Hej.

Hej hej. Ännu en vecka på praon nu då. Kan ju inte säga att jag längtar tillbaka till skolan direkt...Det enda jag längtar till är att få träffa ett litet antal personer. 
Beställde hem en klänning igår och köpte en tröja på stan idag:
Hittade inte tröjan på nätet men här är klänningen

Hej

Lite bilder. för att jag kan
Här är föresten klningen som jag o amanda sydde för ett tag sen av duschdraperier, inspirerade av lady gaga.
'
 

Hinner inte med bloggen

specielt inte nu under prao-tiden. Slutar ju vid 5 så är tidigast hemma halv 6. Sen har jag gått hem från stan 2 ggr, o vart hemma lite senare, Har vart ute o gått mycket med sara den senaste tiden :) Det är ju fortfarande ganska så varmt ute så man får ju passa på! Har hunnit o duscaht och målat alla 20 naglar o käkat en massa kakor som jag bakade i helgen...
Här inne, på lagret har jag spenderat en o annan timme den här veckan...

Iväg på prao

Tjenare, vaknade vid 8 även fast jag inte skulleh a gått upp förrän typ nu. Ska ju praoa på stadium i 2 veckor nu! Ska bli kul o praoa i en affär, praoa på bilingsdalskolan i åttan i en vecka. Så ska snart gå ner o käka lite frukost, bussen som jag ska ta går om 45 minuter så de är ju ett tag tills dess. Kommer inte mobilen på mig under dagen förutom på lunchen då. 

ut o gå

Nu ska jag gå ut o gå en sväng med sara :) Har legat inne hela dagen och inte presterat något förutom imorse då jag bakade schackrutor. Har inte lust att blogga längre men eftersom att jag får mina ryck så kommer det fortfarande att dyka upp lite inlägg då o då!

Dag 23

5 serier som jag följer
- Pretty little liars
- Bing bang theory
- Glee
Jag följer bara dom tre, men sen kan jag sätta på ett how i met your mother eller scrubs avsnitt ibland.

SNART KLAR

Bara att sätta upp alla tavlor och måla den fula rosa väggen vit!

Dag 21

Bilder på mig från liten tills idag.
Gjorde ett liknande inlägg i oktober men då hade jag bara bilder från de allra senaste åren så därför ska ni få se lite bilder från min tidigare år i denna världen
Mars 1997 (ca  månad) Det är emma sm håller i mig
(står inte datum men antar att detta är taget under mitt första år)
Ett halvår gammal, taget i september 1997
 Två kort tagna, juli 1998
Tre kort tagna i februari 1999, då var jag ca 2 år
Ett kort från December 1999 nästan 3 år
Februari 2003
Orkar inte leta efter fler bilder ..
 

dag 19

Mitt smyckesskrin

Jag har inget smyckesskrin så jag tänkte göra 2 listor om vad jag tycker är bra och dåligt med jul/vinter
Bra:
- Julmust
- man slipper bli tvingad att gå ut
- sylta och sill
Dåligt:
- Snö
- Kyla
- Julmaten
- Glögg
- pepparkakor
- FÖR mörkt ute

Dag 18

annorlunda dofter jag gillar.
- Ätticka
- Nylagd asfalt 
- Regn
- Asfaltsdoften när det regnar
- Brända popcorn
Det var väl de jag kude komma på just nu hahah

Internet

<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ja. SÅ nu har jag uttryckt min kärlek till internetet. Men när vi äntligen fivk tillbaka internetet så hade jag så mycket läxor att göra så har intehunnit vara inne på daton... Pluggat till NO-provet och hjälpt amanda med hennes läxor och vart duktig. Jajuste, förut när jag o amanda var ensamma hemma så bakade vi e kladdkaka! Så duktiga är vi :) Nu ska jag fortsätta o ha en trevlig stund med amanda!

Fars dag

 
 
 
 
Hejhej! Idag är det söndag, men inte vilken söndag som helst!, det är fast dag! Så imorse så gav jag o Emma pappa ett kort och after eight! misär hunnit städa igenom rummet idag, det behövdes.... Snart blir de o gå till farmor o farfar o fira fars dag lite granna. Grattis till alla pappor idag! Nu kom Amanda in i mitt rum så hejdå!

Dag 17

hur blir jag när jag är uttråkad. Jo, när jag är riktigt uttråkad så brukar jag kolla mig omkring o se ifall jag kan hitta på något o göra. Jag har en ganska så bra fantasi så jag brukar oftast hitta på något o göra! Till exempel om jag sitter på en lektion och lyssnar på en genomgång så brukar jag ta första bästa papper och börja kladda på så att jag kan koncentrera mig på läraren. eller om jag sitter i en bil så brukar mobilen var ett bra tidsfördriv. Men om jag är hemma och är uttråkad så blir jag helt tokig ibland! Jag kan börja springa runt, städa rummet, om jag är hos pappà så kan Amanda oftast hjälpa mig att bli mindre uttråkad med tanke på att vi båda är ganska så livliga hheh. jag vet inte hur många konstiga saker som jag o Amanda har gjort men jag kan ju lista nångra av dom!

Vi har gjort en klänning av ett duschdraperi
lekt doktorer på Emma/ torterat henne
haft dop för både katten och en plastgris
en gång byggde vi en båt Eva en massa gamla grejer, satte dit en massa gamla gosedjur Och la den i ån...
lekt bibliotek ett antal gånger....
byggt ett hus till dockhusdockor
överdrivet sminkat oss och klär ut oss till fjortosar.sen gick vi ut o gick....
 
 
ja de var de jag kom på just nu!

Fortfarande inget internet...

Har sol ni kanske läste inget internet och får använda 3G på mobilen i helgen... Det funkar faktiskt bra men lite jobbigt är detceftersom att man blir sådan vid att använda  datorn dagligen hehe. Dagen har förövrigt sprnderats hemma. Har pluggat till NOprovet på tisdag och kollat på 3 filmer. The lucky one, the dictator och huvudjägarna. Tre bra filmer :) nu blir de snart o sova, ska bara lyssna på lite musik (kommer säkert att somna med musik i öronen haha) är faktiskt ganska så trött så det lär ju inte dröja länge förrän jag har slocknat!

Lördag

Hellooooooo! Skriver dehär inlägget från Susannes padda eftersom att vi inte har något internet :(  har hittills idag hunnit o vart o fart min kusin ,Benjamin, som fyller 10 på måndag! Efter det så åkte jag, Emma och pappa till stan för att fixa lite grejer. Vi har nyss kollat på the dictatator. haha den var så jädrans rolig! Absolut sevärd! Det var typ det jag hade o säga.   

Dag 14

Lite lagom sent gästbloggsinlägg!

Hej hej alla läsare, Ida här från honmedrotthar.devote.se. Josefin bara gav mig datorn och ja här jag. Josefin Larsson, är en mycket omtänksam och även konstig person, asså på ett bra sätt. Hon är duktig på att måla och ja rent ut sagt en häftig brud. Hon är en inpiration för många (jag är en utav dem) nu börjar det låta som ett tal här. Josefins humor är klockren, när hon öppnar munnen (vilket är ofta) så är det roliga saker, fast jag skrattar åt allt som går att skratta åt. Detta var en trevligt inlägg, ha det fint i det kalla vädret, puss.
 

Dag 16

En skum grej jag gjorde när jag var liten:

Vad gjorde jag som inte var skumt när jag var liten är en bättre fråga haha.Nejmen jag var väl väldigt nyfiken som lite antar jag. Jag vet att mamma har berättat för mig att när jag var liten så skulle jag kolla om plattan var varm. Och vilket sätt är bättre än att lägga handen diekt på plattan? Precis! Så de gjorde jag, fick en o annan blåsa på handen heheh. Sen vet jag också att när jag var liten så "råkade" jag trycka upp en såndar mcdonalds-ballong-pinne i Emmas  gom. haha. Så hon fick ett litet fin märke där....

Sorry

Men har haft fullt upp hela dagen! Först skola sen när jag kom hem så plugga ja engelska och NO. Tog sen en dusch och precis när jag hade bytt om så fick vi främmmat. Så käkade för en stund sedan och socialiserade mig .Nu sitter jag på rummet och chillar lite och njuter av att vecka snart är slut!
Gjorde ett IQ test för ett tag sedan SÄGER JU ATT JAG ÄR SMART

Framtiden

Jo snart är det ju dags att välj vilket gymnasie man vill gå på. För mig lutar det åt Estetiska linjen med bild och formgivning som inriktning. Den linjen är i princip samhäll fast att man läser mer bild och bildhistoria istället för till exempel vanlig historia! Så antagligen så kommer jag att gå på gymnasiet i Tibro. Sedan efter att jag har gått ut från gymnasiet ska jag nog ta ett år "ledigt" från skolan innan jag ska gå på högskolan och utbilda mig till lärare. Så nu vet ni lite mer om min framtid hehehe
GODNATT

hej

tjenare. Är hemma sedan en bra stund sen. Har läst igenom No läxan och kollat på big bang theory heheh. Hade spanska prov i ksolan idag och det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Sedan hade ja också hemkunskaps prov som också gick bra! :) Hinner inte skriva mer för ska ta bussen om en lite stund in till stan. Ska in o kolla på gymnasiemässan o kolla vilket gymnasie jag ska gå på. Det blir nog estetiska-bild och form. men sen är ju frågan om jag vill gå i tidaholm eller töreboda tror jag de va. Finns ju bara estet-media,dans och musik här i skövde...
HAHAH fin bild från idrotten igår

Dag15

En bok som jag aldrig tröttnar på. Asså...Jag läser inte böcker hahah. Jag läste väldigt mycket när jag var yngre, men sen har de bara inte blivit av att orka hitta en bra bok. Men när jag läste böcker som mest så var det tonårsproblemsböcker som gällde. Kommer dock inte ihåg någon speciell bok som jag brukade läsa hah. Men jag kommer ihåg att jag ÄLSKADE "berts dagbok"-böckerna! 
Har denna (bland annat) hemma 
Jag vet att de är en ljudbok men har faktiskt den riktiga boken OCH ljudboken :)
 

Har visst missat lite...

Har glömt av "dagens" Ganska många gånger nu. De kommer upp imorgon, hinner inte idag eftersom att jag är duktig och sitter o pluggat till spanskaprovet imorgon :/
Sitter lite lagom trött o pluggar hehe

Vilken måndag!

Ville verkligen inte gå upp i morse men efter att jag sovit ca en timme längre än vad jag skulle ha gjort så tvingade jag mig själv att gå upp! Sedan gick skoldagen faktiskt ganska snabbt :) Men sen efter skolan så var de ju lite specielt. Jaa ni kan ju kolla själva...
KOLLA HÄR

Jag orkar inteee

Hahaha varje dag när jag läser andras bloggar sitter jag typ o klagar över hur lite de bloggar och så bloggar jag själv bra 2-3 ggr per dag. haha orkar inte skriva 20390483 stycken onödiga och helt ointressanta inlägg så ni fär nöja er med det ni får! Typ det här inlägget är till ca 99.42 % onödigt och troligen helt ointressant för er läsare. Men som tack för att ni läser min blogg ska ni få dagens tumblr bild!
 


 

222 bilder på lite över 2 dagar.

ahahahahhahahah Ni ska bar se vilka fina kort jag har tagit. Det är ohälsosamt att ha en mobil så att man kan ta kort på sig själv! Här får ni några
 
bilder jag har lyckats ta...

Dag 12 & 13

Okej andledningen till att jag inte gjorde någon dag 12 igår är för att det inte passade mig. "Varför jag plattar håret varje dag", och de gör ju inte jag... 

Dag 13  - Min bakgrundsbild på mobilen
(bara the Big Bang Theory tittare som förstår (hahaha))
 

Var hos sara lite

Sara ringde förut så vi snacka ett tag. Och sen vid 9 så åkte jag hem till henne pga att jag inte hade nåt annat att göra... Satt sen hemma hos henne o snackade :) Det är bra att snacka. Ajuste, vi kolla oxå lite på gnottarna och anki o pytte, MINNEN ELLER VAD? Varför visas inte dom på tv längre? Jaja, kom hem för en halvtimme sen och nu sitter jag o käkar knäckebröd och kollat på The big bang theory som vanligt!

Lördag

Jajamen. Som vanligt så har blogg.se dampat sönder och inte gjort som jag vill. Orkar inte hålla på med de hela tiden så ska se ifall ja hinner fixa med bytet imorgon!

Denna dag har delvis spenderats framför The Big Bang Theory. Har börjat kolla om hela serien från början igen hehhe. Har hunnit se nästan hela säsong 1 idag /lite igår. Sen har jag målat den näst sista delen i mitt rum 2 gånger och målat lite smågrejer. Tänkte baka med Emma förut men orkade inte så vi sket i de!
(hittade inga bra bilder...)

Gjorde ju tre inlägg

Och det jag har viljat säga är att
1. jag har en ny mobil. iphone 4
2.vi har nu 2 marsvin
3. jag har lyckats övertala nathalie till att döpa det senaste marsvinet till Grisen
Grisen är den ljusa
Rocky är den mörka

HATAR BLOGG.SE

SKA BYTA BLOGGPROTAL SNART. Har gjort TRE inlägg som inte har fungerat att ladda upp....

Dag 11

En hemsida som jag besöker varje dag.
 
LÄTT
 
Twitter.com

dAg NuMmEr TiO

En låt som jag inte kan sluta lyssna på
Youtube länk HÄR
Spotify länk HÄR

Nyheten

Nämnde ju att de skulle komma en nyhet idag! Inte så spännadne nyhet men... Jo nivet ju att vi var tvungna att avliva våran kanin häromdagen. Så igår när jag kom hem hade vi fått en ny familjemedlem! Marsvinet Rocky. SÅ SÖT. Så nu funderar jag på att skaffa ett eget djur. VILL HA EN KATT OKEJ? Men de går ju inte eftersom att vi har 2 hundar... Men man vill ju liksom ha ett djur som man kan gosa med. Typ en liten hund eller en katt. 
RSS 2.0