Jag lever men har vart borta hela dagen

Vart i Göteborg med sara och hennes kille Robin hela dagen så har knappt vart inne på mobilen! Berättar om dagenen imorgon och lägger oxå upp dagens frågeuppdragsgrejs då :) + att jag har en trevlig nyhet att berätta! :)))))))

Dag nummer nio

Min inspirationskälla

Asså egentligen så har jag ingen riktig inspirationskälla utan jag får insiration av typ alllting! Jag kan liksom kolla på en kudde o bli inspirerad. haha kanske inte riktigt men ni förstår...? Jag gillar ju att läsa bloggar så ibland kan jag få inspiration av dom. Jag blir också inspirerad av musik, bilder och kläder. Älskar att bara kolla runt på tex. tubmlr eller weheartit och bara drömma mig bort haha. Kan bli helt sjukt inspirerad ibland tex. när jaghar sett någon fin lägenhet eller ett fint rum. Då kan jag få värsta kicken och bara resa mig upp ur sängen och börja möblera om i mitt eget rum eller nåhot sånt heheh. Som igår, jag satt inne på tumblr och såg en jättefin bild på en tiger. Så jag tog upp penseln och gjorde klart tigern på min vägg!

Tisdag

Då var det tisdag och dag nummer två på lovet. Vaknade vid 7 imorse... Sen vid 9 tiden så kom min lillasyster gråtandes in i mitt rum, de hade vart hos vetrinären och avlivat kaninen. Så hon kom o la sig hos mig o vi kolla på en film. Och alldeles nyss var vi hos hennes kompis o gav hennes kanin och katt mat. Har inget planerat idag så får väl se vad som händer :)
Hade med mig systemkameran men de var inte så lätt att ta kort när katten vägra vara stilla hahah

Dag nummer 8

Min garderob

Här kommer en några bilder på min garderob här hos mamma!
 
Har en klädhängare med några av mina tröjor. Resten av tröjorna,underkläderna och byxorna ligger i lådorna under.

Hos mamma igen

Åkte till mamma vid 10 imorse, åkte först tåg och sen buss. och fy satan vad de blåste när vi både gick till tåget och väntade på bussen, USCH! Sedan jag kom hem har jag hunnit rensa ur min garderob och målat klart tigern på min vägg! De tog ju bara 3 månader haha. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen men de blir väl o rensa bort det allra sista från rummet o sen kolla film antar jag!
(den ser inte så mörk ut i verkligheten + att alla mörakre områden syns inte så tydligt i verkligheten)
 

Dag nummer sju

Gästblogg, undrar om Jossan verkligen har övervägt att låta mig göra detta men det är ett nöje.. Är det nu man ska berätta någon smaskig historia som ni inte vet om lr vad? Att Jossan får ångest över att slänga typ varenda godispapper lr liten snörstump är väl ingen hemlighet... Lr att hon gav mig tinitus när vi gick på skräckkabinetten i London, tror tom att en del murbruk lossnade efter hennes illskrik.. Men jag vill också passa på att säga hur Jossan är, så jag gör det på gammalt fjortisvis: J - jättepositiv - optimist - sockersöt (så ska ju "mammor säga";)) - estetisk - fullifan I - iphonenörd N - niondeklassare (skitsvår bokstav o hitta på något på, so give me a break va!?)
 
Skickar med ett kort på Jossan när hon är i sitt esse! Ni som har henne i era liv ska vara oerhört glada o hoppas ni förstår vilken tur ni har som känner henne <3 <3 <3 

xes remmun gad

5 beroenden
1. Mat
2. Musik
3. Twitter
4. Sova
5. Min mobil
 = mitt liv.
 

Dagen numret femman

Vilka hårfärger har jag haft?

Jo okej. När jag var liten hade jag ganska ljust hår. Sedan när jag blev äldre så blev håret mörkare, så när jag gick i kanske femman eller nåt sånt så slingade jag mitt hår ljusare för första gången. Slingade de kanske 3 gånger innan jag lät min naturliga hårfärg finnas. Men sen när jag började åttan så tonade jag håret mörkare. Det åkte ur efter ett tag och så lät jag det vara. I kanske ett halvår innan jag färgade blond dip dye. Sedan blev Dip dyen lite mer rosa och nu är den blond igen :) Det var väl hela historien. 
 Dålig bild från när jag hade som märkast hår ( i åttan)
Min nuvarande hårfärg

Söndag

Då var det söndag och helgen är snart över. Som tur är så är de ju lov HEEEELA veckan :))))))  Har inget mer o säga typ haha. Jo just de, de dagaransa jag har missat kommer snarrt upp , ska bara orka skriva klart inläggen haha. 

Ojdå.

Har inte orkat blogga pga. att ja inte orkar. hah ja det var en bra andledning. Nejmen ska göra klart 30 dagars grejen o sen se om ja vill fortsätta med bloggen... (dag 4 kommer inom kort ckså att läggas upp) 

Så då var den delan av de här inlägget avklarat. Så nu ska jag berätta lite om de senaste dagarna. Jo i torsdags så umgicks jag med Alina, hängde tom. med på hennes cheerleadingträning (som jag förövrigt fortfarande har träningsvärk från...). Sen sov ja hos henne eftersom att på fredagen var de ju kostym grejs på skolan och eftersom att vi gillar sånt så klädde vi såklart ut oss! Sen igår så drog ja hem efter skolan och vidare till Göteborg. Sov dä. Och kom hem runt 2-3 tiden. Sedan dess har jag hjälpt amanda med att städa hennes rum och vandrat ner till affären för o köpa chips :)

 

Dag number 3

Vad har jag i min väska?

Det kan jag svara på väldigt snabbt. INGET. jag har ingen väska som jag använder, har oftast bara skolgrejer med mig och dom har jag i en tygpåse typ. Och i den har ja inget alls. Det var ju kul... MEN. Jag använder typ min jacka som väska istället och i den har jag :
Nycklar
Alla busskort
Plånbok
Mina mobilhörlurar
Mobilladdare (ibland)
 

 

trött

Ja jag är förbannat trött just nu. Hela dagen har jag vart helt uppe i varv och hållt på och sne när jag kom hem till alina dog jag. Eller inte dog men kastade mig i sängen av utmattning. Sen så blåste vi upp en luftmadrass till mig istället så att vi hade varsin säng haha. Kinamat idag igen och massa snack och tv. TREVLIGT. <<---ett av mina nya favoritord! Dör snart igen så ska nog ta o sova nu.

Dag numero två

Det bästa minnet
Jag har så sjukt många bra minnen! Många med världens bästa kompisar. Självklart har jag många minnen med familjen också! Men jag tror att hela den här sommaren har vart ett enda bra minne för livet, träffade en massa nya människor och gjorde massa kul saker. Några av sommarens bästa minnen:
  • När jag , Hilda, Hanna, Sara och Ida sov i saras sommarstuga. Var så himla grymt kul!
  • Törebodafestivalen, de var så kul att vara på festival med kompisarna.
  • Konfirmationen (dock innan sommarlovet men men)
  • Danmark - köpenhamn med familjen hemma hos pappa! Var askul, åkte karuseller jag aldrig tortt att jag skulle våga!
  • Tälta hemma hos hilda med Ida, Hilda, Sara och Hanna :)
  • Öland, var på öland i vecka med familjen hos mamma. det var as skönt!
  • Midsommar med alina och Lovisa! Trevligt trevligt
  • Peace & Love festival. En av de bästa dagaran i mitt liv. 
  • Många resor till göteborg.
TACK till alla som hjälpte till o gjorde det här till den bästa sommarn hittills <3
 

haha ooops

tjääääna

Var ju hemma en stund förut. Sen åkta j in till stan igen med sara :))))) snacka mycket  om mycket viktiga saker. De är bra de. Och nu är jag ensam hemma. Kommer antagligen vara de nån timme till. DAGS ATT FÖR ATT SLÅ PÅ HÖGSTA VOLYMEN O SPELA SÖNDER TRUMHINNORNA. Nej. hade velat men måste plugga till ett prov som jag har har på onsdag, OMG de är ju lov HELA nästa vecka :DDDD

Dag numero uno

10 konstiga saker om mig och en knasig bild.
Jaha okejdå.

1. Jag hatar att hicka men älskar när andra hickar.
2.jag äger bara 3 par skor. 
3. Är beroende av nagellack men har oftast omålade naglar.
4. Jag har hur svårt att slänga saker. jag har kvar papper med typ ett streck på bara som jag "målade" när jag var liten. why lixom..?
5. Jag kännermig naken utan min mobil, men inte när jag går runt utan byxor. 
6. När jag var liten så trodde jag att alla tänkte på svenska. Så typ att kineser täkte på svenska men översatte till kinesiska innan de talade. 
7. Älskar att åka buss/tåg ensam på kvällen.
8. Jag älskar ordning o reda men mitt rum ser ut som ett bombnedslag.
9. Jag har jättedåligt minne. Asså verkligen JÄTTEDÅLIGT.
10. Ett av mina mål i livet är att kunna hjula. ja hjula. tänk va kul att kunna det *drömmer mig vidare*
Hahahah jomen ja hittade en massa fina blommor o fjärilar

snor idas

HÄRIFRÅN

1. 10 konstiga saker om mig och en knasig bild

2. Det roligaste minnet

3. Vad jag har i min väska

4. Mitt rum

5. Hår färger jag haft/har

6. 5 beroenden

7. Gäs inlägg 

8. Min garderob

9. Min inspirations källa

10. En låt jag inte kan sluta lyssna på

11. En sida jag besöker varje dag

12. Varför jag plattar håret (nästan) varje dag

13. Min bakrundsbild på mobilen

14. gäst inlägg

15. En bok jag aldrig tröttnar på

16. En skum grej jag gjorde när jag var liten

17. Hur jag blir när jag är uttråkad

18. annorlunda dofter jag älskar

19. Mitt smyckes skrin

20. Gäst inlägg

21. Bilder på mig som liten till idag

22. Några ord jag använder ofta när jag pratar

23. 5 serier som jag följer

24. Hur jag pratar i telefon

25. Saker jag älskar

26. Hur många väskor jag har

27. Gäst inlägg

28. En sak jag stör mig på

29. Värsta klädes plagget jag äger

30. Jag sätter på shuffle på spotify och berättar vad dem 10 första låtarna heter och betyder för mig

(BÖRJAR IMORGON)

 

käkat gott

Kotlett, grekiskt lantbröd, sallad, bearnesås och pommes (inte på bilden dock)

Händelserik afton

Har nyss kommit hem från Skara. Jag, Alina, Lovisa och Edvin var i skara för o gå den där spökvandringen... Den var inte så läskig utan mer äcklig, det var ju personer som kom o tog tag i en och puttades. Sen efter de så gick vi till donken för o vänta på att Lovisas pappa skulle komma o hämta oss. Sedan gick vi ut för o vänta o då hörde vi bara två smällar och trodde att det var typ raketer eller något sånt.Men när vi såg rök bakom okq8 så gick vi för o kolla, då hade det börjat brinna i en bil på JULA-parkeringen. Så Edvin ringde 112 (dagens hjälteinsats) och så small det någon gång innan brandbilarna kom. Som tur var så blev ingen skadad vad vi vet! Sånt häder. Nu är jag iallfall hemma :)

ahhahaahhahahahahah

vart ute en sväng

Skulle hämta mitt fritidskort som sharzard lånade igår så jag tog med hunden... Synd att det regnade lite annars hade jag kanske övervägt att gå ut o ta lite kort för de ser så underbart ut när hundarna är ute o leker! Känner mig iallafall duktig :)

morgon

Jag hatar verligen när man vaknar på morgonen och är hur kissnödig som helst. Så var de imorse. klockan 7...  Och när jag väl har rest mig upp ur sängen är det OMÖJLIGT för mig att somna om! Så jag satte igång en film o låg o kolla på den. Borde egentligen gå ner o käka frukost nu men orkar inte röra på mig. haha. 
jag vet inte vad jag gör på bilden men..

Fina bilder från designen.

"fullt ös"

Efter att jag hade klarat mig igenom hela skoldagen så blev det stan. Först med Sara, sen kom Sharzard också :) vI fikade lite o snackade en massa viktigt. Sen så träffade vi Maria så då gick jag meda maria ett tag o shazard o sara drog. Efter en stund med Maria så ringde mamma. Då drog jag till henne, emma o nathalie på ticket. Emma skulle tydligen betala sin klassresa... Så en stund senare så drog vi till donken o käkade och sen in på maxi för o handla. Så ni kanske förstår att jag har haft fullt upp hehe. Har städat lite i mitt rum igen. Fast slutade mitt för jag är så jävla trött. Nu blir de sängen... haha så tidigt men aja.

vart i skolan idag

Kände mig bättre redan imorse så drog till skolan.Orkar inte skriva och hinner inte heller. Insåg nyss att jag inte skrev klart den sista svenska uppgiften igår så får skriva den nu... Har pluggat SO ett bra tag nu. känner att jag faktiskt kan allt (!!!!!!!) Eller kanske inte allt men en väldigt stor del av vad man ska kunna till provet iallafall. stolt. Nu blir de o skriva vidare. Lovar att de blir roligare inlägg efter att den här helvetesveckan är över!

haha ida...

Har spelat quizkampen med Ida hela dagen, jag har vunnit ALLA matcher förutom en...
(om ni vill spela mot mig i quizkampen så heter jag JOSEFIL )
Ida blev iallafall glad!
 

Ligger hemma i sängen o är sjuk :(

ORKAR INTE VARA SJUK. Vill verkligen inte... Missar mitt so prov som jag skulle ha idag Det var de provet som skulle ha hjälpt mig att få ett högre betyg i so,fml. Och så missar jag provmiddagen som är en stor del av betyget i hemkunskapen. Måste bli frisk tills på fredag, Så idag ska jag bara ligga hemma i sängen och sova, dricka te och knarka huvudvärkstabletter. Har så jädra mycket som jag skulle behöva ha gjort idag men som jag troligen inte kommer orka med. 
Filmer som jag sett igår/idag

Förkyld :(

Låter som en strypt giraff. Inte så trevligt. Drog hem vid halv 2 idag för jag mådde inte alls bra :/ Så nu har jag legat hemma i sängen sen dess o druckit te o kollat film. varför skulle jag bli sjuk just den här veckan? Har ju hur mycket som helst som ska göras....

Har verkligen mycket den här veckan

Orkar inte med skolan den här veckan. Jag har 2 so-prov, eng-läxa, No-läxa, novellskrivartävling, stor svenskainlämning, utvecklingssamtal och provmiddag. Hur fan ska jag hinna med de? De lär ju bli trevligt. Har nästan gjort klart svensakn läst igenom NO-n, Läst igenom So-prov nr 2 och läst igenom engelskan. Har pluggat nästan hela dagen idag :( Lär ju inte bli mycket fritid den här veckan.... Jag som tyckte att jag hängde med bra i skolan. Visserligen gör jag ju det men alla lärare har någon sorts plan för att kunna planera varenda liten grej på samma vecka. Hejdå, läxorna kallar.

Fruktansvärt fina bilder(haha)

såg att jag hade glömt att lägga upp bilder på våran frukt"buffé" som vi hade i lördags!

.

Ibland går de inte som man har tänkt sig. SItter iallafall i amandas rum och är osocial. Hon spelar på sitt DS och jag sitter vid datorn/mobilen. Vi ska nog ta o baka lite hmmm...

söndaaaaaaaaaag

Man måste uttala söndagar så. För dom är oftast sega o så. Nejmen nu ska jag inte sitta här o berätta om hur mycket jag hatar söndagar för att efter söndag kommer måndag. Och de finns inget som jag hatar så mycet som måndagar. Jag går i skolan i nån timme bara, KAN JAG INTE FÅ STANNA HEMMA? Iallafall. Har nyss duschat så nu ser jag som vanligt ut som ett russin med fett hår. (fast håret är ju blött...). HEJdå
Kolla vad snygg jag var häromdagen!
 

Jag saknar dig

Har precis gråtit ur all vätska ur min kropp. Vi "barn" var ensamma hemma så jag, amanda och emma satte oss o kolla på film efter att vi käkade fruktsallad.  Först kollade vi på "Remember me", jag grät jättemycke i slutet... Sedan bestämde vi oss för att kolla på "Jag saknar dig" eftersom att ingen av oss hade sett den innan. Och jag vet inte varför men vid 10 tiden på kvällar så blir jag hur känslosam som helst. Så jag och Amanda satt o grät (nu snackar vi inte lite snyftningar utan riktiga grejor. Har huvudvärk nu) I över en timma. SÅ BRA FILM!

DREAM

gammalt

Shit vad jag har förändrats över åren... Här kommer lite bilder på hur jag har sett ut. WHY AM I DOING THIS

(de är i ungefärlig ordning)
 
 

nattinatti

Har precis kollat på filmen "Men in black III" - riktigt bra! Och nu blir de sängen. ska sova nu för jag är så grymt trött! (Har ju vart en lång skolvecka) Det lär ju ändå sluta med att jag spelar spel på mobilen i typ en timme. Och sen kommer ja komma på "Ja juste sova" och lägga mig ner för o sova. sen vilja kolla vad klockan är och kolla in ifall de har hänt nåt nytt. SÅ BEROENDE AV MIN MOBIL. 
Spelar quizkamoen, vill ju inte skryta. MEN JAG ÄGER.

trött

hej. har som vabligt inte mycket att säga... MEN jag kan ju stolt säga att vi blev klara med filmerna och de blev faktiskt riktigt bra! Kunde ha redigerat de lite bättre och så men de fick bli som de blev... efter skolan åkte jag hem packade till pappa och åkte till pappa. O nu har ja inte gjort så mcket heller, har käkat, satt upp årets skolfoto och gått en kort men trevig promenad med Amanda :)
så fina!

Hjälper min syster.

Emma kom nyss in i mitt rum och bad om hjälp med hennes svenskauppgift. Och som den snälla syster jag är så sa jag självklart ja. hon ska skriva en uppsats eller något sånt och eftersom att jag är "grym" på svenska så kommer de nog bli bra.Hejdååå

Är på konstigt humör

Japp. Är skitglad, trött, arg och har överskottsenergi. Trevligt trevligt. Funderar på att ta en skogspromenad senare. om jag orkar, är rätt seg just nu. hade mycket o göra hela skoldagen. på idrott körde vi innebany och mitt lag var ju bäst! Eller vi lät högst iallfall... haha. Eller rättare sagt jag lät högst. Men de är bara för att jag blir jätte tävlingsinriktad när vi kör innebandy just! 
Vi hade askul i matsalen. Nu heter ida "ida the terminator" på min mobil och är en traktor
en bild från NO-lektionen
Hade lockigt hår (fick låna syrrans kamera eftersom min är på laddning)

EN FISK

flätor

Jag älskar att fläta, har precis lärt mig att göra utbakad fläta så nu har jag 6 stycken sånna i håret. Det är ju så fint med flätor!
Älskar flätor!
 
 

Standard

Blir o fixa klart rumet idag, blir o måla klart de imorgon. Det går rätt snabbt om man bara har energi. Kommer säkert o få överskottsenergi närsomhelst...Måste hinna duscha och läsa igenom NO-läxan tills imorgon OCH klippa väldigt mycket på filmerna till bilden som ska lämnas in imorrn. Orkar inte med såna läxor som man inte hinner göra i skolan jag har ju redan så mycket att göra här hemma. Allt skjuts ju upp hela tiden, hade jag inte haft alla läxor så hade rummet vart klart nu! Jamen det går inte att göra något åt saken mer än att bita ihop o göra det bästa av situationen.
Suddig bild med dåligt ljus. Men så här ser jag ut nu. Fast mindre brun. jag ser ganska mörk ut. lol.
 

Idag var det något fel på mig.

Asså inte för att det inte är det de andra dagarna men idag var jag bara helt brutalt onormal. japp. Några exempel :
Innan spanska letkionen så upptävkte jag o hanna att det var såpa på golvet. Så vi gled fram och tillbaka i klssrummet tills resten av klassen kom.
Jag var helt otroligt duktig på idrotten, stod längst i plankan positionen  i HELA klassen (jag vet att det kan ske inte var så onormalt men för mig var det väldigt spelceillt, okej?)
Var hyper i sisådär 2 timmar innan jag halvdog i alinas soffa. STANDARD
Jag skickade minst 40 olika helt osammanhängande sms...Why?
Har gått runt hela dagen med en känsla av att någon har förföljt mig, så så fort någon sa hej eller nt sånt så hoppade jag hehe...

det kanske inte lät som mycket men det var mer småskaer som jag inte kan komma på HA DET BRA!
 
 

tuuuuuuumblr

2012-10-09

ännu en dag avklarad. Känner att tiden bara flyger förbi! Helt sjukt ju, tiden brukar gå så grymt långsamt nu såhär på hösten men inte för mig! Har som vanligt inget mer intressant o berätta. Kan ju berätta att Jag umgicks med Alina hela dagen och skrattade så jag grät i nästan en timme, jag o alina satt med mamma o nathalie i köket och skrattade hahah. Askul, älskar min familj asså! 
Hon ville inte vara med på bild...
 

Min dator är speciell

Har knappt kunnat använda min dator idag, den dampar sönder ibland... Har ändå inte gjort något kul idag. Kollat en massa serier, rensat ur halva rummet + garderoben, Målat lite på min fina vita väggar och sen har jag inte gjort nåt mer. Roligt jag vet. Mina måndgar är alltid så fullspäckade med aktiviteter. Nu ska jag fortsätta med att halvdö lite sådär innan jag drar till drömmarnas land. Bajs. 

Fin himmel nu på morgonen

Vaknade upp o kollade ut eftersom att jag var tvungen att rulla upp rullgardinen. Jag måste bara säga att jag älsar när himmlen är färgglad, det är liksom som att himmlen vill säga att allt är okej. Och så ska alla vara glada! Jag har sån tur att mitt fönster vetter åt det hållet som solen går upp på, får se det hända varje morgon ju :)

JAG ÖVERALLT JU

Skolfoto

Jo men jag är fullt normal

Uppdaterade ju inte så mycket igår.. Men de var för att jag o alina hade så jädra kul! Nu är jag hemma igen iallfall, borde måla och ta ut allt från mitt rum men bestämde mig för o öva på o sminka sår. ja jag vet. Ett sår. Jag använde endast låtsasblod,mascara, lim och svart ögonskugga, det var ju skitkul o göra!
Blev inte så dåligt med tanke på att de bara tog 2 minuter hehe

Målat hela morognen

Japp. det är vad jag har gjort. Så har inte haft tid åt att blogga! Har dessutom väldigt mycket att göra idag så de blir nog kanske inte så jättemånga fler inlägg hehe. Har egentligen ingenting att skriva om men nu vet ni iallafall att jag lever! :)
Tumblr ligger nere :(

hahahahahahha

Sitter i mitt rum helt ensam o garvar ihjäl mig! Höll på o redigera några videos till bilden och passade på att göra en liten bloopers-video eftersom att jag hitta så många kul klipp! Ibland undrar jag hur vi beter oss ibland... Så jädra skumma hahahaha

Vilken lysande idé

Har "gjort" en egen tavla! Eller jag målade en vanlig målarduk svart och limmade på massor av pärlor som lyser i mörkret! ser ashäftigt ut :) Blev faktiskt riktigt nöjd, nu ska jag bara måla resten av rummet så att jag kan pryda väggen med den!
I ljuset
I mörkret
 
 
 

Hemma efter en helt ok skoldag

Hade en helt okej skoldag endast 3 lektioner eftersom vi hade gymnasie information i 2 (?) timmar... Det var lite kul o höra om lite program som man inte riktigt har blivit upplyst om men annars gick hon mest igenom det samma gamla vanliga. Som hon har gått igenom kanske 3 gånger innan. Inte så kul, det är då som de är bra att man har mobilen nära till hands hehe :) Har inte hunnit göra så mycket nu efter skolan men har ganska mycket som jag måste fixa så jag lär nog inte hinna blogga idag. (om jag inte blir alldeles för uttråkad och sätter mig vid datorn för att "ta en liten paus") 
 
 

Mean girls

Hösten 2012

Kollade runt lite på vad som anses vara "höstens mode - 2012". Det fick mig att börja fundera. Är det nån tant som sitter o bestämmer vilka 10 färger som är bäst just denna höst? Eller hur går de liksom till? Och varför ska man ha just dom färgerna? Sånt blir jag irriterad på. Jag vet att de låter väldigt fult men varför ska man göra om alla andra o gå runt o se ut som kopior av varandra när an kan"sticka ut" och inte se ut resten av världen? Man beöver kansek inte ha en så överdriven stil men ändå göra något så att man på något sätt sticker ut. Man vill ju ändå att folk ska på nåt sätt kunna känna igen en! Det är ju så lätt att bara hänga med o göra som alla andra men hur kul är det när alla har (tex) mörka jeans och stickade tröjor. Kanske olika färg på tröjorna men ändå likadana. Jag låter alla klä sig hur om vill men jag har svårt att förstå varför man klär sig exakt likadant som alla andra.

Hösten 2012 färger tydligen
( det här inlägget är inte menat att vara kränkande, bara en tanke som flög i mig )

Hemma

som vanligt så chillade jag med bästaste Alina efter skolan! STANDARD. Riktigt flum var vi haha. ÅH vad skönt att det ärf fredag imrogon, Helg <3 Jag känner att detta blir ett väldigt annorlunda inlögg men de får duga.
haha, en "Bakom kameran" -bild, från när vi spelade in till vårat bild-projekt igår!

Har inte hunnit

Hej hej! Efter skolan idag så va jag med alina o fixa en massa saker :) Åkte sen hem o satte mig o gjorde en massa läxor så har inte hunnit o blogga... Det är det värsta med skolan, de tar sån tid! Först är man ju i skolan o sen måste man ju plugga lite hemma för o hänga med så man får ju inte mycket tid över. Jaja nu ska jag sluta klaga! 
Klar med hemkunskpaspappret!

Pärlor

Sitter o plockar ut en massa vita pärlor från en låda med ca 8000 pärlor... Lyssnar på musik samtidigt så de går ganska bra ändå! älskar pärlor man kan ju göra så mycket mer än att bara pärka pärlplattor med dom :)

Städa o plugga

Är vad jag ska göra nu. Har engelska prov imorgon, de går nog bra! Måste få ordning på mitt rum. Är på städ humör så de ska nog gå snabbt, har en massa grejs på mitt gol som jag har rensat ut ur min garderob. De ska bort nu :)
SÅ VILL JAG HA DET.

käkar lite pannkakor såhär på morgonkvisten

Hhaha. Jo åkte från pappa vid 6 imores och in buss går ju inteförrän vid 8 så jag satte igång o gjorde lite pannkakor :) Så hima gott med pannkakor o sirap, fattar inte hur man inte kan gilla det! Så nu sitter jag o tjockar i mig lite pannkakor o lyssnar på musik! Snart blir det att gå upp o göramig iordning.
Är helt besatt av:
Don't you worry child - swedish house maffia
No sleep - wiz khalifa
opposite of adults - chiddy Bang
Mind your manners - chiddy Bang ft.icona pop
Midnight city - M83
Runaways - the killers
Det är lite kul för min musikstil är så sjukt varierad, i min spotify-lisa finns liksom allt från enter shakira till taylor swft till skrillex.
 

ja.

Det regnar ute

Men inte sånt där vanligt regn inte. Nej det är jobbigt regn. Ni vet, antingen kan de regna asmycket eller jättestora droppar. Men nu, ja nu regnar det yttepytte små droppar. Såna droppar som man bara irriterar sig på! Jag upptäckte detta när jag o amanda alldeles nyss var ute o gick. Efter halva promenaden så kom dom där jättejobbiga dropparna. Det kändes nästan som att Gud stod o nös på oss. (Ursäkta min högst vidriga jämförelse men sån är jag)  
HATA REGN

stress

Hejsan på er. Belv väck försent imorse och jag hann inte blogga något i skolan idag så får väl blogga lite nu. Jo, min skoldag gick förjävla snabbt! fick tillbaka mitt NO.prov, fick C :D Skitstolt. Sen fick jag tillbaka mitt Spanskaprov...det gick inte lika bra. Ska göra omprov nästa vecka hehe. Sen hade jag inte så många andra lektioner, tog tåget hem och nu sitter jag hemma o ska plugga lite! 
Jag var lite fin på spanskalektionen.

RSS 2.0