det blir det säsongstart av bigbrother som verkar jättetråkigt för tidigare idag kollade jag in vilka som var med och de verkar inte alls roliga och de känns lite "gamla" för bigbrother. men men det finns inget som jag kan göra åt den saken...
Imorgon är det skola vilket inte är så jättekul så det är rätt skönt att få en mjukstart på veckan, för jag slutar klockan !!! Ha det bra - ses nå'n dag!

Hemma hos pappa och chillar :)

Jo nu ska jag berätta om i fredags och om dagen som har gått! Jo, i fredags så firade jag, min låtsasmamma, min bror och amanda min födelsedag lite så vi åkte in till stan vid 5 ock käkade på american pizza innan vi drog oss till bion, vi kollade på "En gång i Phuket" - Riktigt bra var den och jag har ALDRIG skrattat så mycket i en biosalong som då! Efter det handlade vi och hämtade emma och åkte hem. Hemma väntade pappa med paket. Jag fick massa kul saker som jag ska ta kort på :) Och sen vid dagens slut så satt jag och amanda och spelade lite på mobilerna xD Idag har familjen varit övrsociala då 5/6 stycken har suttit med varsina mobiler och spelat "draw someething" mot varandra!!! sen vid ett var vi barnvakt åt mina 2 kusiner i en och en halv timma . Och som förväntat så fortsatte spelandet efter det och det håler fortfarande på ... Ikväll är det melodifestivlen så jag har laddat upp med en ostbågepåse och lite kolor som snart lärr vara slut hehe Är det några bra idag på melodifestivalen tro...?
Ha det bra! :))

Sportlov - får mig att känna mig sportigare!

Jag vet inte vad det är med sportlovet som gör att jag blir sugen på att göra grejs, som i onsdags så var jag ute och sprang, och idag var jag ute i trädgården med systrarna och hunden och åkt miniskidor - Jag vill bara meddela att jag är grym på det! Nu ska jag ut igen och jag kommer antagligen dö så jaa.. Ses väl kanske någon dag...
Puss på er alla och hoppas att ni har en bra dag för det har jag :)

15

NU ÄR JAG 15 ÅR.

HAPPYYYYYYYYYYYYYY!!!

Hejhej! Idag har jag firat min födelsedag som är imogon (yaay) och jag har fått ett par underbara presenter och ätit supergo thaimat :) okej så det här har jag fått i födelsedagspresent!
  • Toffife :)
  • "Glee - the concert movie"
  • En asgo filt!
  • Högtalare som tydligen ska vara jättebra :DD
  • En gullig fotoram
  • En hårfön
  • MASSA MED PENGAR
  • Och sist och viktigast JAG SKA FÅ EN SKÖLDPADDA!!!!!!!!! :):):):) Det fanns inga och köpa just nu men affären ska få in om en månad så då hinner jag fixa med akvarium, uv lampa och sådana saker xD
Så just nu är jag superglad , snart ska jag ner igen och dricka hemmagjord hallonsmoothie! Ska bli otroligt mumsigt! Ha det bra - kexchoklad

HAHHAHAHAHHAHAHAH

HAR ETT FLUMANFALL JUST NU SAMTIDIGT SOM JAG SKYPAR MED IDA, INTE HÄLSOSAMT, JAG SPYR SNART AV SKRATT!


*DÖR*

DÖD.

Jag har vart ute och srungit nyss! (NEJ JAG LJUGER INTE!) Jo såhär gick det till: Jag satt i min underbart sköna säng och myste när min syster plötsligt steg in i rummet, hon undrade om jag ville förlja med ut på en springtur. Till en början sa jag nej men sen kom jag på att det kunde vara bra för mig med tanke på att jag inte har gjort ett piss det här lovet... Så jag drog på mig en tjocktröja och ett par mysbrallor knöt på gympaskorna och gick ner till hallen, Det var ugedär då jag insåg hur dum den här ideén var. Men dum som jag är så följde jag med, det gick ju bra till en början men efter en kilometer så tvingade jag emma att gå lite. sen så satte vi igång och joggade lite igen. Sen var jag nära på att dö av andfåddnighet, så emma sprang i förväg och vände och mötte upp mig. Sen halvjoggade vi hela vägen hem. Så sammanlagt har jag sprungit ca 2,5 km - vilket jag är djup stolt över!!!
Såhär såg jag ut tidigare idag:
Såhär ser jag ut nu:
ha det bra!

Uppe med tuppen.

Dagen har gått ganksa snabbt hittills tack vare farmor och farfar! Jo så här har den sett ut hittills: Jag vaknade vid 9:00 och gjorde mig iordning och käkade frukost, sen kom farmor och farfar och hämtade mig starx efter tio och vi åkte till stan. I stan köpte vi lite presenter till mig och ett paket til min kusin Elise vi tog sen en fika på rådhuset :) Nu är jag hemma och chillar, ska kanske till frida senare i eftermiddag och kolla på film! En dusch skulle behövas ^^ Jag känner att min blogg har blivit lite tråkig s nu ska jag börja göra lite roligare inlägg och kanske videoblogga?
Kom gärna med förslag och under tiden så bjuder jag på den här bilden på min utsikt från mitt fönster och en på fikat!
Hejdå!

OJ!

Sitter och lyssnar på gammal go musik som westlife och backstreet boys, kanske inte så gamla men jag kommer iaf ihåg dem från min barndom! Och under tiden läsar jag igenom all bloggar som jag läser, har nu konstater at att jag kanske måste korta av den listan! I dagsläget är det 21 bloggar som jag läser varje dag! Jag har ju mina favoriter men alla som jag läser är bra bloggar :) Jag älskar verkligen att läsa bloggar och kollar varenda blogg minst tre gånger per dag eheh... Nu ska jag fortsätta att göra ingenting och läsa bloggar så hejdå :D

Ny design och header.

Jag kände att jag behövde göra om lite och eftersom att jag suger på redigera kodmallar så laddade jag ner en :3 jag orkar inte ändra hela just nu men snart så ska det nog se bra ut! så det enda jag har kvar att säga er är :
Ha en bra allahjärtansdag! för det kommer jag att ha, ska träffa några nära vänner och vara forever aalone tillsammans! Jag är iallafall ganska glad just nu så jag ska inte låta någon förstöra det, hejdå!

Goddagens!

Goddag, imorse så vaknade jag vid 8 och satte mig vid datan, 2 timmar och en tupplur senare gick jag ner och åt en mango (säger man åt en mango eller åt mango?) Iallafall...sen gick jag upp till mitt bekväma rum och kollade på youtube videos och chattade med en och annan person :) Sen bestämde jag mig för att måla mina naglar! och efter det gick jag ner och käka lite och nu sitter jag på en extramadrass på golvet i mitt rum och degar ^^ Jag känner mig kreativ idag men har ingen ork att göra något men får väl se vad som händer.

Imrose var utsikten från mitt fönster ganska fin :)

Well you just made my day <3

Jag vet att jag inte ahr bloggat idag och det beror på att jag inte har haft så mycket att skriva om men nu är jag bara sååååå glad så jag måste skriva av mig lite... Jo imorse så vaknade jag typ vid halv nio och satte mig vid datan medans frida låg och halvsov vid 10 så satt vi båda i min säng och kollade på videos i två timmar hehe ASKUL! sen åkte hon hem vid 2 :( Jag satte mig sedan vid datan igen, fortafarnde i pyjamas... jag vet inte vad klockan hade emot mig idag för helt plötsligt så var klockan kvart i sex, och jag skulle vara i kyrkan klockan sex -.-' så snabbt som ögat ringde jag ida som också var på väg dit och bad om skjuts och det fick jag, så jag bytte snabbt om och satte upp håret i en halvfin toffs och drog iväg. Och sen när vi kom fram visade det sig att prästen var sjuk så vår konfa-ledare fick leka präst ^^ det tog bara 40 minuter sen drog jag hem och kollade på " kontoret" och nu sitter jag i min sköna säng och pratar med en nyfunnen vän :)

Gårdagen :)))

Igår hade jag som väntat askul och jag vek mig av skratt om och om igen haha Jag fick en massa kul paket som jag ska fota och lägga upp här sen! Det var lite synd sen att melodifestivalslåtarna inte var något vidare bra, men det är ju ändå melodifestivalen vi pratar om...Sen när melodi. hade slutat åkte de flesta hem men Elin och Frida stannade kvar så vi satt och pratade och höll på till klockan tolv ungefär för då gick Elin hem till sig (vi bor grannar) så jag och Frida la oss i våra sängar och pratade vidare ett tag men till slut så sov vi som stockar :) jag orkar inte förklara kvällen bättre men den var awesome iaf!!! Nej nu ska jag se ifall Frida är vaken hehe... Och som ni kanske ser på bilden så är mitt rum sådär lagom stökigt.

Fixar iordning på rummet till ikväll ^^

Är precis nyduschad och springer runt i rummet och försöker få det iordning så att det inte ser ut som ett bombnedslg sen när tjejerna kommer xD Idag har jag ganska mycket saker som står på min att göra lista, inte så kul med tanke på att jag ska hinna göra allt innan klockan slår fem... Hinner inte skriva något mer just nu men det kan ske att jag gör ännu ett inlägg senare idag :)

Man ska hålla vad man lovar!

Jag har länge sagt att jag ska göra ett inlägg om alla mina djur så varför inte nu?
bara så att ni vet så är vissa bilder äldre än andra...
Ha det gött !

Dagens lilla projekt :)

Sorry för dåligt bloggande idag men jag har faktiskt försökt att vara "närvarande" i skolan om man bortser från allt flum ^^ vi hade digital bild och foto idag vilket är skitkul!!! Jag tog bussen hem efter att vi slutade 15:20 och kom hem för drygt en timme sen. Jag ska sätta mig o göra de sista läxorna innan lovet. Som ni kan läsa i rubriken så brukar jag göra små projekt med mitt rum lite då och då och idag så fick lampan i mitt fönster vara offret! Jag har länge velat göra något med den för att den bara är helt vit så jag satte mig o började måla "drop dead" logan xD och här är resultatet!

Lite coola skal som jag hittade ^^

:))))))

Sjukhusbesök.

Idag var inte min skoldag särsklit lång, det berodde på att jag skulle in till sjukhuset igen. Jag ska försöka förklara dagen så gott jag kan... OKEJ, såhär gick dagen till :
  • Klockan 8 så gick jag till bussen
  • vid 08:35 så satt jag i klassrummet och snackade :)
  • Mamma kom och hämtade mig i skolan 08:45 vi åkte sedan till sjukhuset direkt
  • Jag satte mig i väntrummet och mamma jobbar på sjukhuset så hon gick ner till sitt jobb
  • vid 11:00 hade de fortfarande inte ropat upp mig och jag började bli lite trött och batteriet på mobilen var på väg att ge upp
  • men vid 11:30 så kom en sköterska och berättade att den doktorn som jag skulle ha var lite sen i sitt schemamen att det snart var min tur.
  • vid 12:15 så fick jag äntligen komma in till läkaren och han kollade på min käke och sa att han skulle skicka en remiss till röntgen och att de skulle avgöra vilken sorts röntgen jag skulle göra och jag och mamma blev visade till väntrummet igen...
  • vi fick en tid vid röntgen ca 45 minuter efter att vi hade satt oss i väntrummet och vi gick mot röntgen
  • jag blev röntgad väldigt snabbt i en ascool maskin!
  • Vi fick sedan göra vad vi ville medans vi väntade på resultatet av röntgen
  • vi köpte lite choklad på pressbyrån sen åkte vi ner till mammas jobb och käkade lite :)
  • de ringde sedan från avdelningen och sa att vi skulle upp och träffa käkkirurgen
  • sen träffade jag kirurgen som bedömde min käke och sa att den inte var bruten och att jag ska få starkare tabletter och sen ska jag dit igen om två veckor.
  • klockan 13:45 så tog jag bussen tillbaka till skolan för att vara med på den sista lektionen.
(bilder från väntrummet)
Och ja så såg min dag ut, ganska trött nu men eftersom att jag har VÄLDIGT många läxor tills imorgon och på fredag så måste jag pluga, hejsvejs lingonfejs!

Mornin' !

Godmorgon gott folk! Idag händer det inte så mycket förutom att jag ska till KSS en sväng vid nio :( jag gillar fortfarande inte sjukhus... Andledningen till att jag ska dit är att jag fortfarande har ont i min käke och eftersom att jag har en halvt överbeskyddande mamma som ringde jouren och de sa att vi skulle få en tid idag så att läkaren får kolla ifall det måste röntgas eller något sånt -.-' så nu sitter jag hemma och gör mig oordning till lite go musik :) har ni sett min fina "byrå"?

HAPPYHAPYHAPPYHAPPY

Jag har vart gnska glad hela dagen men när jag kom hem efter konfan för 2 timmar sen så fick jag ett lyckorus!!!Så nu sitter jag delvis i min säng och delvis hoppar jag omkring i mitt rum till musiken :)) Jag vet inte varför men allting känns så ***** bra just nu! jag vill inte att det här ruset ska sluta nu så nu ska jag vidare iväg i mitt rum och sjunga och dansa!!! Just nu vill jag bara dela det med någon :( hefbjfbbbvdbovhvhå OMG jag har sån överenergi just nu! jag vet inte vad jag ska göra... jo nu vet jag!!!! STÄÄÄDA.

En trevlig måndag!

I skolan idag var jag och Elin överdrivet flummiga och skrattade åt minst lilla grej :) efter att vi slutat skolan vi ett så blev jag hämtad av farfar och vi åkte hem till farmor. Sen gick farmor och jobbade så jag och farfar satte oss och kollade på kort från när farmor och farfar var små. Jag ser upp till dem som har hållit ihop i snart 50 år!! Jag stannade där till ungefär halv fyra för då följde farfar mig hem :) hemma väntade Amanda och Patrik kom hem några minuter efter mig oh sen kom Emma och pappa :) just nu sitter Amanda i spelar super Mario ledans jag håller på med mobilen. Antagligen kommer Susanne snart hem och sen börjar måndagsmyset , hoppas att det är något bra på TV idag! Puss o kram, smek en banan!

Kollade runt lite på nätet efter saker som jag önskar mig i födelsedagspresent, här är några av de saker som jag snubblade över!

Sammanfattning utav min fredagskväll och lördag!

Igår kväll så åkte jag till pappa och vi satte oss och kollade på " friends with benefits", den var riktigt bra och gullig! Idag har det varit en riktig slappardag och jag vill bara meddela att jag är grym på super Mario!! Jag har lyckats fånga en förkylning och snyter mig 24/7 känns det som... Idag har äntligen melodifestivalen premiär för i år och eftersom att jag har kollat på det så länge som jag kan minnas så kan jag ju inte bara sluta efter ett x antal år :)) nu sk akta fortsätta att vara social och hoppas på att låtarna kommer att vara hyfsat bra ikväll så HEJDÅ!
(bild på Molly :D)

 

Skärpning på G!

Jag har kanske inte varit så bra på att uppdatera i veckan. Idag har jag iallafall kunnat äta lite, var ju på KSS tidigare idag. Som tur var så var käken inte bruten utan leden som håller ihop över - & underkäken hade blivit svullen så jag ska inte äta mat som är segt eller hårt. Fick i mig 2 bananer och tre små baconbitar :) Jag ska nog ta en liten paus med bloggandet det kanske blir et och annat inlägg men inget specielt långt.
så hejdå tills vidare!

SORRY.

OMG THAT WAS SO AWESOME! jag kan inte fatta att jag har kramat alla goa killar i asking alexandria <3333333
Jag orkar inte förklara allt men ELIN och FRIDA har gjort varsinna grymma inglägg så det är bara att klicka på deras namn så kan ni få läsa om gårdagen...

Igår lyckades jag få en spark i huvudet så idag har jag haft så ont vid örat och käken så efter att jag kommit hem från elin (som jag och frida gick till efter skolan) ringde mamma in till jourcentralen och de sa att vi genast skulle åka in och kolla så att det inte var brutet. Sköterskan som jag hade sa att det troligen inte var brutet men för att vara på den säkra sidan så ska vi in imorgon till "öron, näsa & mun" avdelningen på KSS och antagligen röntga käken så jag får se om jag kommer till skolan påå förmiddagen eller inte :(
Hoppas att ni har haft det bra iallafall :))
HEJDÅ!
RSS 2.0