Matfestivalen

Sorry! Har ju vart på matfestivalen hela dagen så har inte haft tid för o blogga! Efter skolan (vid halv 4) så drog jag,hanna,hilda,ida och sara till ida för o chilla lite innan vi drog till stan. Vi lyssnade på en massa musik och vandrade sen neråt. Jag träffade jättemånga som jag kände och åt friterad banan <333333 Det är ju lugnt det bästa med HELA matfestivalen. Skulle ha träffat Alina också men hittade inte henne :/ (träffade henne en snabbis i skolan :D ) Iallfall så är jag hemma nu och kussarna har kommit :) Det känns som att det var åratal sen jag träffade dom! 



 

Säger nu godnatt efter en snabbdusch!

Klockan valde att ticka alltför snabbt, så det fick bara bli en snabbdusch! Nya flätor sitter nu i håret! Älskar att sova med antingen uppsatt hår eller flätor, annars ticklas (JA DET HETER SÅ) ju bara håret på ryggen! Jättejobbigt ju. Nog snackat om mitt hår, nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen! GODNATT

Filmkväll

Blev en liten filmkväl med mig själv idag. Kollat på "LOL" och "The beauty and the breifcase", två jättebra filmer! Så skönt att bara ta de lugnt en dag. Mamma var så snäll så hon köpte lite godis till mig :) (jag vet, jag är alltid supernyttig!) Nu blir de o fortsätta o halvsova, på med musik och godis, kan de bli bättre? 



En kopp te för o lindra halsont

HEMMA. så jädra skönt att skolveckan snart är över, hela denna vekan har gått hur snabbt som helst! Haft så mycket o göra att jag liksom inte har tänkt på det. iallfall så kände jag mig lite förkyld när jag vaknade imorse, hade lite lätt ont i halsen och lite huvudvärk. Sen i skolan hade vi ju idrott dirket på morgonen och jag va så sjukt trött! Vi gjorde ett test där man skulle springa så många varv på 12 minuter. (jag klarade 5 varv ca 2km - stolt!) Efter det hade jag annu mera ont i halsen. Och nu när jag kom hem så har de gått ner lite men gör fortfarande lite ont. Så idag sitter en kopp te finfint! Sätter nog på en film snart o gosar ner mig i sängen!



I skolan

Har precis haft svenska och snart har jag lunch. Det här är ett tidsinställt inlägg för jag har inga raster o blogga på... Efter lunchen har vi SO och sist Bild. längtar till bilden för vi håller på med o skapa något utifrån ordspråk. så jag och några vänner ska göra en massa kotfilmer! Vi ska göra några som är humoristiska och några som är seriösa. Kommer bli så himla kul!!! Vi ska hålla på med det i några veckor så det kommer ng bli bra :)

käk

 

Jag blir så jävla irriterad

Var inne på jfr.se häromdagen och kollade runt lite. Då råkade jag se en bild på en bikini och jag tyckte att bilden såg lite underlig ut. Så jag klickade in på bikinin och då är modellen pinnsmal och har överdrivet stora bröst. vem fan ser ut så? Alla är inte superdupersmala och har inte skitstora bröst. På deras hemsida står det att de är sveriges trendsättare. Men hur bra är det då att ha en sådan modell? Jag blir lagom irriterad på det! Sen så kunde man kolla på ännu en bild och där så är modellen lite mer realistisk. Så nu har jag fått skriva av mig om det oxå. 


 

Borta

Jag har ju haft en massa armband på armen hela sommaren och idag så kände jag att dom skulle bort. så på mattelektionen så hämtade jag saxen och klippte bort dom. Under väntade en väldigt vacker solbränna! Sanknar redan armbanden men det är ändå skönt att dom är borta.


The homeless style

Var så trött imorse så jag kammade bara igenom håret snabbt och på med lite smink. Snodde mammas urgosiga tröja och drog på mig ett par svarta brallor. Gjorde en väldigt fin fläta i skolan och nör jag kom hem såg jag ut såhär.
'


en liten ändring!

en temporär header och design.

hahaha,dagens



Äntligen

Snart är det fredag igen, eller nästan. Och då kommer Alina hem!! :))))) Ska döda henne med kramar (så jag varnar dig alina!). Blubbbbb det var det jag ville ha o säga. 
HAHA fina bilder!
jag,alina o ida :)

Pluggmusik på

Nu är plugglistan på vilket betyder att jag ska plugga! Är faktiskt på plugghumör. Så nu lägger jag ner mobilen i byråldan och stänger ner internetet! Det är så jag koncentrerar mig som bäst :) Hejdå internet.


SUR

HEJ. Nu var det tisdag och skolan gick faktiskt ganska så snabbt... Första lektionen var Spanska och nu har vi ju en ny lärare som (ursäkta mitt uttryck) SUGER PÅ SPANSKA. Hon bad liksom oss om hjälp. Och vi kan ingen spanska alls! Det är helt sjukt att jag har "studerat" spanska i 3 år och ändå bara kan färgerna,olika djur, säga vad jag heter och räkna. Det beror på att vi hela tiden har bytt lärare eller haft vikarie och varje lärare har ju gått igenom exakt samma saker.Och jag sa till denna lärare att jag inte hade några böcker eftersom att jag satt i cafeterian och missade den förra lektionen och svaret jag fick var "det får du lösa själv, du få gå till expeditionen och be om böcker".  Jag och några fler ur min spanska klass blev så sura på detta att under lektionens gång så skrev jag ett mail till rektorn och sa som det var. Efter lektionen gick jag och några fler upp til rektorn och pratade med henne om detta. Och gissa vad? Nu ska vi kanske få en ny lärare.. vad bra resultat jag kommer få på nationella proven i spanska känner jag.
Så nu har jag fått skriva av mig lite.

Fruktsallad och ed sheeran

Är på riktigt mys humör just nu! Så jag och mamma gjorde fruktsallad, som jag just nu sitter o smaskar på. Musik av Ed Sheeran strömmar från högtalarna och allt är bara bra. Ska snart tvinga in mig själv i duschen för o bli ren o så att all färg försvinner från kroppen. 

Ny "garderob" !

Mamma kom hem för drygt en halvime och med sig hem hade hon en klädhängargrej till mig! Så har byggt ihop den själv och hängt upp en del av min garderob där :) Äntligen börjar rummet få lite nya grejer!
Fina kläder.

coca cola

Målar rummet, lyssnar på bra musik och dricker cola. Vem har sagt att man inte kan göra flera saker samtidigt? Gjorde första läxan det här året förut! STOLT. så det var det!

Sa ju att jag var trött!

Hej måndag. Var ju så himla trött igår så jag somnade skittidigt! Och sen imorses så väcktes jag vid 7 men jag låg kavr i sängen lite... Råkade somna om och eftersom att emma inte var i skolan idag så visste inte hon att jag sov. och rauno var hemma men han sov så kunde ingen väcka mig. MEN jag lyckades vakna av mig själv. Då stod klockan på 07:46 och min buss går tio över åtta. Så på med kläder och i med linser. Skyndade mig sen till bussen och lyckades o inte missa den! :) Så kom halvt död till skolan i mjukisbyxor, ett linne och mammas tjocktröja.
Kan passa på o säga grattis till min halvbror som fylelr 17 år idag! :)

Så fint

Mitt rum börjar bli riktigt bra nu! Målade ju om en bokhylla förut så den ser mycket bättre ut nu än innan. Har oxå orkat måla lite på tigern men de syns inte så mycker för jag la mest in lite mörkare och ljusare toner. Imorgon efter skolan så hade jag tänkt o måla klart den, har ju kortdag på måndagar så jag slutar kvart över ett :) Är hemma strax innan 2. Rätt skönt o börja veckan med en kort dag, känns ju nästan som en förlängning av helgen :))

 
 
 

trötter

målade en bokhylla förut idag sen käkade jag lite mat. Var så jädra trött efter maten att jag la mig i sängen för o vila. Sen helt plötsligt vaknade jag av att mamma kom in i rummet då hade jag sovit i över en timma hahaha! Är fortfarande trött men ska nog lyckas hålla mig vaken ett tag till. Tror att jag kommer lägga mig tidigt ikväll! Har inte orkat byta om eller satt i lnserna idag xD mjukisshorts och en stor tröja är vad jag har gått runt i.

Dödag

Idag är det en sån söndag som man bara vill ligga kvar i sängen o lyssna på musik och drömma iväg. Är så otroligt trött! Målade lite förut men orkade inte så länge... Ska nog sätta igång en film och mysa ner mig i sängen med en massa filtar o kuddar!

vaken

Varför ska jag alltid vakna så tidigt? Jag gick ändå o la mig vid 2-3 tiden och sen vaknade jag vid kvart i 8... Iallafall. Igår var jag ju i göteborg och hade skitkul :) Jag har faktiskt inget mer o säga just nu så istället får ni en bild från spelningen igår!
Vet inte vilka som spelar men men...

SANT

Plattat håret o käkat frulle

^det är precis vad jag har gjort. Idag ska jag dra till göteborg åker dit om någon timme för o kolla lite på stan innan Spelningen. Spelningen är ju ett måste, specielt nu när det är sista spelningen som Robin är med på. Nu blir det iallfall o fortsätta o göra mig iordning, har ingen aning om vad jag ska ha på mig så det lär ju ta ett tag med tanke på att min garderob just nu består av 4 stora påsar. hahah

Har inte ork

Orkar inte skriva ett vettigt inlägg. Så jag får väl berätta vad som hänt sen senast. INGET. Bara tagit en dusch och fixat lite grejer till skolan.I år ska jag ju verkligen satsa på skolan så jag håller på o göra upp ett läx-schema så att jag inte behöver sitta med 13435234423 läxor på samma dag! Vet ju att jag inte är den bästa när det gäller läxor. Det blir lätt att jag hittar andra vetiiga saker och "glömmer" läxan och sen sitter jag kvällen innan och kämpar. Orkar inte ha det så i år!

Framsteg

Har målat ett tag nu och det blir ju ganska bra! Har så jädra ont i mina armar och i ryggen så jag kan nog inte måla mer idag :/ Så nu ska jag sitta lite vid datorn och fixa en o annan läxa bland annat! Måste in i duschen sen oxå för jag vill inte vara full av färg!
'

kluddar vidare

awkward och en macka

Har nyss gjort mig iordning och nu sitter jag i sängen med datorn och kollar  på awkward. Den serien är så grymt bra, och rolig ju. Passar på o käka frukost samtidigt så att jag inte känner att jag inte får något gjort , haha! Måste hinna fixa mitt hår innan jag drar till skolan för just nu så är det inte så vackert som det borde vara...

Godnatt

Är så himla trött efter att jag ahr målat rummet och gjort lite grejs till skolan så jag ska sova snart! Är hur seg som helst i huvudet och orkar inte skriva mer så ni får väl vänta tills imorgon innan de kommer ett intressant inlägg! 
Morgondagens schema

BRID

HAHA så klantigt gjort!

Pizza :)

Hemma från skolan och har hunnit måla 2 väggar! Är så jädra varm och återigen helt vit. Ska snart börja teckna på något som jga ska ha på väggen, har inte riktigt bestämt mig än så ska försöka hitta på något! Mamma tyckte att jag hade vart så duktig med rummet så hon är just nu o köper en pizza till mig. Vegetariana med kebabsås  <3333 
Min fiiiiiiiina vägg!

vit

Har precis målat klart 2 väggar i rummet, Kommer o bli skitsnyggt när de e klart! För utom att väggarna blev helt vita så lyckades jag få otroligt mycket fär på hela kroppen, haha :) Så nu blir de o springa in i duschen så att jag inte kommer helt prickig till skolan imorgn.
blubb
 

Iphone

satt o läste igenom aftonbladet på deras hemsida och såg denna annons. Jag visste att man kunde göra alla de där grejerna gällande musik. Det andra var dock nytt för mig!

Är död efter ännu en dag i cafeterian.

Är redan skoltrött och har inte vart på en enda lektion hittills. Hur kan det vara möjligt? Jo om man kombinerar  ett dåligt schema, dåligt väder, intesåjättegod mat och sämst internet på skolan så har vi nog svaret. Så nu ska musiken igång och målarkläderna på. Älskar att ha saker o göra för då får man tid o tänka och bara skita i allt annat som händer. 

Målat en vägg

Då var dagens arbete med rummet klart! Den mörkaste väggen i mitt rum är nu den ljusaste och rummet har redan blivit större :) Känns skönt med en föränding. Jag hatar att varje dag är den andra lik. Vill bort i från skövde så fort som möjligt! BAJS. Vill inte till skolan imorgon :/
 Saknar sommaren brutalt.

Stod i cafeterian idag

Rätt skön start på nian. Slippa alla lektioner. Imorgon blir det o stå i cafeterian igen men jag tvingas gå i skolan på torsdag o fredag. Orkar verkligen inte. jaja, gött att det finns helger iallfall. Ska alldeles strax plocka ihop ddet sista i mitt rum, sen åker de flesta möblerna ut! Har egentligen en massa saker som måste göras men är för lat. Har ingen energi eller vilja :/ helst av allt vill jag sova bort hela veckan och vakna lagom till helgen. 
FUCK.

ja juste

Det inlägget som ser ut såhär
är någon i min klass skyldig till! Det är nackdelen med att ha skoldatorn, för om man glömmer den på så ska alla försöka facerape:a o skit... Som den här som de gjorde samtidigt som inlägget!
LIV,
 

första skoldagen i nian

Det var inte alls så segt o gå upp imorse som jag trodde de skulle vara! Det var mer att jag inte var särskilt glad... kände inte alls för o åka till skolan :/ Hela dagen så har vi fått en massa information. vi ska tydligen få en ny kille i vår klass, kommer dock inte ihåg vad han hette. haha. Och så fick jag reda på att jag ska sitta i cafeterian imorgon och på onsdag, så då slutar jag tidgare! Rätt chill start på skolan :) Och att jag kommer att slutar strax efter ett på måndagar och att jag har design som elevens val :D
Några ifrån min klass
 
 

Utkast: Aug. 20, 2012

tjaja jag är glad

I could use some of that.

jag blir så arg

jäkla skola. Jag visste redan innan sommarlovet att vi skulle få byta en del lärare... Vi har nu bytt spanskalärare, svenskalärare,engelskalärare, syslöjdslärare och en ny klassföreståndare.Perfekt nu inför nian... SERÖST är skitsur. Vår klass har haft så jäkla många lärare innan!
Så här många olika lärare har jag haft hittills.

Grannfest igår!

Var hos grannarna o hade grannfest igår, det var lite synd att det regnade... Och nu undrar kanske ni vad en grannfest är! Jo på den gatan jag bor så är alla väldigt bra vänner med varnadra och ett år (för 5 år sen) så bestämde vi att vi skulle ta o ha en fest tillsammans, så vi satte upp en partytält hos grannen i mitten och alla hade med sig sin egen mat osv. Så varje år sedan dess så har vi haft grannfest! Och varje år så har vi haft tävlingar, och vinnande familjen från förra året får hålla i nästa års tävling. de 3 senaste gångerna har vi även haft en pokal som man vinner, ett vandringspris som man får gravera in familjens namn och årtalet. Jag kan stolt säga att år 2009 så står det familjen Larsson! :)

LOL

Tjenare. Hela förmiddagen så har vi haft släktkalas för min storasyrra och delvis för min halvstorebror. Först fikade vi en massa godsaker och sen blev det glasstårta. Alla barn gick upp o satte sig o spelade wii till en början. sen började de tröttna på de så jag o amanda tog varsin dator, jag spelade lol och amanda spelade minecraft. Jag fick hjälp av min ena kusin och amanda fick hjälp av den andra. De andra satt med olika mobiler och spelade spel :) SÅ nu har jag äntligen börjat förstå mig på League of legends och är beroende. hahaha... 
fina bilder :)

JAG AVLIDER

Städar ur rummet

Nu ska allt bort! Ska göra om och måla om i mitt rum snart så då måste ju de vara tomt! Så de de var ju bara o börja, har precis börjat med garderoben och de får tydligen plats mer i de nän vad man tror! Det roligaste när man städar ur rummet är nog när man hittar en massa saker och kläder som man hade glömt bort att man hade :) 

så onödigt!

när jag vaknade imorse så satte jag igång  datorn så betsämde jag mig för i kolla om mitt schema hde kommit ut. de hade de. MEN man är tvungen och ha ett jädra lösenord för o kunna se det, vilket jag inte har... Nu ska jag gå in på fc för o se ifall de kanske har kommit nåt mejl så att man kan kolla :)

Tar snart bussen mot stan...

... för att kolla bio! fast de vet ni ju redan att jag ska göra. 
nu ska jag gå ner o ta på mig mina skor (jag visste att ni ville veta de)

Grattis syrran!

Idag fyller min kära storasyster Emma 18 år, GRATTIS! tänkte lägga upp en ful bild men sen valde jag att inte göra de för jag vill gärna inte ha en blåtira första dagen i skolan... Har inte gett henne någon present för jag och amanda har köpt en present till emma tillsammans så emma får vänta tills imorgon!Käkade kinamat (eller vad de heter) När jag kom hem från sara, så jädra gött ju :) Ska på bio ikväll med frida och elin, ska se The dark knight rises!  HEJDÅ för tillfället.
En bild på Emma
 

En massa härliga bilder

 

bläbläblä

Har fortfarande inte börjat packa. Är inte på packhumör. Varför är jag så seg idag, jag menar jag sov ju jätemycket inatt. Har inte ens valt vilken väska som jag ska packa i. BLUBBLUB. Så iställe så sitter jag just nu och tråkar runt på det internationellanätverket. 
FIN

Lat

Är skitlat idag. Ida hämtar mig om lite mer än en timme och jag har inte packat eller tagit på mig ordentliga kläder. Så just nu sitter jag o latar mig i endast ett linne typ. orkar inte. Måste nog röra på mig snart så att jag inte dör.
fin bild,jag vet 
 
 

snygg frilla!

LISA

packar lite som vanligt!

Det känns som att jag har gjort saker VARJE dag på hela sommarlovet! Har antingen packat eller packat ur varje dag ju. Idag blir de o packa upp från pappa och packa till imorgon. Då ska jag tydligen sova i saras stuga med en massa vänner :) Nej nu ska jag fortsätta med min packning!

Hej

Sov hos Julia inatt, så orkade inte göra ett inlägg igår. Ville bara meddela att jag lever och att de kommer roligare inlägg senare idag :)

Good Morning sunshine

En vecka. Det är bara en kort vecka kvar tills skolan börjar. skit. Man får väl göra det bästa man kan för o njuta av sin sista tid i frihet! Har precis gjort mig iordning och ska börja packa till mamma nu. Åker till mamma idag men kommer tillbaka till pappa på fredag :) Lyssnar dessutom på en skitskön låt för tillfället! Jag gillar väldigt blandad och udda musik.. 
Klicka på bilden för o komma till låten på youtube!

orkar inte

Jag orkade inte följa med ut o plocka svamp så jag är hemma istället :) Sydde klart och nu sitter jag vid datorn och försöker o komma på nåt kul o göra! Imorgon blir de o åka till stan för o va med min syssling/klasskompis :) Ta tåget vid halv elva imorgon och möter Julia i stan. Det var ett tag sen vi träffades så de ska bli kul o snacka lite med henne. 
bild från skolavslutningen - 11

Bra gjort Sverige!

Har suttit hela dagen (nästan) och sytt,virkat och kollat handbollsfinalen! SÅ SPÄNNANDE. Jag var helt inne i matchen och satt typ o sydde mig själv i fingrarna en o annan gång. Jag kan ju inte en enda regel gällande handboll men ändå så tyckte jag att dommaren var väldigt orättvis! Bara för att frankrike är regerande världsmästare så betyder inte det att dom inte ska få en enda grej emot sig. jaja, sverige var duktiga och gjorde bra ifrån sig iallafall! 
Hejdå nu ska vi åka iväg o plocka samp!

Fint väder!

Gött med fint väder nu sista veckan innan skolan börjar! Ska nog gå ner o tvinga med Amanda ut på en promenad. Om inte hon  vill med så tar jag hörlurarna och går ut o går ensam! Det är ju så himla skönt att vara ute o gå, speciellt med go' musik i öronen. Vill på festival nu! Är skitsugen på att bara umgås o gå runt o lyssna på underbar musik. 
Bild från törbodafestivalen

vad har jag i den?

 

Stan - hem - kräftskiva

Vart upptagen hela dagen typ... Var i stan imorse med Pandan och kollade runt i alla affärerna. Sen åkte vi hem, käkade lite och tog varsin dusch. Klockan 6 ungefär så drog nästan hela familjen Larsson till häggum för att käka kräftor! Så gott. Jag älskar verkligen kräftor och åt som vanligt mest av ALLA. Sen blev det att underhålla alla barn, det råkar alltid li så att alla barn under 12 år dras till mig... 
Några kräftor som jag åt :)
 

Första skolveckan närmar sig :(

Seriöst, börjar den 20:onde...det är ju liksom snart :( Vill inte, orkar inte. Man vill ju som vanligt träffa alla och prata första dagen, men andra dagen så är de ju tråkigt. Och så börjar jag ju 9:an... Massa prov som man åste få bra resultat på, man måste få bra betyg för o kunna komma in på den linjen man vill. Min framti hänger på att jag sköter mig det här året.  Gick in på skolans hemsida för o kolla ifall schemat hade kommit upp men de hade de ju inte. Så jag passade på o kolla vade de skulle bli för mat första veckan och här är svaret:

Chips

Jag ÄLSKAR vanliga salta chips och cream cheese chips! men förövrigt så gillar jag inte chips haha. Jag vet inte varför men jag ahr börjat bli väldigt kräsen när det gäller sötsaker. Har precis käkat lite chips och kollat 3 avsnitt av Pretty Little Liars med amanda och kökat chips, det var så jag kom på att jag igentligen inte gillar chpis. 
Hittade denna vackra bild på tumblr...

 
 
 
 

Vart med Elin

Hej! Nu är jag hemma hos pappa, var på stan med elin förut :)  VI tog en fika och vandrade runt och snackade mest om hur litet skövde är och hur gärna vi vill flytta till en storstad! blubblbubbtralalalablablabla. så kan e gå när jag inte har något vettigt o skriva om! 
Alina åkte till spanien idag, hon kommer ju vara där i 3 veckor! Kommer o sakna henne!
 
 
 

KLAR

Här är väskan som jag har sytt! Först var de meningen att de skille bli en väst men så blev de inte haha. Väskan är gjord av ett par gamla jeans och en jätteliten jeansjacka!

jag syr på...

Hej! Jag satt o sydde i över 2 timmar igårkväll så jag är nästan klar! :) Bara en massa små sömmar och så ska jag sätta dit en knapp. Men jag kan inte börja sy än för min syrra sover och om jag skulle väcka henne så blir de inte så bra... Så under tiden har jag fixat mig en kopp te och så sitter jag i min assköna säng och syr de smågrejor osm inte går och sy på maskinen!

WALL-E

Finfint väder

Det är ju sjukt bra väder ute ju!!! Men har inge o göra idag, våra förra grannar äe här o vi har nyss käkat lite :) Asgött o kunna sitta i bikini o käka grillat! hmmm ska nog gå ut lite nu o rita. Eller något i den stilen.

Min naglar

Hade ganska så snygga naglar på öland! Jag hade ju så mycket tid o göra iordning dom!
 

Grillning med fd grannarna

Idag så ska våra grannar so håller på o flytta bort från oss va här o grilla. dom kommer typ vid 2 så håller på o städar lite nu :) Hejdååååååååååå sålänge, under tiden jag städar så kan ni få en bild på hur jag ser ut idag!

Jo, jag lever fortfarande!

Hej hej en trött Josefin här! Blev en tur till göteborg idag, shoppade inget dock. Jag måste verkligen in till stan någon dag för min storasyster fyller 18 om drygt en vecka :s Har absolut ingen aning om vad jag ska köpa... Förra året så köpte jag en bunt konsitga små grejor men eftersom att hon ändå fyller 18 så vill man ju ge något av mer värde! Nej nu ska jag fotsätta o njuta av min kopp te!
På tal om göteborg så  var de ju en stor fotbollsmatch mellan manchester united och barcelona, vilket fick mig o tänka på den här bilden.

ska ägna min morgon till o göra en ny bloggdesign

Hatar den jag har nu för den är så kal och opersonlig! Så de blir nog nåt färglatt eller så den här gången :))

naaaw

Kollat OS hela dagen!

Det går ju helt okej för Sverige i OS! Vart hos Elin hela dagenoch vi fastnade framför TV:n och kollade OS och dog av skratt tusen gånger om. Vissa personer borde få pris för värsta efternamnet. Sedan hade de klipt ihop massa skojsiga grejer från OS då dog vi varsin gång till. Tack Elin för en grym dag :)

en snabbdusch

Har precis duschat och gjort mig iordning, så nu väntar jag bara på att Einar von Löksås ska bli klar! Det smidiga är ju att vi bor grannar så det tar ju inte så lång tid o ta mig till henne haha. Är galet pigg idag, har redan hunnit sy en bra bit!
Nu ska jag gå så hejdåå

hej!

Godmorgon :) Ni vet sånna där dagar som man inte skulle haft något o göra egentlign men så dyker något skojsigt upp precis dagen före? Idag är det en sån dag för mig :) Ska träffa Elin idag! Vi har knappt hunnit o ses på lovet, har blivit att när jag kommer hem från någonstans så har hon åkt iväg. Men så igår så sa vi att eftersom att båda är hemma nu så ska vi ses :) 
Hon har klippt sig sen senast o de är skitsnyggt på bild iallafall!
Före
efter

sydde lite

blev så sugen på o sy förut så jag började klippa o mäta och sy! Eftersom att de inte är klart så får ni inte veta vad de är än sålänge :) När de e klart så får ni se bilder!
 

Ta igen - dag

Segat hela dagen, har mest legat i sängen och gjort inte ett piss! Plattade håret förut utan anledning. tog lite ego bilder sen haha jag gillade bara ett av dom så ni får se de!
Älskar mitt hår när de e plattat
 

Bilder

Här kommer några random bilder från öland!
HAHAHA kamerateamet var uppfinnignsrika!

MACARENA

Packat ut ur husvagnen

Vaknade vid 8 imorse av okänd anledning och satte mig lite vid datorn! Har sedan dess packat ut ur husvagnen och plockat upp mina grejer ur alla väskor så nu är mitt golv väääldigt fint. Idag vet jag inte vad jag ska göra men får väl hitta på något skoj senare :) 

6 timmar senare

Är nu hemma efter en 6 timmars lång bilresa! Sov i kanske 4 av dom haha jag ska alldeles strax sova men måste uppdatera mig lite här i var nu när jag äntligen har internet som klarar av i ta fram Google! Är lite sur för igår så skrev jag ett ganska så långt inlägg oh lyckades att dra med lite bilder i de oså dog datorn och allt försvann...

En anledning

Min blogg är väldigt tråkig att läsa nu för det nätet jag använder är för segt för att kunna ladda upp bilder från kameran :((( Får typ damp! Ska försöka imorgon igen så ni kan väl göra något av förslagen nedan?

Mot stranden, igen!

Har blivit helt beroende av att ta promenader och sne ligg a vid stranden o sola! det är så myssigt ,specielt när man har underbar musik i lurarna. HEJDÅ.

FREDAG

är trött idag. Här på öland så är det solsken som gäller! Är skitseg idag även fast jag gick o la mig ganska så tidigt igårkväll. Nu ska vi snart ut o shoppa en sväng innan vi drar till stranden :) bara så ni vet så kommer det fler snna här helt onödiga inlägg idag mohahhaha

Lite random fakta om mig

Jag kan inte slicka mig själv på näsan eller armbågen
Jag är rädd för fiskar i hav och för sjögräs för att jag tror att det är fiskar
Jag älskar nagellack, sist jag räknade dom var det 53 stycken
Jag är morgonpigg
Jag AVSKYR sega personer
Jag tål inte kiwi 
Jag gillar varken choklad,smaksatt glass. tårta eller smaksatt yoghurt
Jag hatar när folk kollar på när man håller på med datorn 
Matte,bild o elevens val är mina favoritämnen i skolan
Jag använder linser för att kunna se

sommarsolen levererar

Käkade lite frukost imorse sen drog jag o nathalie till stranden o solade. Nu har vi tagit en paus från solen och sitter o kollar på film i husvagnen. ska nog tillbaka till stranden o mysa med lite musik sen... Jaja ska ut o njuta i solen en stund :))

Strandmusik!

när jag ligger på stranden så lyssnar jag alltid på musik och typ halvsover! Så jag tänkte visa er lite vad det är för musik som jag lyssnar på när jag gassar i solen :) Har ju väldigt blandad musiksmak heh
Jag lyssnar asså inte bara på den här sorts musiken.
 

Godnatt

Nu ska lilla jag sova så godnatt!

Augustisol

Solen fortsätter att leverera värme och jag har vart ute o njutit av den det mesta v min dag. Håller på att fixa inför maten också, blir grillat :))) ikväll tänkte jag ta ett kvällsdopp i havet! Juste,var ute o skateade lite förut till äffärn, var ju grym!!! (host) jaja, jag ramlade inte och det var väl huvudsaken?!?!? Ska nog ta o sola lite innan maten så hejdååå!

"Badat"

Har nyss vart på stranden och badat med hundarna. Våra hundar ÄLSKAR vattnet och springer direkt i :) Fast Ellie gillar nog mest att gräva i sanden och springa på stranden!
Hade med mig kameran :)
RSS 2.0