SGdydVgsfxzGxRf

Det är inte långt kvar nu ! :o imorgon är det friluftsdag men framför allt så är KONSEREN IMORGON. Kan inte fatta det och kommer nog inte att göra det förrän jag står där, kunde inte sova igår och jag undrar hur bra jag kommer sova ikväll... Iallafall idag så har jag flugit fram och tillbaka känns det som. När jag slutade skolan( vid ett) så gick jag,Elin och Frida hem till Elin, där åtvrid nutellamackor :) sen vid två gick jag till lin storasyster Emmas extraidrott och kollade på när hon spelade fotboll. Jag och Emma gick sedan till stan efter det och mötte mamma och nu är vi hemma och ska käka snart:D hejdå!
Lite bilder på den fina himlen imorse:))

Kyrklig?

Elin drog med mig till kyrkan idag, var ganska trött så jag gäspade ganska många gånger men jag överlevde! Sitter hemma just nu och kollar å sporten med Emma, inte för att jag är så speciellt sportintresserad men. Imorgon efter skolan ska jag till stan med familjen men först ska jag kolla på Emmas specialidrott så jag slipper att åka in själv sen. Nej nu ska jag nog ta och spela lite på mobilen och sen blir det sängen :)

Skridskor.

Då var det söndag då! Ska nog till kyrkan klockan sex med Elin på gudstjänst. Imorse var jag ganska seg men efter att jag hjälpte till att städa fick jag en energi kick!!! Jag följde med mamma, Emma och Nathalie till skolan för att åka skridskor. Var lite synd att mina skridskor var lite för små så det blev inte så mycket åkande :( här är några bilder på mig och mina systrar.

Chocolateface!

I veckan blev jag så sugen på att göra ansiktsmask och mysa! Så efter en varm dusch så smetade jag ut en chokladluktande ansiktsmask i mitt ansikte :) hoppas att ni har en lika mysig lördagskväll som jag! Fast vem har det me mysigt än jag? Jag har ju både choklad i ansiktet och i munnen!! xD

Matlagning på G!

Står i köket med mamma och fixar maten :) imorse vaknade jag vid 8 då gick jag ner och käkade lite frukost och efter det så städade jag ,Emma och mamma ur skafferiet. Emma åkte sedan iväg till hennes fotbollsträning och jag, mamma och Nathalie tog oss en tur till gengåvan! Vi hittade en jättefin bokhylla som skulle passa till nathalies rum men den var tyvärr såld. Och som sagt så står jag nu i köket och steker fläsk och löser korsord med nästan hela familjen :)))

En trött josefin ligger i sängen och myser.

Dagen har varit ganska trevlig med tabke på att det har hänt ganska mycket! Efter skolan drog jag, elin, frida och maja till ica i hentorp och där mötte vi upp felicia :) Vi handlade lite smått o gott inför pannkakskalaset. när vi sen kom hem till maja tog minimamman frida befälet och ställde sig o gjorde alla pannkakor alldeles själv, VAD DUKTIG DU ÄR!!! Efter det gjorde vi oss iordning och drog till skultorps fritidsgård där LiveKarusellen höll hus och några från våra parallelklasser var med :) Ganska trevligt att hitta på något inte så vardagligt på en fredag. Jag och elin var sen duktiga och GICK hela vägen hem, tur iallafall att vi bor grannar med varandra så att vi har sällskap hela vägen :DD IAF det var faktiskt inte för att berätta om min dag som jag gjorde det här inlägget utan det var för att jag just nu ligger i min goa säng och lyssnar på DEN HÄR låten om och om igen för den är så mysig och jag gillar den lilla figuren som är med i musikvideon :))))
Min lilla vovvsing imorse när jag var ute och gick med honom, han får ju inte springa på två veckor för han haltar så han går på medicin :(

NO

Sitter nu på NO: n och pluggar med Emma, bi är grymma på sexualkunskap :p tidigare hade vi bild och jag att med Hilda och skar i papper. Så här vackert blir det ^^

Matte:p

Sitter och studar matte men snart är det dags att gå till omklädningsrummet och fixa iordning mig till idrotten som jag hoppas inte är alldeles för ansträngande.

Godnatt alla där ute i världen!

Jag känner att jag inte har gått o lagt mig så tidigt den här veckan utan jag har legat i min underbara säng och funderat på allt emellan himmel och jord. Idag ska det bli ändring på det! Jag ska ta och sova NU! (jag tappade bort tiden så det blev inte så tidigt ändå...) Tänkte visa hur min bakning gick :p

Testar att göra ett inlägg från mobilen :)

Tänkte bara testa att göra ett inlägg från mobilen och eftersom att inte ni fick veta hur min morgon såg ut så kan jag ju skriva lite om det nu :D okej så jag gick upp vid typ halv sju och satte mig vid datan sen gick jag ner och åt en JÄTTEGOD yoghurt som mamma köpte igår. Sen hade jag faktiskt ganska mycket tid över så jag la mig i sängen i en kvart och lyssnade på radion MYYYYS!!!

Seg skoldag och nu seg eftermiddag.

Hemma från skolan nu det var så segt i skolan idag, när jag kom hem så satte jag mig och kollade på tv. Nu sitter jag i mitt rum och chillar runt på nätet, snart ska jag hjälpa mamma att baka lite. JAG KÄNNER FÖR ATT GÖRA NÅGOT. Jag vet inte vad men jag är lite rastlös, kanske ska jag ta och baka något till mig själv..? Njaäääe. städa rummet? NEJ. verkligen inte nu. sak samma nu ska jag gå ner och baka med mamma till hennes jobb :)
Puss på er alla och hoppas att ni har något att göra..

Tiden går snabbt ibland...

Just nu sitter jag med en ny mobil, iphone 3gs och trixar lite så jag kommer kanske inte blogga idag.. sorry för det men det kanske blir mer imorgon..

:O

Hittade en till bra reklamlåt nu!
Känd från viasatreklamen...

http://www.youtube.com/watch?v=GMvgCDDMG54


Nu måste jag snart gå ner och rasta hunden och efter det blir det att gå till bussen och dra till den alltid lika roliga skolan. TRÖTT SOM EN OXE SOM HAR SPRUNGIT RUNT HELA JORDKLOTET.
Godmorgon och hejdå!

En konfa-träff och en busstur senare..

Hemma igen efter konfan, jag och elin var lite lata så vi tog busen en hållplats... Det var ju trots allt gratis så varför inte liksom! Jag hade rätt! Vi höll på att prata relationer och om hur killar ser tjejer och vise versa, det var faktiskt ganska kul och man fick en liten inbick om hur killar ser saker och ting.

Nu kommer ett litet inlägg om musik. Men inte vilken musik som helst! UTAN *trumvirvel* reklammusik! Jag tänker ofta när jag kollar på tv att på reklamerna så spelas det en och annan intressant låt!!! Här är min favorit:
Hejdåå, nu ska jag äta nån fudgegrej typ

Snabbinlägg!

Jag hinner egentligen inte blogga nu, ska blogga lite sen när jag kommer hem igen ifrån konfan^^ Hoppas att vi ska göra något kul på konfan fast om jag inte kommer ihåg fel så ska vi typ prata relationer o sånt xD Oj vad tiden går snabbt! Nu måste jag gå till elin så att jag inte kommer försent till konfan :o Puss på er alla!

Skype med Hilda och Ida :D

HAHAH Jag sitter nu hemma hos pappa och sype:ar med Hilda och Ida, fast hilda ska gå nu för det är hennes broders födelsedag idag, hon tvungade även in honom i hennes rum så att jag och ida kunde sjunga för honom :) Jag tycker att ni ska besöka den här bloggen så får ni se min och elins och frridas fina video som vi gjorde förut hemma hos elin :P
HEHEH Ida tycker nog att jag är lite jobbit för jag sitter och sjunger hela tiden men men..
Puss och godnatt:D

MUFFINS :)

Efter skolan idag drg jag elin och frida hem till elin och nu står vi och bakar muffins! Senare hämtar pappa mig och jag drar hem till stenstorp! ELina hade bara ett ägg så jag fick springa hem som en hjälte och hämta ett, Jag tycker att jag var väldigt tapper som vågade mig ut igen c:
De ser iaf jättegoda ut än sålänge..
Elin attackerar mig :O
HEJDÅ :)

OMFG VAD BRA!

Jag hade ganska förhoppningar inför musikalen och jag kan minst sagt säga att det var över frhoppningarna! Alla gjorde verkligen ett bra jobb och man drogs med i musiken och dansen, jag rekomenderar ALLA att gå på den :)Visst att det kostar lite pengar men det är det verkligen värt!
Jag hittade lite bilder på revymakarna.se och ungefär så här sg det ut!





Hejdå :)

Jag tror bannemej att jag är Sveriges nästa skidproffs!

När jag vaknade imorse låg snön ganska tjock vilket jag inte var så glad över för att jag inte är så glad i snö. Men jag gick ner och åt frukost, duschade och kollade på skidor på TV - Jag grät av skratt åt alla min asgrymma skämt hehe! Jag och amanda fick nog ett ryck sen för helt plötsligt stod jag i hallen med termobuxor, vantar, jacka , skor och mössa! Vi blev sedan hämtade av amandas pappa och åkte hem till honom, väl där så tog vi båda på oss miniskidor och sakta men säkert tog oss ner för backen! HAHAHAHAH oj vad jag skrek.. video kanske kommer upp sedan men nu ska vi snrt bege oss mot teatern, Vi ska nämligen och kolla på musikalen "hairspray" kommer nog bli roligt :)
Puss och kram :D

God kväll!

Hej alla läsare och förlåt för att jag inte har hunnit att uppdatera så mkt idag! Orkar inte skriva något så ist så skriver jag om kvällne som komma skall! Ingenting ska hända ikväll ska bara sitta hemma och mysa med sockerdricka och chips :)
Och jag och amanda spelade sims förut och då fick en vägg se ut så här:
Ser någon vad det är?
puss <3

Bula D:

Jag har fått en jätteotäck bula i pannan :O Antagligen från min och elins Magsjuke - lek, då jag slog i huvet lite lätt i trappräcket men hoppas att den försvinner snart för det ser ut som att jag är en väldigt sne enhörning :c OKEJ Men nu sitter jag hos pappa och förut körde jag och susanne ett hemmagympass på wii:et och jag känner att jag inte är den mest rörliga i världen hehe Och Susanne hade köpt ett sådant där uggleläppsyl till oss alla i familjen och min står så passande under mitt smyckesträd :)
Fick inget bra kort på bulan så här är min lilla uglla som jag inte har hunnit döpa än men det kommer väl med tiden...
Puss och godnatt :D

packar till pappa :D

Håller på att packa det sista till pappa just nu :D I helgen ska vi på musikal och antagligen MYCKET Zumba tränande! :))) Har dessutom skrivkramp i handen, som flera av  er kanske inte visste så skriver jag dagbok! :) Nu är det inte många dagar kvar till konseren *Happyface* och jag ska fylla i ledighetslappen inför Spaneinresan i helgen oxå c: Just nu känns det som att det här kommer att bli en bra helg :)))))))))))))

Gick upp i tid!

Idag bad jag mamma att väcka mig klockan sex så att jag skulle kunna gå ner vid halv sju! Så jag hinner lägga in ett snabbt inlägg här :D Har fortfarande sådär ont i armen och skuldrorna och vi har idrott idag -.- hoppas att vi inte ska göra sådär jobbiga saker då...
puss på er!

Antikrundan

Jag sket i att kolla på laguna beach och satte ist på teven och det var antirundan så jag orkade inte byta men nu är det strax biggest loser sverige som jag ska kolla på :D Efter det blir det nog att gå ner och duscha och damsuga rummet om jag orkar annars gör jag det imorgon... Kom på att jag ska packa till pappa också orkar inte det just nu men -.- Har jag berättat om min träningsvärk i armarna och skuldrorna? DET GÖR SÅ IN I ¤")#%!" ONT!

Hemma från Elin !

Japp, efter skolan drog jag,elin,maja,frida och felix hem till elin och käkade b&j´s och choklad ^^ Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte iväg för att kolla på nya skor till mig då mina gamla gick sönder men jag hittade inga:( Så nu sitter jag hemma med en kebabrulle i handen och kollar på laguna beach (fanns inget på teven så jag gick in på mtv.se...) Så idag blev det en tjockisdag xP
heeeeddå!

FAN VAD SUR JAG BLIR!!!

Jag som hade tänkt att satsa på skolan men det lär ju inte hända när man har en engelskalärare som är hekt STÖRD!!!! Alla i klassen hatar henne vet inye varför men hon är bara SÅ ¤#"#¤%&/(?"=#/ !!!!!!!!!!!!!!!!! Snart går jag härifrån och skiter i engelskan och tar igen det i nian när svatava kommer tillbaka från sin mammaledighet... HOPPAS att det barnet växer upp snabbt!

Jag längtar faktiskt tills imorgon!

Det kan bero på att det snart är fredag men imorgon så är det faktiskt en av veckans "bättre" skoldagar! Spanska är ju inte så kul men sen har vi ju digital foto och bild vilke är mitt favvo-ämne i skolan :D På digitala bilden så ska jag skanna in min monsters inc bild i datan och färglägga den hade jag tänkt, och om det blir lyckat så får ni se hur det blev (: Dags att sova snart men just nu känns det inte som att det kommer att gå för jag har typ värsta överskottsenergin och känner bara för att göra massa skojjiga saker!!
det var ganska längesen som jag lade upp någon bild på mig själv så här kommer en morgontrött jossan!

Gonatt :D

Muffin :)))))))))))

Ville bara skryta om hur bra muffinsarna som jag och madde bakade i skolan idag var!
HEJDÅÅÅÅÅÅ!

Käka citron?

Idag har skolan gått hyffsat snabbt :) Orkar inte berätta mer om skolan...OKEJ så den där bulan som jag har på hakan är troligen en svullen körtel, så de på vårdcentralen sa att jag skulle äta citron(?) och om inte det hjälpte så skulle vi åka in... så snart när mamma kmmer hem så får jag väl testa. Men jaa puss på er och ha det gött!

Nattiiiiiiii :))

Nu ska jag sova och det ska bli skönt.
HAHAHA jag är så flum just nu, men äligt, jag ska sova och jag hoppas att jag vaknar i tid imorgon...

När jag var ett vårtsvinsbaaaaaaaarn!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH

Matte.

hmm.. orkar inte jobba matte just nu så jag tar en paus hehe Jag blev så otroligt sugen på jordgubbsyoghurt förut så jag ringde min snälla mamma och hon sa att hon skulle köpa ett sådant dära paket med massa små :)))) och just det ja! Jag har en böld  under min haka :O Märkte den imorse och det gör asont och det är liksm som en kula under hakan vid halsen DDDD:
NOW! Back to business

Läggdags!

Nu är snart galan över och jag säger grattis till alla, även till dem som inte fick mottaga något pris! Och ett specielt grattis till Rolf-Göran Bengtsson till Jerringpriset :) Nu är det verkligen dags att sova för min del för annars kommer jag inte orka gå upp imorgonbitti hehe

Idrottsgalan :)

Jag kanske inte är den mest sportsliga personen men jag tycker ändå att det är ganska kul att kolla på :)) Tror stt jag kollade på det förra året också, Med Robin poulsson som programledare så blir det ännu roligare x)
Hejdå!

Gött med kort måndag^^

Det är så skönt att sluta ett på måndagar, en bra start på veckan - Fast det här var sista veckan för efter den här veckan ska jag sluta ett på onsdgar istället :D Nu sitter jag i sängen och myser med tryffeltårta och ett glas läsk från helgen och kollar på "Newport harbor" inte så bra men orkar inte byta nu...Har ju redan kollat 3 avsnitt så nu vill jag fortsätta! Tänk vad gött att bo stranden!!!! Och det är ju aldrig fel med lite magrutor här och där...
HEJDÅÅÅÅÅ!

Tryffeltårtan :

Kalas, kalas, kalas och nu kyrkan...

Japp, Igår så hade frida ett minikalas och Maja hade bakat chokladtårta som var jättegod :) Vi dansade och höll på. Idag hade vi överrasknings kalas för frida med hennes släkt.. (orkar inte förklara så ni kan läsa om det HÄR eller HÄR) Och sen åkte jag hem och då åkte jag vidare till ett annat kalas, en som vi känners barn fyllde 7 häromdagen så då firade vi henne! Och om ca 45 minuter kommer elin och hämtar upp mig för vi ska till kyrkan...I borgunda hehe Men nu ska jag smaka på tårtan som jag bakade igår ^^ SÅ hejdå!!

blablabla

Jag är ganska stolt över mig själv! Jag gick och lade mig klockan 10 igår och vaknade 7 imorse...kanske mindre lyckat. Idag ska jag chilla och sen klockan sju drar jag till frida :D jaaa... Imorn blir det väl också att chilla mest, funderar på att gå till kyrkan imrogon men vi får väl se hur det går ^^ JAG VET nu ska jag gå och sy lite, hittade en ganska stor tygbit i min garderob igår så jag kan ju kanske göra ett linne av det...?
Pusspuss så länge :D

Snälla mamma :)

I bussen hem så satt jag och elin och pratatde om hur hungriga vi var och sen när jag kom hem hade mamma köpt en krämbulle till mig! :DDDD Den var sååå god och nu är jag ganska mätt men snart ska vi nog äta - ska nog bara vänta tills emma kommer hem.
Pusspuss :)

morgonpigg? - NEJ!

Jag måste ha pratat i sömnen! Mamma skulle väcka mig halv 7 vilket hon gjorde och jag inte märkte, och sedan vid 7 så kom hon upp och sa att jag var tvungen att gå upp. Då sa jag att hon aldrig väckte mig men det hade hon ju.... JOBBIGT!
Jaa... Är som vanligt seg som gummi och orkar inte fixa iordning mig men det gjorde jag lite ändå för att ... vet inte -.-
Meeeen nu vill inte jag missa bussen så pusspuss!

Orkade inte blogga förrän nu...

Sorry för en totalt kass uppdatering...
iaf, Jag har vart överenergisk idag! Vaknade ur en hemska mardröm imorse och gjorde iordning mig till skolan - det tog förvånandsvärt bara 35 minuter!! Sen i skolan var jag hur seeeg som helst på vissa lektioner och på vissa andra kunde jag inte sitta still ^^ Igår blev jag sugen på kladdkakemuffins så jag gick ner och bakade och hade med varsin till mig elin och frida i skolan. Sen efter skolan så åkte jag, elin och frida hem till elin och käkade mer muffins och kollade på tv typ...
Jaaa sen när vi skjutsade hem frida så passade vi (jag och min familj) på att fixa med mitt abonnemang så att jag kan byta till Iphone, min låtsasmammas gamla, och jaa det var väl det!
Nu sitter jag på mitt rum och käkar avokadoröra <3
See ya!

En lillasyrra hos doktorn...

Jahapp, Mamma och Nathalie är hos doktorn nu - hoppas inte att nathalie har fått någon sjukdom :( Hon har ont i örat så antagligen är det öroninflammation och det har hon haft ett antal gånger innan...
Jag skulle kunna somn nrsomhelst men orkar inte HAHA får väl ta och kolla lite på TV elle nåt..
Jag tänkte faktiskt göra ett inlägg om mina husdjur imorgon så jag kanske ska ta och ta kort nu ^^
Pöss på er <3

Andra skoldagen är officiellt över!

Det var riktigt jobbit att vakan upp imorse men När jag väl kom upp så var energinivån på högsta!
Frida blev så glad (tror jag) att hon grät :)) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen men antagligen blir det väl lite mys^^ Imorgon så ska jag pka in till stan med mamma och fixa med mobilen:D
Just nu sitter jag och kollar på de sista avsnitten  av glee (igen) och käkar ett äpple
Mitt fina äpple :

Pusspuss :)

11/01-2012!

GRATTIS FRIDA!
Idag blev frida 15 år så jag skrev en liten dikt ^^
Nu ska jag gå till skolan så HEJDÅ!

In my room alone...

Jaha... tänkte kolla på lite glee nu men emma ska iväg D: FAST hon sa faktiskt att om jag verkligen ville så fick jag kolla utan henne och att hon kollar någon annan dag, Tror nog att jag ska göra så hehe OMG kom nyss på att jag har en halvt uppäten godispåse som jag kan smaska i mig medans jag kollar JAAAA!!!
Imorgon är det en ganska viktig dag, inte minst sagt för frida...Det är nämligen hennes 15-årsdag! Synd bara att vi inte har lunch samtidigt så att vi kan sjunga för henne i matsalen men vi får väl ta ton någonannastans då! ELLER så skulle jag kunna fråga matteläraren om lov....

Konfirmation.

Ojdå! om 30 minuter börjar visst konfan hehehe! Ska dra till elin om tio minuter sen går vi... Är trött som in i tegelväggen asså -.- Sen när jga kommer hem blir det nog att kika på ett avsnitt glee :))))
Nejmen nu måste jag tyvärr avsluta det här inlägget men HEJDÅ!! :D


BILDER!

Här är lite bilder från i fredags!
(sprite)
HEEEEEJDÅ!

Bueno!

Sitter nu och käkar "kinder Bueno" - choklad, Riktigt gott faktiskt!! Är lite seg efter dagens zumba pass som idag blev ca 30 minuter långt :))
Nu ska jag ta och gå ner och borsta tänderna så hejdå!

Tåget...

jahapp då ska jag snart ta tåget till Falköping med syrran :) Där ska vi träffa våran låtsasmamma susanne och ta en fika! Är det bara jag som inte gillar att åka tåg? Jag vet ine varför men som tur är tar det bara 8 minuter .Fixat frillan lite också med atnke på att det såg ut som ett fågelbo imorse HAHAHAH
Kanske inte det vackraste korten tagna på mig men...

Atchoooooooo

Åhhh jag har nog haffat en liten förkylning D: jobbit att få det sista dagen på lovet men...Imorgon börjar skolan och jag längtar faktiskt lite till att få träffa alla fast inte själva den delen med jobbandet hahahaha
Jag har bloggtorka...kanske blir bättre i veckan men idag orkar jag inte...
hejdåååå!

Herrejössanes!

Även idag har vi haft främmat och idag var det lilla Alme som var här :D Efter en hel utmattande dag med en nästan 2årig Alme så satte vi oss och kollade lite på sex and the city! Sen bestämde jag,Emma och min låtsasmamma Susanne oss för att köra lite Zumba, så vi har kört på nu i ca 45 minuter tror jag - jag kan ju säga att det var väldigt jobbigt men smatidigt kul :)) Ska ju hålla på med det i år så jag tror att lite muskler kan dyka fram här och där...
Två bilder.
Lilla Molly.

Och jaaa...jag och en visp.


heddååååå

Inte mycket bloggande idag men, men...

Idag har tiden gått fruktansvärt snabbt och jag har haft jätteroligt ^^ Ganska trött idag så jag har mest slappat... FAST jag testade "Zumba" idag (på Wii), man kan väl säga att jag är en naturbegåvning hihi. Det är riktigt jobbit, jag körde visserligen bara ett 20 minuterspass men jag kan säga att det var nog några av de 20 jobbigaste minutrarna i mitt liv - Och jag fick den enkla dansen -.- Jag och min låtsasmamma ska försöka köra zumba fram till sommaren eller något så jag tror att vi kommer att hinna lära oss grundstagen tills dess - det är typ 50 stycken....
(bilder från google)

Hejdå!

Det vill inte sluta snöa D:

Nej nu är det inte kul längre! Snön yr omkring och på bara en kvart så är hela gatorna fulla :o INTE ALLS KUL JU! SNön ska vara över vintern, inte efter..
SNÖ - BLI TILL TÖ - NU!

Snön ligger tjock på gator och torg...

Visserligen stämmer inte det men jag fick den låten på hjärnan när jag vaknade i morse och såg snönn yra omkring ^^Igår hade jag sjukt kul,bilder kommer på tisdag eller onsdag för Hilda har bilderna på sin kamera så jag ska lägga över dem på datan på tisdag hehe Idag så kommer det lite "främmat", Min låtsas mormor och morfar och min låtsas moster med sin sambo och deras son Vilmer som inte ens är ett år :D
Lite skillnad på mängden snö...
Hejdå från mig :D

Strax drar jag till Ida :D

Nu har jag snart gjort mig helt iordning för om 20 minuter är det filmkväll hos Ida som gäller! Kommer nog att bli kul^^ Orkar nog ine blogga ikväll men vem vet kanske kommer ett inlägg ikväll med...Idag har jag mst slappat och kollat på Glee, snart har vi sett klart säsong 2 med... sånu väntar jga bara på att Glee säsong 3 ska komma ut! Ojdå, kom på nu att jag måste packa till pappa nu, men vi ses ^^
Vacker jag är nu!
Hejdå!

seg som vanligt...

Idag lyckades jag fakiskt vakna ganska tidigt, vid 9! Stolt över att inte ha sovit bort hela dagen... Dagens höjdpunkt blir ju såklart ikväll då ida ska ha filmkväll och ääntligen ska jag träffa hela gänget :)) Det var ett tag sedan...Med andra ord - vi har inte träffTS på hela lovet :( Ska nog ta och platta håret nu och sen ska jag nog gå ner igen och käka något till frukost ^^
Mitt hår är sådär lagom lpckigt just nu...Det kanske inte syns så bra på bilden.

...Pannkakor med sylt och socker på...

Vad mysigt det var att åka bil med Nicke och Nilla låtar! Det är så roligt när man inte har hört på en lång tid också kan man hela texterna :DDD Snart är det dags för lite mat i magen och sen ikväll blir det ostbricka och film :)
Mina två favoriter från den skivan som vi lyssnade på :
(jag har inte kollat kvaliten på låtarna)
Hejdå :D

Klockor!

Är det bara jag som måste veta vad klockan är när jag vaknar?? Jag ha fortfarande inte orkat sätta i batterierna i min väckarklocka så jag går efter mobilen men den valde att dö inatt -.- Så när jag vaknade orkade jag inte sätta igång datan utan låg kvar tills mamma och emma kom upp och undrade ifall jag var vaken, så nu är klockan elva och jag ska snart gå ner och äta frukost...själv! Men jaha senare idag vet jag inte vad jag ska göra, men mamma är ledig idag så det ser ut att bli en filmkväll eller liknande :))
Bild från igår ^^
Nu har jag inget viktigt att säga så SEE YA!

Skidskytte!

Jag gillar inte att kolla på sport på TV men på vintern så tycker jag dock att det är ganska kul! Speciellt skidtävlingar av alla dess slag och skridskoåkning, både konståkning och det där när de åker snabbt heheDet är faktiskt väldigt intressant att kolla på ibland och just nu är det skidskytte som gäller :D Det går inte så bra för sverige men det blir nog iaf en sjunde plats idag ^^
Pusspuss :))

Fixat naglarna ^^

Efter en dag i staden känner jag mig ganska trött i kroppen men det är bara skönt att ta det lite lugnt hehe. Jag och Ida träffade Elin och Frida i stan och de hade precis köpt nudlar och skulle hem till Elin och kolla på Supernatural...
Tack Ida för en jätterolig dag på stan :D Längtar nu bara till fredag då jag ska träffa hela gänget och fira Ida!
Ni vill säkert se hur naglarna blev, tog bara en enkel fransk manikyr med handmassage inkluderat xD
Puss på er <3

Snart dax att dra sig mot stan igen :)

Idag ska jag träffa ida vid 1 så ska vi fixa naglarna och ta en fika :D Ska bli mysigt, har ju inte träffat varandra sedan lovet började ): Ska träffas på fredag också då hon ska ha filmkväll! OCH jag lovar att kjag och elin har årets bästa present...
Ne nu måste jag skynda mig ska hinna platta håret o skit...

Hur min kväll spenderas?

Jo idag spenderas den på detta viset!
(en liten förhandsgranskining på min teckning av Oliver Sykes som inte går så bra...)
Godnatt till er som ska sova nu :D

Stan x2!

Nu är en hel dag av shopping avklarad :D Först blev det att shoppa med syrrorna och jag köpte lite smått o gott ^^  Sen drog jag till Elin och syrrorna hem...Jag och elin tog sedan en snabbtu istan och fixade både Fridas och Idas paket x) Sen hämtade mamm mig vid fyra och nu ska jag nog ta och kolla lite på TV och chilla runt på internet, sen ska jag äta :))
Värmeskyddande sprej, Nagellack och en kam ^^(Min lillasyrrra fick välja färgen på kammen...)
See ya!

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG

Dagen har gått ganska seegt idag, men orkade inte röra på mig så..
Kollade på ännu en skiva glee vid 11 med syrran sen efter det har jag mest legat i sängen, haft lite huvudvärk D: Men jag tror inte att jag blir sjuk ^^ Imorrn så drar jag till stan med mina två syrror sen efter det så ska jag gå på stan med Elin hehe så jaa, jag kommer nog att vara en aning socialare imorgon xD
Och förövrigt så har jag knarkat Tic-Tac´s idag ^^
BYEEEE

Nyårslöfte

Jag måste ju som vankigt försköka ha ett nyårslöfte!! Jag kom på häromdagen att jag vill kunna skriva med vänster hand!- också. Just nu är jag högerhänt men jag skulle vilja kunna skriva med vänster hand oxå för det skulle va så kul att kunna tycker jag!! :D
Såhär ser min vänsterhandsskrifyt ut idag,:
Har ni något nyårslöfte?? :))

Namn

Familjen hade precis gått och lagt sej när alla plötsligt började prata om namn, vilket ledde till att jag började googla på våra namn och oj vad vi skrattade!
(mitt namn) Josefin - Må gud föröka
(min syster) Emma - Stor, väldig
(min andra syster) Nathalie - födelsedag
(min mamma) Cecilia - Blind
(mitt och min mammas mellannamn) Åsa - gudinna
(mammas andra mellannamn) Margaret - pärla
(våran hund) Elmer - ädel, berömd
(min syrras mellannamn) Mathilda - styrka , strid
Men nu ska jag nog ta och sova så godnatt :)

GLEE 2

Åhhhhh! Jag blev så glad på julafton när jag fick säsong två av glee :D De flesta tycker inte om det men jag bryr mig inte, jag älskar glee så!Jag satte igång idag med att kolla första skivan med Emma ^^ Jag började storlipa på tredje avsnitett tror jag och emma bara kollade på mig... JAG ÄLSKAR GLEE. Fast jag ogillar Rachel, har alltid gjort det för hon är alltid så självisk D: Två timmar av seton avklarade och jag längtar till jag ska se nästa avsnitt xD

2012

Frida vaknade till slut! själv vaknade jag vid tio så låg jag och vilade i sängen i fem timmar tills frida vaknade och nu har vi ätit frukost ^^
Orkar inte skriva om igår så jga får ta det någon annan gång...
Vad ska man göra nu då??Det får vi se...
Hejdå sålänge och gott nytt år :D
RSS 2.0