Vägen från Skövde till Borlänge!

GODNATT

En trött josefin ska alldeles strax gå o lägga sig... Imorgon vid 3 så drar jag till stan för att möta upp elin och lousie vi ska fixa lite grejs innan vi blir hämtade av frida vid 4 :) Och sedan är det bar mot stugan och vidare som gäller :)))))

DAGENS TUMBLR

HAHAHAH två stycken posts som var lite kul...
 

Packar upp och packar ner.

har vart hos pappa i en vecka så jag håller på att pack upp alla grejs som jag hade med mig. Samtidigt som jag packar upp så packa jag ner grejs inför helgen :) Ska till fridas sommrstuga med Frida, Elin och Louise! 
Bilder från förra året :)

PEACE AND LOVE

HEJ! NU har jag kommit hem från borlänge :) Hade det riktigt bra på P & L ochjag tog ganska många bilder...fast med amandas mobil. Så jag har bara några bilder på min mobil (ska få hennes sen) men jag kan lägga upp dom så länge :D
 
 

Tidsinställt inlägg!

Hejhej! Just nu  sitter jag i bilen mot borlänge :))) Gick upp ganska tiditgt imorse så jag är nog ganska trött just nu... Åkte nog hemifrån vid åtta. Det här inlägget höll jag på att göra igår under tiden som emma och amanda höll på med kissemissen! 
haha
skrattar varje gång...

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

HEJ och goddag! Har kollat på sex and the city idag med och nu sitter jag, emma och amanda på mitt rum bloggar medans de två "Torterar" Molly ( kissemissen)...stackare. Vädret var ju skitfint imorse och är det fortfarande men vid 2-3 tiden så regnade det lite och det dundrade :( Ån som går hä igenom stenstorp är helt översvämmad! Halva stenstorp är ju översvämmat NEJ NU ÖVERDREV JAG  Jag insåg nyss hur konstiga syrror jag har .___.'
 
 

haah

Jag borde inte skratta åt det här egentligen.
 
Och inte det här heller.
 
(klicka på texterna för att komma till de två olika videosarna)
 

Sex and the city

Mysigt väder sverige...Nästan hela min dag har spenderats framför tv:n och Sex And The City , vilket är skitkul! Är skittrött och vädret gör mig ju inte direkt mer pigg. hoppas att det inte regnar på Onsdag för då ska jag till peace and love ju :)))
Varfar kan det inte se ut såhär nu?

DAGENS TUMBLR

jädrans luftmaddra

Godmorgon! Jag och pandan somnade ganska sent igår, neggi somnade vid 1-2 tiden och vi snackade lite så det blev lite längre hehe. När jag somnade igår så var luftmaddrassen helt fylld av luft och ver jättebekväm men nu när jag vaknar så är mer än hälften borta...Så nu vkande jag med ont i huvudet och svanskotan. Och två filtar är nerrivna av katten som tydligen hade bestämt sig för att gå på taket - Lysande idé molly!
Gjorde en header igår - förhandsvisning

NEEEJ

MOLLY (katten) Fes nyss så nu luktar det ägg i hela kojan :(((( 
Lita inte på denna katten!

Mohahah

Ni vet ju att jag gillar PLL och nu har jag även fått BÅDE Ida och Frida att börja kolla på det :) Ida har kollat i några veckor tror jag och frida börjde typ nyss TACK VARE MIG :)))
ANLEDNINGAR TILL ATT KOLLA HEHE
 

pretty little liars , cola , monster och chips.

Vi satte på de två senaste avsnitten som har kommit ut av pll, de var bra men det hände för lite ;/ jaja, älskar det ändå! nej nu sak vu snart gå o lägga oss i kojan o kanske kolla film :)
 

Koja!

Jag,pandan och fröken neggi hadei nget o göra så just nu håller vi på att bygga en koja :) ska ta lite kort sen när den är klar!
 inspiration 
 
 

Dagens tumblr

Gammal men URGRYM!

nu ska jag sova!

lite bilder

blommor
mamma köpte några jordgubbar hahah
kycking, cider och makaroner är en underbar frukost!
Efter en 3 timmars lång vandring så blev jag en aning brun...
 
 

MIDSOMMARAFTON

Hej, jag vet att jag inte har bloggat alls på några dagar men så fick det bli! Det var ju midsommarafton igår, jag spenderade min hemma hos Alina :) Hade skitkul och jag vill bara säga att vi  var asgrymma på att grilla! idag åkte jag till min pappa så nu har jag vart här sen 1 tiden. Ska strax lägga upp några inlägg som jag har tänkt lägga upp ett tag..

En snabbis innan jag drar igen!

hejhej! Har vart hos alina efter att jag kom hem från göteborg så jag ahr inte hunnit blogga. Ska sova hos alina inatt och imorgon natt också!  ska "fira" Midsommar med alina så det sak bli kul! Bussen går om 20 minuter hem till henne igen så jag måste packa lite innan så HEJDÅ.

Hemma från alina!

Då var jag hemma igen efter en helg hos alina :) Har haft jätte kul! Kom hem med en ny frisyr dessutom, sidecut denna gången. när jag kom hem så var det inte så mycket ro utan vi skulle ivag till slutarp. Anledningen till detta var att vi skule kolla på en hundvalp :) Och vi kunde inte motstå henne så vi åkte hem med en hundvalp i bagaget!

Mina inköp

Ett par nya shorts!

Mot Göteborg!

...om en stund. Ska ta bussen om en timme in till stan med min syrras kompis och hennes kille. I stan ska vi möta min syrra som har haft kölektion och sedan elin, SEN tar vi tåget till göteborg :)) Ska hinna att lägge ut ett inlägg på vad jag köpte igår innan jag fixar iordning mig!

dagens tumblr

Promenad med Elmer

Gott

 
 

Hej

Jag har faktiskt inte hunnit blogga idag!!! Åkte till stan med julia vid 11 och sen åkte vi hem till mig vid 2. Sen efter någon timma så gick vi hela vägen till henne. Hemma hos henne käkade vi Maränger och B & J glass, mums! Sen cyklade jag hem vid 6/7 tiden tror jag ^^ Jag, mamma och nathalie gick sedan upp till grannarna och pratade med om en stund. ja just det,bara för att jag var så snäll oh gick en långpromenad med elmer så köpte mamma en chpispåse som jag nu håller på att käka upp samtidigt som jag kollar Sverige - Frankrike!

Dagens tumblr

Min blogg laggar.

Är det bara för mig som min blogg har zoomats in typ skitmycket? Får väl ta och lösa det för det ser verkligen inte bra ut. Iaf, imorgon är det ju tisdag och då ska jag spendera min dag med min syssling/klasskompis Julia och vi ska först gå på stan en stund hade vi tänkt :) Oj, det är ju midsommar på fredag hehe...

Peace and love

JAAAAAAAAAAAA. *DÖD* Sa till peace and  love nästa onsdag :))))) Ska bli skitkul ju!
Dom som jag verkligen vill se är:
Timbuktu
Simple plan
Rise against
Och några som jag kanske vill se
Tove Styrke
Magnus Uggla
Roxette

Skateare..

Sov hos frida inatt så jag har inte orkat blogga. Jag elin och frida köpte varsin skateboard idag så vi har mest rullat runt och blivit proffs på det idag hehe. Ja det var det.

haha

Skulle nyss gå in på en blogg som jag kollar på ibland men då kom det här upp..

DAGENS TUMBLR

Jag är pank.

Oops... Har spenderat alla mina pengar så jag får väl klara mig på 200 sänn tills på onsdag :( Ska nog göra massa grejs så att jag kan tjäna lite money!

Film från igår.

Klicka på bilden ;)

2012-06-17

Godmorgon! Igår somnade jag jättetidigt så jag hann inte blogga mer haha. Men idag så ska jag nog kunnav vara uppe en o annan timme längre ^^ Idag vet jag faktiskt inte vad som ska hända, Grannarna har husvisning så man kanske behöver se lite bra ut (haha) och sen kommer några o hälsar på om en stund så jag får väl se. ÄR SUGEN PÅ ATT TA EN GLASS I STAN.
Min fina keps som jag köpte igår :)

min dag i bilder.

I tåget mot göteborg med Elin.
Vi var ju VIP xD
Maten som förövrigt smakade bra :)
Innan starten.
Grattis till Prins Carl Philip Bernadotte som kom etta i GTB!
Här stylade Roar Lindland efter segern i GTA
Roar & Alx , ettan och tvåan
GLASS :)

Kollar fotboll med syrran!

sitter på emmas rum med ett pringelsrör och hallonsoda o kollar på Sverige - England. Fy på er sverige!!! blir lite lätt irriterad över att England leder. Jag tycker faktiskt att det är kul att kolla fast jag brukar ju inte ha någon att heja på :(

Var ute en sväng.

Idag var jag iskolan till klockan 11 typ, fick mina betyg osåvidare. Drog sen för att käka american pizza med elin,frida och louise, ASGOTT as usual. efter att jag hade tagit bussen hem så satt jag ute o snackade med min syrra i någon timme innan jag gick en runda med Elmer i sisådär en halvtimme. Så nu sitter jag inne och tar en paus från solen :) 
Imorgon drar jag till göteborg med elin en sväng så jag får väl se om jag bloggar på tåget eller något...

DAGENS TUMBLR

Var borta hela dagen igår!

SOOORRY. Hann inte blogga igår men det kommer jag att hinna nu för jag har SOMMARLOV! Andledningen till att jag var borta var ju för att jag hade sommaravslutning. Så efter att vi slutade skoldagen vid halv elva så drog vi (några stycken) till ida för att lämna lite grejs sen gick vi till orient palace o käkade. Vi gjorde iordning oss till klockan kvartöver 4 för då gick vi till skolan och hade avslutningsgrejsen. Jag var hemma vid 7/8 och då så satte jag på en film innan jag somnade...
Har inte orkat fixa bilderna än men det kommer...

Packar inför skolavslutningen ikväll!

HEJHEJ. Idag är det  näst sista dagen i skolan vilket är helt underbart! Så jag går runt och packar inför avslutningen ikväll för efter skolan så ska jag och några tjejer i min klass käka på OP (orient palace) innan vi drar till ida för att fixa oss. Sen så ska vi vara vid skolan halv halv 5.
Ungefär såhär ser jag ut idag :)


DAGENS TUMBLR

HAHA orkar inte

Var hur seg som helst idag vid sjön... Jag hade kameran med mig så alla i min klass gick runt och fotade varandra så jag har samanlagt 400 vackra bilder! Vi slutade vid 1 men jag stannade kvar med frida, maja, elin och louise till klockan 5 :) Åkte till stan en sväng sen för att fixa en grej och då träffade jag min mentor så nu vet jag en sak som ingen annan vet, blir en överraskning imorgon!

godmorgon

Håller på att göra mig iordning, hade sovmorgon till 8 :) Ska ju till sjötorpa för det är ju hsets dag idag. ORKAR INTE. Ska ta med mig lite filtar för vädret är ju inte på topp om man säger så... Kameran får lov att följa med så det kanske kommer några bilder senare idag :D

Ja just det. min granne är normal

HAHA dog för en sekund när min granne (12  år) skrev följande till mig på facebook :

DAGENS TUMBLR

Ska börja lägga upp dagens tumblr bild eller gif. Antagligen så kommer det mesta att få er att dö av skratt :)

Servitrös...servis...servits?

Var ju i skolan som vanligt idag (sista vanliga dagen i skolan c: ). Fick inställd matte så jag,hanna, hilda, maria och sara gick ner till IP för att kolla km, träffade massor av min lillasysters klasskompisar... iallfall.

Efter skolan så förljde jag, Hilda och sara med hem till ida för att göra iordning oss! FÖR *trumvirvel* vi var servitörer för niorna som hade sin avslutningsmiddag :) Det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Fick ju samma mat som dom plus efterrätt och tog med mig en dricka hem. Dessutom fick vi varsin ros av en nia som tackade oss och kökspersonalen. Det var ganska så kul att se alla bilder och höra de talen som lärarna höll ^^
Min ros blev utsatt för älskar mig älskar mig inte.

SISTA VECKAN :O

Helt sjukt ju! Bara sisådär 4 dagar kvar tills jag äntligen har sommarlov :)) Är helt i extas för jag har längtat så mycket efter lov! fast den här terminen har gått otroligt snabbt som tur är.
Min vecka:

Godmorgon!

Söndag idag då... Vet inte vad jag ska hitta på. Förmodligen så kommer jag och amanda gå ut o gå :) Är det bara jag som tycker att det känns som att man var ledig i fredags? Okej, då var det bara jag. Jag är skittrött så jag orkar inte skriva mer.

Trött i benen

hejhejhejhej. Som ni vet så har jag vart på liseberg idag :)))) Åkte balder och lisebergsbanan för försa gången! STOLT. vann inget så jag köpte sockervadd istället hehe... Sen när jag kom hem vid halv 9 så gick jag till farmor för de höll på att fira hennes födelsedag. jag och amanda tog en promenad när vi var klara hos farmor. efter det så traskade jag och amanda hem och satte oss o kollade på det nya avsnittet av prettty little liars :DDDD
Sockervadd


Jag och amanda har lördagsmyyyys.

Buss mot liseberg med Ida & co.

HELLOOOOO! Sitteer just nu på bussen som ni kanske förstod... Fick halva alinas energidricka så jag kommer ju vara helt överspeedad ^^ Orkar inte skriva så här kommer 2 vackra bilder på 2 glada tjejor!!!

Student

Igår så drog jag hem till pappa efter skolan. sen så gick vi till mina kusiner för att fira min ena kusin som tog studenten :) Ett grattis till honom! Hade inte med mig kamerna för vi käkade bara och tig en fika där.  Vet inteom jag får lov att lägga ut en bild men det gör jag ändå!

En dag med alina

Jo, idag har jag vart ute hel dagen typ! Alina messa mig så jag drog till stan och mötte henne sen drog vi till skultorp. Där snackade vi med allt möjligt folk. Var ute till typ halv 10 innan alina tog bussen hem :)

Japp det var det. Nu sitter jag med en skål jordgubabr i handen och ska sätta på ett avsnitt  av "Adventure time" hade jag tänkt mig!

MAT

Här kommer lite bilder på mat som jag har käkat i veckan och i helgen :)
kebabrulle
Kinamat
Lax, potatis och något grönt
Och lite keso,gårdagens frukost.

fruktsallad!

Jag satte ingång med att göra en fruktsallad förut! DEN BLEV SKITGOD!

Vill ut o gå

Tjenare :) Är sjukt sugen på att köpa glass och ta en promenad, har dock inte någon att gå med. Har vart ute hela dagen typ och så har jag hunnit ta en springtur! Känner mig riktigt duktig. SNÄLLA ÄR DET INGEN SOM VILL UT OCH GÅ?


Sveriges dag

Idag är det ju nationaldagen, är det bara jag som inte firar den ett piss? (hehe) Jag menar att jag inte gör något speciellt. Idag ahr jag redan hunnit vara ute med hundarna och lekt lite, sytt lite på klänningen och stökat ner rummet totalt. Jag skulle bara hitta en stor tygbit som jag visste låg någonstans i rummet och då blev det lite stökigt.. jaja, får väl ta o storstäda idag då!

Dagbok

Är det bara jag som skriver dagbok? Jag älskar verkligen att skriva i min dagbok varje kväll, det är typ som en person för mig som jag kan prata med om precis allt utan att bli bedömd. Jag måste snart köpa en ny för min håller på att ta slut :(
Inte min bild...


Vår lilla valp

Skolavslutningen

Jag har ju skolavslutning nästa torsdag men alla måste tillbaka till skolan på fredagen -.-' Jag har ju sytt en klänning som jag hade tänkt att ha men funderar på att sy en ny imorgon eftersom att vi är lediga :) tror att den kommer att bli lite bättre men det får bli upptill bevis!

polly

Äntligen så har jag gjort klart alla prov den här terminen :) Har bara en svenska inlämning på torsdag som jag är klar med. Så nu slipper jag hålla på med massa skolarbete hemma.
Imorgon är det ju nationaldagen :)


Pearl harbor

Sitter på SO - lektionen och kollar på flm :) DEN ÄR JU SKITSORLIG! brb ska bara gråta sönder...

Bloggar lite nu.

Och det gör jag bara för att jag kan. har precis gjort NO-prov och fått reda på vilket betyg jag o Josse fick på vårat SO-arbete :) VI FICK B (!!!) vi satsade på typ C eller något så vi blev glada! Snart sak jag få se vad jag får för betyg i so, i helhet :)

little miss sunshine.

VILL SE DEN NU. var inne en snabb sväng på tumblr och fick se en gif från en film som jag såg för några år sedan. jag ÄLKSAR den filmen. Den är helt underbart mysig och fin. Någon som har sett den?
Lyssna på en underbart mysig låt från filmen HÄR

Attans bananer.

Blir så ledsen över vädret! Regn, regn och mera regn... jaja, sånt är livet! Pluggar lite no och käkar choklad :) kinder maxi är det godaste som finns just nu ;)
orkade inte resa mig från sängen för att hämta kameran så att jag unde fresta er...

pluggar till provet imorgon...

fasiken vad jag ogillar spanska just nu! Min spanska lärare är helt sjuk, han har gett oss ett häfte fullt med ord, fraser och pronomen som är typ 8 sidor långt. Till råga på allt så skriver han olika överallt! KAN HAN INTE BESTÄMMA SIG FÖR ETT SVAR? Tur att det finns musik...Nu ska jag plugga vidare och vänta på mamma som kommer hem med en kebabrulle till mig :)
INTE KUL.


Final!

Ja, idag är det äntligen final i BigBrother :) SYND ATT JAG INTE KOMMER ATT SE DEN :((((( Vi har ju bara en tv med tv11 i detta hushåll (haha) och jag har ju varken bigbrother premium eller 24/7 så... KUL LIV. Lite smått irriterad om man säger så -.-'''''' Och man vill ju liksom inte se dagen efter!


Sidecut

Hemma! Eller nästan...

Hej! Idag har jag inte hunnit göra något inlägg för att först var jag i skolan till 13:10. Sen drog jag och alina till skultorp för att dra vidare till liseberg:) har haft skitkul! Tog dock inte så många bilder men... Så nu ska jag sova (hemma hos alina)
På bussen hem så satt jag o kollade på svampbob fyrkant xD

RSS 2.0