Godnatt

Sover nte ensam i min säng inatt. har ju katten.
 

Snart måndag då

Trevligt trevligt. Sitter faktidkt o pluggar lite matte! Duktigt, jag vet. Det känns som att de kommer att bli en lång vecka. En såndär vecka som aldrig tar slut! Får väll hoppas att den går snabbt. Nu är det ju inte långt kvar till höstlovet heller :) Bara 3 veckor kvar, så skönt!
SAKNAR SOMMAREN

10 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag har 31 sycken post-it lappar på min datorsbakgrund
2. Jag vill bli lärare när jag blir stor, fast först ska jag gå ett kreativt gymnasium
3. Jag hatar tuggummi som inte smakar något och som är starkt, tuggimmu ska ju va gott!  
4. Jag äger ca 50-60 stycken nagellack. lite lätt beroende kanske.
5. Ett tag samlade jag på burköppnargrejor, har ca 200 heh
6. JAG ÄLSKAR PANNKAKAOR MED SIRAP <333
7. Jag har ett gosedjurslejon som heter lina. Jag köpte han (ja kag vet, han) när jag var liten
8. Jag skulle vilja kunna hjula!
9. Jag är både pigg på morgonen och på kvällen. sen under resten av dagen är jag hur seg somhelst.
10. Jag läser över 25 bloggar varje dag.

fest

Ni som följer mig på twitter vet vilken stor fest jag har men eftersom alla inte gör de så ska jag dela med mig!

tumblr

Standard

blä

Nu är jag inte glad. gjorde 2 stycken jättebra inlägg hår på bloggen förut. och nu ser ja att ingen av dom har kommit upp! IRRITERANDE. Så ni får bilderna istället för jag orkar inte göra om inläggen...
Mitt fina hår idag.
REGNBÅGAR

Lördag

Då var det lörgad igen då! Ska nog dra till Alina sen o umgås lite med henne. Haha så ser en typisk lördag ut för mig. Va med Alina :) Det är bra, för hon o jag är så jädra lika varandra och säger samma saker hela tiden haha. Så kul när någon frågar ågonting o vi svarar exakt samma sak.
hahah hon är så fin.

dagens

Bajskorvsbarn.

Jag fick nyss ett sms som det stod det på. Nu vet ni det.  Tog min första livmoderhalscancer-spruta, det gjorde inte så ont. är stolt över mig själv för jag avskyr sprutor! Ska ta en till om 2 månader och sen en till 4 månader efter det. Jag gillar inte sprutor, det är nog pga att när jag var yngre så tog en massa doktorer flera blodprov och så på mig. Och sen hade jag dropp när jag gick i ettan tror jag.så sedan dess har jag vart rent av livrädd för sprutor. Men idag så var jag faktiskt inte ett dugg rädd :O
Usch...
 

Mina ögon

Har en tendens att li jätteblåa på vissa kort, det senaste som jag la upp på mig o Alina så ser jag ju helt sjuk ut. När jag tittar in i solljus så blir mina ögon så jäkla blåa haha. Jag gillar visserligen blåa ögon så jag har inget problem med det! 
En oredigerad bild som jag tog imorse!

dagens tumblr

JAG MÅSTE SE DEN HÄR FILMEN NU. (btw så heter den familjen robinson) DEN ÄR GRYM, ÄLSKAR DEN
 

Jag studar på studiedagen

Sitter just nu i min säng helt ensam o studar. Eller jag är ju inte ensam, har ju typ 238379 st papper som sällskap! Trevligt... Har SO prov imorgon så jag känner att det kan vara bra att gå igenom alltihopa en gång till. Så att jag inte missar något. Jag har inte pluggat så mycket inför det här povet för jag har hängt med så bra på lektionerna o fattat allt :D Känner mig faktiskt oerhört duktig. Det är så skönt att slippa sitta flera timmar hemma  plugga när man kan vara med nära o kära istället! 

studiedag

Så skönt med studiedag. Har hängt hos alina hela dagen o chillat o kollat på film hehe. Fast snart ska vi faktiskt röra på oss. För vi ska upp på berget med mina hundar o vandra. ska nog bli skönt o röra på sig :) orkar inte blogga bläääh
Världens bästa!

Är så trööööött

Ja just nu är jag trött. Idag hade vi såndär språkdag i skolan så de va la rätt chill att slippa alla lektioner. Har chillat med Alina lite här o var i Skövde sedan dess, men nu har vi vart hemma hos henne ett tag o skrattat sönder.Imorrn ska vi ut på ävntyr! Är lediga imorgon så då ska jag o Alina ha en massa skoj :)
Vi tog en standard på Donken förut

Godnatt

Nu ska jga gå o lägga mig, hade tänkt o lägga upp ett roligt inlägg men orkar inte så gör de imorrn. Är så jädra trött just nu hahaha. Och eftersom att jag är så snäll så bjudeer jag på en bild.
HAHA från i somras <333

Ännu en tisdag

Är de bara jag som tycker att det är tisdag jätteofta!?!? Aja, sitter just nu hemma ho Alina o hon lyssnar på 1D och mina öron håller på o slita sig loss från mitt huvud för att rymma... Nu ska vi fortsätta att vara normala :)

Låter GIF:en tala.

Orieteringen

De gick ju skitbra för mig o orientera! Om jag har beräknat rätt så kan jag tillomed få ett A :)))) Jag o Tove klarade C och A banan på 40 minuter sammanlagt, plus att vi under den tiden spenderade en kvart åt att leta efter hennes mobil!

Nejmen jag är fullkomligt normal

Hahah eller inte. Fick ett sånt där ryck som jag får varje kväll. Jag får hur mycket energi som helst och vill göra en massa kul saker! Så jag har nu målat en tavla (asså ingen jävla picasso om ni tror de), målat om en ram så nu är den svart och så har jag hunnit röja en del i mitt rum oxå. Om jag ska hålla på såhär varenda kväll så kommer mitt rum att vara klart på nolltid! 
haha hittade denna bild på mig och ida som är tagen för någn vecka sen :)

Jag är ju grym!

Tjeeenare. Just nu håller jag på o demonterar min garderob, för jag är så duktig att jag klarar mig själv! HAHAH OMG. Kollade just ut genom mitt fönster, kolla vad jag fick syn på!
KOLLA VAD NÄRA LIKSOM

Goddag

Hello! nu har jag nyss kommit hem och är kall och trött. Har blivit förkyld dessutom! Och min iphoneladdare har lagt av så min mobil dör när som helst. Trevligt, ellerhur? Jag har inget mer o säga just nu så ni får nöja er med ett tråkigt inlägg.
 
 

Haha

Jo jag håller på o rensa ut ur mitt rum. Och jag hittade nyss en lapp med "veckans kompis i guldstolen"! När jag gick på billingsdalsskolan i kanke ettan o tvåan så fick en person sitta i guldstolen varje fredag. Denna fredag var det min tur. HAHAHA jag var iallfall omtyckt!
Detta var vad de hade o säga om mig.

JAG ÄLSKAR

onödig och rolig fakta! Och det roligaste är ju när man kan memorera lite olika fakta o sen berätta om de vid rätt tillfälle. Jag förljer en massa sånna på twitter så jag är snart helt fullproppad med fakta! Sen sparar jag jättemånga olika fakta grejs i min mobil ås ibland bläddrar jag igenom dom för o försöka lära mig dom. Jag menar hur coolt skulle det inte vara om man kunde rabbla upp fakta som sheldon cooper (big bang theory) ?!?!?! Det ska nog bli mitt nya mål i livet, att bli som honom. Jaja får väl se hur de går med det.
Sheldon Cooper 
 

Massor med fina vänner

Vet inte om jag får lägga upp dom men YOLO
 (jag hatar yolo, så det är 1000000% oseriöst)

Jag vet att jag är usel på att uppdatera

Men de är bara för att jag gör saker hela tiden så jag hinner ju inte! Efter skolan idag så drog jag, Hanna,Hilda, Ida, Elin och Sara hem till hanna för o filma lite till en bilduppgift! Det blev mycket skratt, och vi hade en bra dag helt enkelt :) Nu ska jag kolla de senaste avsnittet av awkward innan jag somnar!

Nejmen hejsan

Kom nyss hem från alina, orka inte berätta mer om min dag. Sa snart sova men först ska jag kolla ett avsnitt glee hade jag tänkt! Jag o alina köpte godis förut och jag kan ju inte säga att det finns så mycket kvar...
Mitt skolfoto!
 

lite blandat skit

Glömde helt av bloggen igår när jag satt o pluggade hahha. kan ju ta o berätta lite om min dag! Jo efter skolan så följde jag med lilla Alina hem :) Vi pluggade en massa tillsammans och drog sen ner på stan för o köpa töjningar. Skitkul, hon hittade en massa snygga! Det gjorde att jag själv blev sugen på o töja. Vet inte om jag vill det dock för vill ju att örat ska gå tillbaka till vanligt sen.jaja nog snackat om de...

Twitter

Troligen världens bästa hemsida. Delvis för att man får bra uppdateringar om folks liv och delvis för att jag är beroende av det. Det berora antagligen på att jag är förjävla rolig eller något sådant. Här får ni se några av mina genialiska tweets. Följ mig vetja! Jag heter Josef_97.
OBS. de är inte i ordning.




 

Firar lillasyrran!

Idag fyller min älskade lillasyrra 11 år! Hon har precis käkat lite fika o ska snart åka in till stan för att käka lite gött. så de här blir bara ett snabbt inlägg så att ni vet vart jag håller hus!
så söt är hon! Men fråga inte vaför hon har djävulshorn och presentsnöre på skallen...




Jag vill resa

Jag har i hela mitt liv velat resa till så många länder som möjligt. Så jag har gjort en lista med de 6 ställena som jag MÅSTE ha besökt innan jag dör. Annars dör jag olycklig. jag har redan bockat av ett av ställena vilket känns bra!


Iphone

Ni har säkert sett de nya "skalen" från bik bok som man klistrar på! Det skyddar ju både framsidan och baksidan, supersmidigt och snyggt.  Amanda har 2 stycken olika och min halvmamma har de vita, de ser så snyggt ut! De kostar dessutom bara 60 spänn så man kan ju köpa några stycken och byta emellan! Själv så har jag ju en iphone 3g så dom passar ju inte men hade jag haft en 4 så hade jag lugnt haft ett sånt skal. Rekomenderar dessa starkt! Fast det lilla tåkiga med dom är ju att de inte finns så många olika o välja på, så om en evcka eller så, så kommer ju alla att ha sånna. Hoppas verkligen att flera butiker får in liknande eftersom att de är så snygga! 
Hittade ingen bättre bild, bilden kommer HÄRIFRÅN

Jordgubbar, cola och sara

Hej! Slutade skolan vid ett idag så jag drog med Sara till stan och vandrade runt! Hade de skitbra, vi köpte lite jordgubbar o cola o satte oss vid fontänen o snackade. Trevligt, trevligt. Nu är jag hemma i stenstorp o plugagr lite No & matte...


Ny kategori

Åsikter, här kommer jag att lägga upp lite vad jag tycker om saker o ting!


Söndag

Det är redan söndag och det betyder att det är skola imorgon. Den veckan som kommer så ska jag plugga så att de ryker! Nu jävlar ska jag få bra betyg. Hänger med mycket bättre i år i nästan alla ämnen vilket är skönt. jag har inte behövt göra lika mycket hemma som förra året :) Jag är faktiskt stolt över att jag har hållt mitt löfte hittills, och löftet var typ att jag verkligen skulle hänga med på lektionerna istället med att sitta o dagdrömma o sånt. För jag menar om man hänger med i skolan så får man ju mycket mer fritid hemma!
Jag menar hur kul kan det vara o plugga hemma? 

Ska jag orka börja blogga igen?

Jag vet att jag skulle ta en blogg paus men jag saknar lite att blogga. Jag vet att om jag börjar om igen så kommer jag antagligen ha förlorat en massa läsare. Men jag har ju int eden här bloggen för att bli någon stor bloggare utan jag gör de mer för mig själv så att jag får skriva av mig o dela mina tankar! Ska nog börja blogga nästa vecka på riktigt o ta bloggen lite mer seriös och sluta blogga så oerhört mycket om mina vardagar. Ska nog bli lite mer inspiration och sånt! så ja det var det jag ahde o säga!


Hejdå

Hejdå bloggen. Har inte ork att fortsätta blogga. Kommer ha kvar bloggen och möjligtvis lägga upp ett inlägg lite då och då. Ha det bra alla ni underbara läsare. 


Min klass

Det finns inga ord.

Jag överlevde!

 Ännu en dag avklarad. Hade ju som ni alla redan vet skolfoto idag och det gick väl bra. Vad mer kan man säga liksom? Nejmen jag hade väl ett fint leende hopppas jag iallafall på.  Det lilla coola med årets skolfoto är att man tog det framför en greenscreen så man får sen gå in på nätet och bestämma själv avd man vill ha för bakgrund på de enskilda korten! AWESOME. Vad sägs om regnbågar kanske...?
Såhär vacker är jag idag

egopics. tjenare

 

Vill ha coca cola och banan.

Är sjukt sugen på cola och en banan nu! Så jädra gott med cola ju, har inte druckigt det på åratal känns de som! Och Jag fick plötsligt ett sug efter banan med colasås. Snart går jag upp till affären o köper en coca cola, seröst. Är så jädra sugen på  läsk. Har inte druckigt en droppe läsk i helgen knappt :/ 

bilder från weheartit.com

hahah


Skola igen då!

ja. nu ar helgen tydligen slut... Slutade vid ett idag, sista timmen var vi o kollade på någon aswierd teater så slapp 2 lektioner :) CHILL. Sedan drog jag och Sara till stan o kollade på lite grejs. Det känns som att det var jättelängesen vi umgicks! Riktigt trevligt var det iallafall. Vi kollade efter något nytt tills imorgon då vi ska ta våra skolfoton -.-' HATAR ATT GÖRA DET. Har alltid en dålig dag när de är det. 


Äntligen

Har tänkt o se  50/50 JÄTTELÄNGE men aldrig satt mig ner o gjort det. Men så nu har jag vart nere och gjort en asgod sallad och nu blir de film! Är lite halvsjuk ju så har tre filtar på mig och chillar :)
(jag tog jättefina kort på salladen med kameran men nu vet jag inte vart jag la minneskortet...)

borta hela helgen ju!

Så har inte hunnit blogga. Spenderat min helg hos Alina och haft askul :) Kom hem idag efter att vi hade vart i Hjo! Vi hade tänkt att åka till göteborg på lördagen men orkade inte så det blev till att gå ut o gå och sen somna stidigt haha. Tror förresten att jag håller på o bli sjuk :(( 


Tjäänare!

Goddagens alla glada och mindre glada! Idag tillhör jag dom som är helt otroligt glada! Har haft överdrivet mycket energi och träningsvärk hela dagen. Drog med alina hem efter skolan och vi bakade en förjävla god kladdkaka! Vi är ju kungar på o baka :) Sen har vi snackat en massa och haft de bra!!! nu ska jag följa henne till bussen så hejdå era gamar.


Hänger med alina

Bra dag

Har vart en helt underbar dag idag. Vaknade helt glad och pigg! Var på berget med skolan idag så slutade 1 :) Sen väntade jag på alina i en timme. Sen gick jag o alina på stan och hade det asbra. Sen var jag hemma hos alina i evigheter och jag har nog inte skrattat så mycket på länge!  Så skönt att hon är tillbaka.  Kom nyss hem med bussen så ska sova nu. Sorry att det inte blev mer bloggande än såhär men så kan de gå!
På berget
FIKA MED ALINA.

jag skrev det här inlägget för ett tag sen men blogg.se vägrar funka

Orkar inte mer. Har pluggat heeela eftermiddagen och det har faktiskt gått asbra! Men nu insåg jag att matten ligger kvar i väskan. Det ämnet som jag för tillfället har hamnat någon sida efter i. Men istället för o stressa upp mig själv ska jag sätta på lugn musik och bara ta de chill! Imorgon ska jag ju anstränga mig nästan hela dagen för vi ska ha någon jädra ute dag så vi ska vara på berget o göra en massa aktiviteter. Efter skolan blir de stan med alina. Gött!


Videoinlägg?

Funderar på o börja vlogga! Ska nog börja göra de tnär jag inte orkar skriva! min kära vän ida inspirerademig till o göra ett...


kollade lite

I  en massa höstmode tidningar som jag hade hemma! Jag älskar o kolla vad all kommer ha på sig och se hur det har utvecklats från året innan! Så har spenderat en timme i sängen, min favvotjocktröja och alla dessa tidningar. Så roligt! 


Blåbärsmjölkdryck..?

Okej. Min halvpappa jobbar på arla så ibland får vi hem lite roliga (och goda) grejer såsom, milkshakes, ost och yoghurt osv. Och när jag kom hem häromdagen så stod de 2 paket med "Blåbärsmjölkdryck" med extra proteiner  och jag har inte vågat smaka på det förrän idag! Det smakade blåbär och mjölk. haha. Men konsistensen var typ som vattnig mjölk och sen i eftersmaken kunde man känna blåbärssmaken! Gott men bara en klunk sen smakade de inte så gott...

 
 
 
 

Ska ta o fixa lite frukost

Min buss går om 20 minuter och jag är faktiskt klar! Eller nästan, har inte käkat frukost...Men det går ju ganska snabbt! Bara det att jag inte vet vad jag vill käka för någon frukost. Jag är inte sugen på macka eller flingor hmm. Jag är iallfall på gott humör idag så en liten frukost ska inte få förstöra det!


hatar blogg.se

Igår gjorde jag nämnligen tre väldigt fina inlägg men nu såg jag att igen av dom har kommit upp på bloggen! Det är inte första gången det händer. Blogg.se har krånglat skitmycket sen efter att de gjorde om hela hemsidan! Skitjobbit ju...


Chill dag.

Mina måndagar är vanligtvis rätt chilla för mig. Och idag så fick vi inställd spanska så hade över en timmes lunchrast :)  Så jädra chill, vi gick hem till ida o slappade lite inna vi gick tillbaka till skolan för o käka. Och sen slutade jag ju 1 :) Ska snart ta bussen till stan för o träffa Alina, hon slutar ju inte förrän halv 4... Så kollar på phines o ferb med syrran!


hahHAHAhahaHAHA



borde ta en dusch

Men det orkar jag inte så jag gör de imorgon bitti istället! Jag tror att jag är den enda i världen som avskyr o duscha. Jag vet inte varför men det kan bero på att vattnet inte har rätt tempratur, antingen är det för varm eller för kallt. Och sen när man precis har duschat klart och ska stänga av vattnet, ja då passar de o ha perfekt tempratur på vattnet. och sen när man har gått ut från duschen så är man ju så jävla kall och går runt och fryser. Orkar inte. Jag känner att det här nästan blev som ett "diss"-inlägg, haha...



TRÖTT

Jag orkar inte -.- Hade skrivit värsta långa inlägget så dog internetet och allt försvann. SKIT OXÅ. okej får väl korta ner det lite bara. Igår var jag på matfestivalen och vandrade runt! Träffade en massa skoj folk och käkade god mat :) Är så himla grymt trött just nu, har precis vaknat upp ur en 4 timmars lång tupplur. Mådde lite illa och hade ont i huvudet så jag gick upp o vilade. Snart blir de o käka lite mat .)


Kladdar

Håller på o redigera lite bilder i photoshop! Jag älskar att överdrivet redigera bilder :)Har en massa oseriösa bilder som jag har gjort om haha...  Vill bli riktigt bra på photoshop och eftersom att övning ger färdighet så måste man ju hålla på med det lite då o då! Mamma hittade en cd skiva full av photoshop hjälp filmer, då visar de många enkla sätt o redigera bilder på! Så den kollade jag på för ett tag sen och har använt jättemånga av dom tipsen :) 
En bild som jag redigerade i skolan för ett år sen, fast har blivit lite bättre nu...


Everybody talks - neon trees

Det är låten som jag just nu sitter o lyssnar på :) Älskar deras låtar, de är så goa o hoppa omkring till! Idag drar jag in till stan igen för o träffa lite vänner och käka mat. Eftersom att det ändå heter matfestivalen. Vet inte vad jag ska göra  nu men det blir väll något vettigt...
En fin bild från en mattelektion.
RSS 2.0