Sorry för en riktigt dålig blogguppdatering!

Jaja, ni får stå ut med mig ^^ För idag har jag gjort en massa skoj saker så jag har helt enkelt inte hunnit! Var i stan vid 6 - tiden och lyssnade på lite livemusik och skit med elin, frida och maja + några till :) Och sedan vid halv nio tog vi bussen till skultorp för att vara vid sjön! JAG KÖPTE SOCKERVADD SOM ÄR DET BÄSTA SOM FINNS (näst efter enhörningar). Och så kollade jag på lite fyrverkerier och på brasan, intressant jag vet ^^
Några bilder :)
(på tåget)

(soundact)

(sockervadd och fyrverkerier)



Ja, då är man vaken igen.


Jaa, idag är det ju som de flesta veet valborg :) Någon som ska göra något speciellt? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men... Snart ska jag ta och käka lite frukost trorja! Men just nu ligger jag i in säng och försöker att bemästra Gimp som jag laddade ner för ett tag sedan. Jag är inte så duktig på Photoshop så då tänkte jag börja använda ett annat pogram ^^

OMG SOOOOOO TRUE.

HAHAHAHAH såhär går det för mig oxå när jag ska göra läxor...
Klicka på texten ^

Dr.seuss

Ett geni!

Hittade en låtlista på spotify.

OMG! Hittade nyss en låtlista på spotify som innehåller massa gamla låtar som man kan texten till men glömt bort!
bara att klicka på bilden!

Söndag morgon.

Då var det dags för ännu en dag, ska nog inte ha så mycket för mig. Är ganska trött. Lyssnar på musik och kladdar runt lite på nätet :) Det är sjkut hur mycket jag längtar till sommaren <33333 Har inte så jätemycket planerat inför sommaren, det är faktiskt skönt aå att man kan göra spontana grejor utan att behöva tänka på tider och datum!
Himlen var jättefin igår!

Avengers 3D

Så jädra bra! Var ju o kollade på den vid tre och den var skitbra :) Ena sekunden höll jag på att skita på mig för att jag blev rädd och i den andra kunde jag sitta och småflina för att det var så kul! Sedan när jag kom hem så drog jag och amanda på en promenad och vi snackade en massa grejs, kom nyss hem från promenaden och snart så ska vi kolla på "ICE 2020" del 2.

Hmm.. nu ska jag gå ner så hejdå!

Lördag

Ja, då var det lördag! Idag ska jag på bio med Elin, Frida och Maja, vi ska kolla på Avengers :) Hoppas att den är bra. Ska in till stan vid ett för emmas kompis ska skjutsa dom till en match så jag får väl gå lite i stan o kolla innan vi ska hämta biljetterna och bion börjar klockan 3! Så ska nog se ifall jag kan få med amanda på en liten promenad innan!
Hejdå!

Lite mys framför en film!

Ska alldeles strax ta och sova, så jädra skönt heh Eftermiddagen har varit ganska så produktiv faktisdt, har tagit kort till konfa inbjudningarna och sedan trixat lite på inbjudningskorten :) Blev faktiskt ganska så fina kort på mig och Amanda! Sedan så kollade vi på en film "ICE 2020" del 1, SKITBRA! den bästa film som jag sett på ett riktigt bra ta, vi ska se fortsättningen imorgon c:



Fredag <3333

Var skittrött imorse men jag var ändå tvungen att gå upp -.- Sedan ville jaga bsolut inte till skolan men var tvungen att gå dit med :( Men jaja! hade en ganska så okej dag fast vi hade matte direkt på morgonen men jag var på matte-humör så jag jobbade på som en oxe :) Sen hade vi bild efter idrotten och jag var verkligen helt inne i min bild så det gick skitsnabbt! Just nu håller jag på att packa inför pappa! ska dit om en halvtimme så jag måste skynda lite... ¨
Mitt schema idag

Pizza och tintin.

Har precis käkat lite pizza <3 Innan jag käkade pizza så nitade jag min jeansskjorta, blev faktiskt ganska så nöjd med resultatet! Ska kanske sätta dit några fler men det får vi väl se...
Resultatet
Godnatt! <3

New shoes!

Tog ännu en tur på stan idag, fast med elin denna gång! Köpte nitar och så köpte jag ett parvackra skor som jag ska ha på skolavslutningen och på konfirmationen! Så nu är dte gångträning som gäller :)

Pennskjutarrekord!

GRATTIS HILDA! Som slog mitt rekord på förra rasten :) Nu sitter jag med hilda igen och väntar på att digital bild och foto ska börja! Ska fortsätta måla på min bild :D Orkar inte skriva mer så HEJDÅ .

fruktsallad!

Jag hade det så mysigt förut! Jag, Emma, Mamma och Natalie satt i köket och lyssnade på musik o fixade fruktsallad! Det varjätteskojsigt :) Sen gick jag och emma och satte oss framför tv:n och kolladepå fotboll. Och jaa...det var väl typ det jag hade att säga haha. Nejmen sen har jag bara pluggat lite inför prov och gjot en stor Kalender inför sommaren som förhoppningsvis kommer att vara full :DD

Godnatt!

En runda på stan med Ida.

Drog till stan efter skolan och kolade lite. Köpte en jeans skjorta, ska nita den så jag ska nog till stan imorrn (Kanske tvinga med elin) och köpa nitar. JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD PÅ SOMMAR. Känns som att det kommer att hända en massa skoj, ska försöka spendera så mycket tid som möjligt med vännerna :) Vill bara ha sommar nu, ska nog ta och göra en sorts kalender inför sommaren! ( ni får se kort på skjortan efter att jag har nitat den...

Fortsätt simma, fortsätt simma, simma simma hahaha

Äntligen är jag klar! Nu har jag lock för ena örat så jag hör ju knappt vad folk säger -.-' Käkade på donken efter simningen eftersom att jag och ida slapp idrotten :) Just nu väntar vi på att matten ska börja, rätt skönt för vi gör inget på den lektionen hahaha Nej nu ska jag underhålla Ida för hon har ingen dator (HAHAHA)
Och jag vet att mitt hår är extremt fluffigt x/

BYES.

Blåmärken :(

Idag märkte jag två nya blåmärken på vardera knän :( Vet inte hur jag har fått dom... sitter just nu och pillar på dom., jag gör alltid det när jag har blåmärken för att se hur onte det gör heheh Har precis kommit hem från konfan, vi fick sluat lite tidigare, så nu skajag ta och plugga till ett prov som jag har på torsdag. Fick reda på att vi ska till liseberg med konfan den nionde Juni och det kostar bara 300 spänn och då ingår bussresa dit och hem, åkband och mat! :) Jag ska definitivt med!
(bild från google)

Godnatt

Nu är dte dags för mig att sova  så godnatt! Imorgon är det tisdag så det är konfa :/

Vaniljglass med hallon :)

Haha när jag satt o ritade så ringde mamma från våningen under och undrade ifall jag ville ha hallon och glass. Och inom 5 sekunder så var jag nere och satte i gång en kopp te och skopade glass! Så just nu kollar jag på försnacket om eurovisionlåtarna på etten med glass i handen :)

Ritar lite på ett överdrivet kuligt papper.

Just nu känner jag mig sådär skitglad!!!Så jag tog fram min "pappersrulle" och började rita lite, sen drog jaag ner täcket på golvet så just nu ligger jag på mage på täcket och musik i högtalarna och skriver lite saker som måste göras i sommar med en skojsig penna :) Känns så långt kvar till sommarem just nu...

Är sugen på att dansa!

Sitter i min säng och är skitsugen på att typ dansa eller bara dra till någon o göra något :/ MEN eftersom att jag inte har någon att dansa med så brukar jag sätta mig o antingen locka eller platta mitt hår! Fråga mig inte varför men jag bara gör det när jag är sugen på att göra något...

Johnny English Reborn :)

Det är så himla skönt att sluta tidigt på måndagar så att man hinner göra annat skojsigt! Idag har jag bestämt mig för att kolla på film, Johnny English Reborn. Och som vanligt avnjuter jag en kopp te och hittade lite chips i mitt rum så snart finns det inte mycket kvar av dom heller...

Godmorgon igen :)

Nu är jag fixad och påklädd inför skolan! Sitter och lyssnar på radio och halvsover med en halstablet i munnen. Ska og ta o gå ner o packa väskan och dra till bussen men JAG VILL INTE UT. Det ser ju så förfärligt kallt ut :c nej men oj vad tiden går snabbt, nu måste jag dra men jag kanske bloggar  på någon rast idag! Skönt att jag slutar ett idag :))

Lika trött som en sengångare.

Jag är skitseg men har samtidigt överskottsenergi, WHAT IS WRONG WITH ME? Imorgon blir det att gå tillbaka till skolan :/ vet inte om jag är glad eller inte, undrar om det kommer bli spänt, vad tror du Ida? Känner för att träffa alla igen efter en lång prao:vecka :))

Hemma igen :)

Då var det avklarat! Det gick faktiskt bättre än förväntat, dans delen kände jag mig säkrare på än sång delen. Men jag tror att det gick bra så nu ska jag bara vänta på att de ringer om hur det bli, antagligen så ringer dom om en vecka eller så. Så just nu sitter jag och slappar och dricker te för jag har ont i halsen :( Hopppas att inte det påverkade min sång så mycket!




godnatt!

Går och lägger mig snart hade jag tänkt! Idag har jag för det mesta storstädat i min garderob och resten av rummet, orkade inte under sängen så det får väl bli att fixa imorgon. Är skitrött verkligen! Kan bero på att jag fortfarande är lite smått förkyld. Imorgon blir det att åka in till stan innan 11 för klockan elva så är ska jag göra en audition för "skönheten och odjuret" - musikalen! Fråga mig inte varför, för jag sjunger inge vidare och jag ahr halvt som halvt scenskräck >.< hahah aja men det blir väl kul att testa det med, fast chansen att komma med är ganska liten för dte är ca 150 stycken som har sökt, fast jag vet inte hur många platser de finns.
Godnatt! Och glöm inte att önska mig lycka till!

Kykling och lis!

Sitter o kollar på "spookybuddies" o käkar kina mat :)

God morgon, typ.

Vaknade vid 10 och käkade frukost men nu har jag inget att göra :( Känner för att göra något skojsigt! Är fortfarande lite förkyld men dte börjar försvinna :) Jag kanske skulle ta och sy lite? Har ju gjort klart klänningen men det bblev tyg över osså ha jag ju tyg kvar från tidigare projekt! hmm... men VAD ska jag sy? Aja, det löser väl sig får väl kolla runt lite på google och se ifall jag hittar något skojsigt!!!

Fredagsmys med tacos och ostdip :))

Är ganska så seg just nu, var hur flum so helst när vi var och handlade mat förut ^^ Käkade lite tacos sen när vi kom hem och nu sitter jag och käar resten av taco - chipsen och ostdip!
Mina fina tecknignar som jag fick!

fredag

Idag är det fredag, och har vart på billingsdalsskolan för sista gången som PRAO - elev! När barnen gick hem så var det några som hade målat teckningar till mig :) Ska visa dom sen, orkar inte gå ner o hämta dom. Är fortfarande frkyld så ska ta och kolla på en film och dricka te och hoppas att halsen blir bättre :)
Hejdå sålänge!

Back in business!

HEJ.
Det var allt jag ville säga.
nejmen HEJ! Idag är det torsdag och jag har haft min näst sista prao-dag imorgon :( Kommer att sakna dom små rackarna! Har rättat ett 30 - engelska böcker, bedömt 2 st dalarna - arbeten och kommenterat i 40 st reflektionsböcker! Känner mig nöjd med dagens insats!!! fick ganska mycket beröm för betygsstättningen på arbeterna :) Sedan när jag kom hem så dack jag en kopp te innan jag gick upp ch kollade på BigBrother, skiitskoj. Och innan jag satte mig och kollade på Horton så gick jag ner och gjorde ytterligare 2 koppar te! Satt sedan i en ochhalv timme framför datorn och kollade på film, jag älskar verkligen den filmen, specielt hortons motto "En person är en person, oavsett format!". Och nu sitter jag och slurkar i mig len till kopp te och käkar Drage- ägg :)

Godnatt Onsdag!

Med en täppt näsa och en hals som river så ska jag nu försöka ta och sova lite, Önska mig lycka till!

Så sköna kommentarer...

AHAHHAAH dör flera gånger om dagen nu när jag prao:ar, deras kommentarer är så grymma...
(I matsalen)
barn nr 1: Sluta spilla! Ni beter er ju som grisar
Barn nr 2: Vaddå? Det ligger ju bara ett riskorn på bordet!
Barn nr 3: Jaa, bara för att det ligger ETT riskorn så är vi ju inte grisar fattar du väl?!
Barn nr 1: JO, kolla där ligger ett till!
Barn nr 2: Men kolla! Där är en smutsig molekyl, shit vad grisiga vi är, nu måste vi städa!
jag: HAHAHAHHAHAH

( I klassrummet, kollar på en film om dalarna då en person råkar "stöna" I filmen)
Barn nr 1: *viskar* hihih, vet du? *fnissar*
Barn nr 2: *fnissar* vad?
Barn nr 1: *viskar & fnissar* Det lät som om de ... HADE SEX! *fnissar* *och håller för munnen och gapar*
Och jag satt längst bak i klassrummet och höll på att dö av skratt...

Byee!

förkylning påväg...

Vaknade med en ont i halsen och snuvig näsa :( Fick dra mig ur sängen och cykla till skolan. De hade långdag i skolan idag så de sluatde 14:20, sista lektionen var idrott och jag fick vara med när de körde ambasaden med vääldigt konsiga regler... Sedan rättade jag engelaska böcker och fick sluta tidigare, vid 3. Då tog jag o cyklade till affären för att köpa halstabletter. Så nu sitter jag med en halstablett i munnen och kollar på lite TV. Funderar på att gå ner för att göra en kopp te för att avnjuta i min säng...

Fick ett paket när jag kom hem <3

Efter att jag käkade märkte jag att det låg en Nelly-påse på köksbordet så jag kollade var det var som låg i den OCH... Det var min konfirmationsklänning :)) Blev så glad ju! Sen blev det att måla naglarna och ta bussen in till stan. Mötte ida vid resecentrum och vi gick till Donken och käkade lite, hade en lång pratstund om massa skojsiga saker :D Vi satt där i typ en timme innan vi bestämde oss för att gå därifrån men vi visste ju inte vart för alla butiker hade stängt typ -.-' MEN SÅ SMART SOM JAG ÄR så kom jag på att elin fyllde år igår och att hon inte bor så långt bort så detblev en snabb sväng till hemmakväll för att köpa energidricka och choklad <3 Sen kom vi på att vi inte kunde överrraska henne för att jon bor lägenhet och man måste ringa upp för att komma in... Så vi chansade och ringde upp, som tur var så svarade elins mammas sambo och vi sa att han skulle släppa in oss för att vi skulle överraska elin så vi blev insläppta och satt där ett tag!!! Men nu sitter jag en busstur senare och chillar :)

Prao - dag 2!

Tjenamors! idag var det dags för prao igen, hade jättekul även idag! Fick sluta lite tidigare idag för jag ska jobba senare på torsdag. Kollade påen film om dalarna, var väl halvt som halvt kul... Sen rättade jag också lite böcker och föövrigt så har jag mest hängt med klassen :)
Ska ta och käka något och kolla lite på "New girl" innan jag drar till stan för att träffa ida o ta en fika xD

Godnatt till er.

Ska gå och lägga mig snart, är helt sjukt trött... Imorgon blir det prao igen, och sen in till stan vid 6 för att ta en fika med ida och prata lite. Nej nu ska jag ta och skriva lite i min underbara dagbok och sen blir det sängen!

Grattis Elin!

Idag så fyller Elin 15 år - så välkommen till klubben :)

Första dagen på PRAO:n var skitkulig! Hoppas att hela veckan kommer att bli lika bra. Ska göra reflektionsfrågorna tills imorgon - kommer ihåg de frågorna från när jag gick på billingsdal!!! Varje rast har jag typ messat med ida, TACK IDA FÖR DITT STÖD IDAG <3333 Just nu sitter jag som de flesta dagarna framför datorn, amanda spelar sims och jag kollar på bigbrother :) Käkade Pizza förut, MUMS! Nu ska ta och fixa lite grejs till imorgon.
Hejdå!

PRAO

Hela nästa vecka kommer jaga tt prao:a på min gamla skola "Billingsdalsskolan", jag ska vara bl.a. med min lillasyrras klass :) Hoppas att dte ska bli kul, vill ju bli lärare så jag hopppas att jag kommer att gilla det!

Idag har det inte hänt överdrivet ycket, har spenderat mestadels av dagen med att sitta på amandas rum o kollat på "New girl" som är skitkuligt :) och så har jag kollat på spy kidz 4 :))))))) Messat lite med ida osså, trevligt detdär!
Godnatt

Några få bilder ifrån i fredags :)

Godnatt!

HEJ :))

Tjenare igen, igår var jag hos sara efter skolan och firade henne så jag hann inte blogga. Hade skitkul hos sara, vi bada i typ badtunna som var skitvarm :)) Vi prata om massa skoj saker! Kan visa er sen vad sara fick men jag filmade så först så måste jag redigera videon ^^
Så nu ska jag ta och göra det HEJDÅ :)

12 / 04 - 12

SHIEET VAD JAG VAR BRA! Jag fick ett sånt där ryck så jag bytte om till mjukisbrallor och på med tjocktröjan och gympadojjorna! Drog med mig hunden också, eheh sprang en ganska så kort bit men jag drog på tempot på hemvägen så det kändes i vaderna. Jag vet inte varför men jag har börjat gå ut o spronga ganska ofta just nu, det är skönta att spronga ensam med musik i öronen för då har man tid att bara tänka :)
Och nu, efter en ganska så skön dusch, så sitter jag i original position med datan i knäet och tar det lugnt!
Blev klar med min bild i Digital- bild och foto!

Jag är så duktig!

Idag när jag kom hem efter att ha spenderat en stund på stan så käkade jag lite. Men efter det så fick jag en snille blixt. JAG MÅSTE MÖBLERA OM I MITT RUM! Och eftersom att jag inte orkade vänta tills imorgon så satte jag igång att städa och flytta. (klockan var 9 när jag började) Jag gav upp efter en timme så halva rummet ser okej ut men andra sidan ser ut som andra välrdskriget...
Ska ta och sova lite nu innan Torsdagen vaknar.
GODANATT :)))
haha ska abra byta om till pyjamas så...

Tjohejsan

blablabla orkade verkligen inte gå till skolan imorse men eftersom att jag är så duktig så drog jag iväg till skolan ändå... första dagen i skolan efter lovet var ganska så chill fats jag hade matt-prov. när jag kom hem vid kvart i fyra så var dte bara att sätta igång att laga mat till mig och lillasyrran! eftersom mamma jobbade sent idag så var nathalie ensam hemma i någon timme. Sedan så mötte jag upp elin och sköt iväg nathalie till hennes komips hehe Jag och elin drog till konfan och mötte upp ida på vägen^^ Konfan var ganska så kul för vi höll på att planera pjäsen eller vad man kallar det inför själva konfirmationen i kyrkan. Jag och Elin har huvudkaraktärerna HAHAH får väl se hur det går...
När jag sedan kom hem vid halv sju så satte jag genast igång med att baka maränger, hela (eller nästan) familjen satte sig vid tv:n o kollade på film, myyyys  :))

OH NO.

Då var det dags igen då! Håller på o gör mig iordning lite inför skolan, är inte på humör just nu så jag råder alla att undvika mig den närmaste timmen. Idag är det tisdag så jag går till tjugo över två och sen ska jag iväg till konfan typ direkt efter att jag kommit hem. Och sedan efter konfan så ska jag SOVA.

Hemma en sväng.

Är hemma från bion nu, den var förövrigt jättebra och gullig - jag gillar animerade filmer som har ett budskap! Vi var typ ensamma i biosalongen så vi tog upp varsin soffa ^^Efter bion så gick jag och Nathalie på stan en stund innan vi satte oss på McDonalds för att ta en liten lunch. Om en stund så ska jag bli hämtad av Elin och vidare till kyrkan. När jag kommer hem sen ska jag nog ta och spendera en stund framför TV:n tillsammans med resten av familjen :)
HAHA mitt fina påskägg som jag målade imorse xD

Mot biosalongen!

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli halv 1 så att vi kan åka iväg  till bion :) Ska se på "Lorax" med min lillasyster Nathalie! Jag har ganska så mellanhöga förväntningar för att den verkar så bra, den verkar fin så det ska nog bli bra. Blablabla...Har inget mer att säga mer än HA DET BRA :)))

Office rats

God afton! Var i kyrkan tidigare denna afton med ida :) VI HADE ASKUL FÖR VI VAR FLUMMIGA.
Iaf, nu ska jag sätta på en liten komedi, hoppas att den är bra. Den verkade i alla fall väldigt skojjsig :D
Nu ska jag skratta vidare. LATER ~

Ändrade planer.

haha, orkade inte gå på gudstjänsten som var klockan elva utan jag går ikväll med ida och sen imorgon med elin! :) SMIDIGT. Så istället så håller jag på att fixa det sista på klänningen, snaaart klar!
Jag vet inte och ni ska få se den innan skolavslutningen eller någon dag innan... Har inte bestämt mig än!

Mot kyrkan...

Nu har jag precis gjort i ordning mig lite för jag ska till kyrkan klockan 11 ENSAM, eftersom att varken elin eller ida ska till den.. Ska cykla upp, kul i detta vädret. aja, hejdå! ses senare, och just det ja - bloggningen är usel pga av det är lov så jag orkar inet haha

Natti natti!

Nu ska jag snart ta och sova lite! Så godantt, och så ses vi imorrn!

AJ SOM F**************************N.

...
Jag är död.
Förut idag är jag var väldigt snäll och hjälpte mamma med maten så råkade jag skada mig lite... Vi har en sån där äggkokare som det ryker en strimla ånga från och så smart som jag är så råkade jag ta armen över den ångan när jag skulle lägga ner ett lock på andra sidan om äggkokaren. Och jag kan ju säga att det sved rätt rejält! Så nu har jag ett rött märke på armen som svider något fruktansvärt :( jaja, glad påsk!
btw, så är jag ganska så glad ändå, har fått 4 påskägg ^^ Och ett innehöll et sånt där mobilband till armen som man kan ha på sig när man är ute o springer :)) Strax ska jag ta och sätta på bridesmaids i mitt rum så ska jag sitta och käka godis o dricka redbull <3

GLAD PÅSK!

FREDAG

Tjenare i mössan, om du har på sej en mössa och om du inte har det så HEJ :) Jag har haft en ganska så trevlig fredag! Dagen började osm en helt vanlig dag på lovet och jag satte mig och kollade på BigBrother <3  Sen var det bara att göra sig iordning efter frukosten eftersom att idag så hade vi ett "kalas" för pappsen :) Så mina kusiner var här och än en gång fick jag visa min skills på Charader! Och sen har det inte hänt så mycket, Jag och amanda kollade klart på Pll.. så nu åste vi vänta tills den 5:e Juni innan de nya avsnitten kommer ut...
Nej nu måste jag gå så hejdåå!
Bjuder på en liten bild från tidigare idag :)

5/5 - 12

Hola! Idag har det fvait en ganska så händelserik dag och den började med att jag vaknade vid halv åtta och satte mig o kollade på BigBrother.Sen efter frukosten så drog vi in till marknaden i falköping och vandrade runt lite där, efter det så tog vi en tur till coop för att inhandla lite varor inför helgen då vi ska vara värdar för två kalas, min pappa fyllde nämligen 40 år idag :) Så se när vi kom hem så slog vi in de sista paketen innan pappa kom hem ifrån jobbet! Och vid 6 så följde jag med amanda till hennes konfa och var på gudstjänst. Och när vi kom hem vid 8 så satte vi på ännu ett avsnitt till av PLL, lite sorligt att det bara är 5 avsnitt kvar :( Nej nu ska jag snart ta och sova lite, så gonatt! :)
Fika på altanen :)

Och flum i kyrkan...

Tjenare.

Trevligt att träffas! Idag är det Onsdag och jag idag känns det som att jag har fått ganska bra saker gjorda! Jag var i stan med min syster emma under förmiddagen och handlade presenter till min pappa och två av mina kusiner. Och när jag väl var inne i stan så passade jag på att fixa lite smågrejs till mig själv :) Sen satt jag och amanda i hennes rum och kollade på PLL och just nu sitter jag i mitt rum och leker lite med både audacity och photoshop. Är JÄTTESUGEN på att gå på promenad men jag har ingen att gå med...
Nagellim, lösnagelborttagare, tre nagellack och på köpet fick jag ett parfymprov :D

Chillar med amanda :)

Hello again! Jag har varken hunnit eller orkat blogga idag. Har typ kollat på pll hela dagen och spelat på mobilen. Tog ne promenad med amanda förut oxå ^^ Sen har det inte hänt så mycket annat, har hittat en konfa-klänning ( :D) ska be mamma beställa den i helgen c: Jaja jag har ett sjkitskönt påsklov som jag alldeles strax ska fortsätta att ha så hejdå! :)

Till anonym:

Men, jag hhar inte sagt ett enda ont ord om supernatural. Men ändå så är det jag som får all skit. Hur funkar det? Det ända som jag har sagt är att själv så tycker jag inte om serian men det är fritt fram för alla andra att göra det. Jag bryr mig ärligt talat inte ett piss om vad ni tycker om att jag gillar glee och pll. Jag låter er kolla på spn i lugn och ro men så fort som jag uttrycker min åsikt så blir jag påhoppad och plötsligt har jag sagt massa skit om spn. Och det var inte jag som började, jag svarade bara på en kommentar som jag hade fått på bloggen.
JAG ORKAR FAN INTE.

Så. nu har jag sagt mitt. Jo den här morgonen började ju bra... hoppas att dte här var det sista inlägget som har med spn att göra.

...

VARFÖR?

HAHAHA

Dog precis när jag läste idas senaste blogginlägg, asså va? Ingen av oss har något speciellt emot supernatural! Det är bara inte min smak. Jag tycker absolut inte att supernatural är skit, ida.
Alla får väl uttrycka sin egen åsikt eller?
(Här kan ni läsa idas inlägg)

Tack Nina!

Jag tycker att PLL (pretty little liars) är asbra, man lever sig liksom in i deras situation, har spillt en och annan tår. Jag har kollat på ett halvt avsnitt av supernatural men la av direkt, inte i min smak direkt. Jag gillar mer serier som är något realistiska. Så tack Nina, äntligen någon med bra smak för serier :)
Hejdååå

Buss - stan - Frida - kulturhuset - buss - "happy feet 2" - bigbrother

Det där var min dag i snabbrepris typ. Jo, drog till stan och mötte elin och frida där, vi shoppade lite hittade ett par ljusa jeans. Sen kom maja efter ett tag oxå. Sen var vi på kulturhuset o kollade på någon grej, ganska bra uppträdanden av ungdomar. sen åkte jag med bussen hem och hemma så satte vi igång Happy feet två som för övrigt var skitkul och jättegullig!! Men n´just nu sitter jag och kollar på Bigbrother och den när det har slutat blir det väl att sova ^^
(sämst bildkvalite men men...)
Hade tråkigt på bussen så jag låtsades att molnen föreställde saker...
hahaha fråga mig inte...
Hoppas att ni har haft en bra första april!

God morgon :)

Hello! - från en nyvaken och nyduschad tjej :) Jag vet inte riktigt än vad dagen har att erbjuda men antagligen så tar jag tåget eller bussen till skövde och shoppar lite med elin och frida x)
Och idag är det första april men jag ska nog inte luras...ELLER?
RSS 2.0