Cheese

Herrejösses vad bra jag är! Har hunnut göra en massa skolarbete ju :) Har både gjort klart NO:n och delvis SO:n :))))))))))


Jag.

Lite bilder på mig

Pluggar

Fixar klart lite i SO-tidningen som jag och Josse håller på o gör! Känner mig duktig, skrev lite på novellen som ska in på torsdag också! Sen så måste jag fixa NO:n och plugga spanska....ORKAR INTE. jaja, har ju lite musik som uppmuntring...

Pengar

Hej! Är hemma från skolan nu, var på gymnasielinjeval grejs. haha. vet inte vad det kallas men jaja.

Vill ha pengar tills i sommar så att man kan göra en massa skojsiga saker! Har ju några hundra men får väl hjälpa mamma att göra saker så att jag tjänar lite :)

Onsdag

Tjenare alla glada rabarberbarn. Varför jag skrev så vet jag inte. Dagen som gått har vart skitskojsig! Hade slöjd och jag sydde klart min kavaj :))) Efter skolan drog jag med alina hem, vi var sen på ELLEN. Och babblade. Vi drog sen vidare till pizzeria maxim och käkade pizza <3 Sen blev det att ta bussen till skultorp. Och just det! På fredag ska jag till liseberg :))
'

Godmorgon på er alla!

Onsdag. Jag har en ganska lång onsdag känns det som, har ju "vanliga lektioner" fram till klockan ett. Efter det så har jag syslöjd i 2 timmar :) Jag är faktiskt otroligt sugen på att ha syslöjd just nu! vill ju bli klar med min kavaj som jag syr!!! Hoppas att vädret är fint idag, inga moln utan bara sol!

BMS

Jo, jag kollade lite på blue mountain state förut, den serien är verkligen underlig haha... Så himla sjuk humor.

Trött och inget att göra.

blubb blubb. Är så jädrans trött! Iallafall. Idag var vi på kavelbro-gymnasiet med skolan så vi slutade 20 minuter innnan vad vi brukar :) vi gick ganska mycket och jag hade gansak så ont i mina höfter, vet inte varför men ont gjorde det. Har inget att skriva om så detta är ett tråkigt inlägg blabla..
Tog lite bilder på min hund, men han bestämde sig för att skälla just då...

En igelkotte.

Varför heter det så? Iallafall. Amanda ropade nyss att jag skulle skynda ner med kameran. Så det gjorde jag.

Promenerade idag igen!

Jag och amanda var som vanligt ute och gick idag och pratade om allt emellan himmel och jord! Hade givetvis med mig kameran!
vi fikade lite innan :)

Klänningen

Köpte den på h&m :)

Igår åt jag ostbågar.

Goddag. idag var det skola igen då... slutade vid ett och drog då till stan med elin, Maja och frida, jag köpte en svart klänning som var fin (eller något) ! Och en glass. Nejmen nu orkar inte jag skriva mer lalalala
Lite vetintevarför bilder
OCH JA, JAG ÄR KÄR I MIN KAMERA.






En promenad och en piknik.

Tjeeenare. ÄR DÖD. Nej men vad fint väder det har vart idag också, efter att alla åkte hem så drog jag,emma och amanda ut på en promed men vi gick inte så långt. När vi kom hem packade vi för att sedan gå ut på en piknik :) Solning och kakr, kan det bli bättre? Haha, när vi satt dr och solade så kom en asgullig katt och la sig på filten!





Konfirmations presenter!

Alla bilder är tagna med min kamera som jag fick i present :)

Idag - konfirmationsfirande :)

Som ni vet så konfirmerade jag mig igår och idag är det min halvsyster, Amandas, tur att bli konfirmerad! Sen efter hennes konfirmation så blir det fika och presenter hos pappa, så efter det så läggre jga upp kort på allt som jag har fått!:))

Konfirmationen avklarad :)

Passar på att trycka upp lite bilder nu när kusnerna är och badar en sväng :)

Trött men orkar inte sova.

Nu är jag verkligen skittrött men är typ uppe i varv så jag kan inte sova. Nu är lösnaglarna på och klänningen hänger på en galge ovanför skorna :) Så ja, det var väl det jag tänkte säga typ.. Blir ett inlägg imorgon efter att jag har firat med mammas släkt!


fullt upp, orkar inte blogga längre.

Asså jag vet att jag inte bloggar så ofta längre men jag orkar inte... Jag ska fortsätta at ha kvar bloggen men det kanske blir så många uppdateringar per dag.

Andledningen till att jag inte har hunnit idag är att jag har gjort en massa bra och nödvändiga saker idag!! När jag kom hem så klippte jag min del av gräsmattan och tog sen en dusch. Fönade håret och lockade det. Och nu sitter jag och håller på att fixa lösnaglarna tills imorgon! Det låter kanske inte som så mycket men det tog lite tid...
Bilder som antagligen Hilda har tagit :)

Dagens och gårdagens outfit

Linne: Vero moda
Shorts: Gina tricot
Halsband: Mike's fashion
Skor: ??

Hade inget internet igår.

Så jag får väl göra några extra inlägg idag! I går så var jag på sista konfa-genrepet innan själva konfirmationsgudstjänsten som är på lördag :) Jag gjrode faktiskt inte så jätte mycket mer hahah
Lite bilder från digital bild och foto!

SOLEN ÄR EN GOD VÄN.

Ända sedan jag kom hem så har jag vart ute i solen och haft det skönt! Hjälpte blandannat till med att måla grinden, så nu är halva mina ben vita haha :) somnade på gräsattan när jag låg o tänkte på hur bra den här sommaren kommer att bli. jag ska göra en massa spontan grejer har jag bestämt mig för!! Sen när mamma kom hem så käkade jag kebabtallrik!

Sverige?

Sitter ute och solar i bikini och shorts! Kan inte fatta att det är så varmt :) Tog en glass förut och musiken står på ifrån datorn. Är lite lagom irriterad för nu när det är så vamt så får man sådan sommarlovskänsla, längtar till att jag får lov! Bara 22 (?) dagar kvar, inklusive helger och studiedagar :))))))))


nejmen vad roligt

Ja då var det snart dax för att sova, det blev lite lagom sent idag för mitt öga vill inte fungera som det ska... Varje gång som jag blinkar med mitt högeröga så sakver det och gör så jädrans ont :( Mamma kollade i ögnlocket och det var tydligen jätterött, så imorgon blir det inte linser utan glasögon till skolan. VAD KUL. eller inte...

Har ni sett mitt fina halsband som jag köpte i fredags? Nehepp! Här är det iallfall :)



Jag är så trött att jag har överskottsenergi.

Jo, jag kom inte hem igår för min mobil dog så jag hade inget att betala bussen med och mamma sov. Så det blev att sova hos Alina :) Skolan var seg som gammalt tuggummi så det var ju inte en höjdare direkt! Efter skolan kom jag hem en snabb sväng innan jag drog till kyrkan för en genomgång av konfirmationen. Så jag kom hem för inte så jättelängesen så jag har precis börjat städa mitt rum tills kusinerna kommer :))

VÄRME.

vad skönt att det är varmt igen! Sket i det där på IP och var i skoaln i stället, med 6 stycken andra från min klass hahah! När vi slutade vid 1 så träffade jag och elin frida och vi har inte träffat henne sedan i tisdags för då var hon i london :) Lite avundsjuk men. Så nu sitter vi ter hos frida (eller frida är i duschen) men datorerna. sen vid tre drar jag till alina en stund :) Orkar inte belasta er med mer information från mitt liv jus nu!

Till IP och vara funktionär?

Fick ett mail idag från min idrottslärare om att typ alla i min klass ska hjälpa till när några barn från svärtagårdsskolan ska ha friidrottsuttagningsgrej så vi ska hjälpa till. Jag hade sagt att jag var frivillig för en vecka sedan typ men jag orkar inte för då ska jag sluta senare och det vill jag inte... Så jag tänker skita i det och istället ha dom vanliga lektionerna med ca 5 stycken andra hahah :) Jaja slutar vid ett och sen drar jag hem, och typ vid tre så ska jag cykla till Alina! Hon slutar ju inte förrän tjugo över tre... så jaa, det var väl det jag ville ha sagt!

Helgen.

Har ju som sagt spenderat hela helgen hos alina och inte orkat blogga... Men nu ska jag skärpa mig igen!
Några fina bilder ifrån helgen!
Alinas moped!

Hos alina:)

Jag har vart hos alina sen i fredagsmorse och har därför inte orkat blogga. Är fortfarande här, ska åka hem någongång senare:) jag bloggar då!

Nattinatti.

Nu är det dags att säga godnatt! Fick några saker gjorda iallafall. Bakat chokladbollar med mamma och snackat en massa och haft skitkul med henne <3 Imorgon blir det att dra till Alina på morgonen och sena sova där :) dessutom ska jag hämta mina skor som har vart på fixning hos skomakarn. Hoppas att de passar! Ska bli jätteskoj, det är så skönt att vara ledig.

måla ALDRIG naglarnanär du är kissenödig.

^ Det är dagens budskap. Haha. Jo, jag och Nathalie satt och målade varandras naglar men då blev jag lite nödig så det sa jag till henne men vi fortsatte ändå! efter en halvtimme kunde jag verkligen inte hålla mig mer... (hade otorkade naglar) Så nathalie fick hjälpa mig att dra ner brallorna haha... SMIDIGT? - NEJ.
Jag hoppas du/ni har lärt er något av det här!

Då var det torsdag.

JAG ÄR SÅ TRÖTT. vaknade vid halv 7 idag, även fast att jag somnade vid 2 tiden igår! Så jobbit. har inte gjort så mycket sedan dess, vart en snabb sväng på stallsiken och fixat lite grejs i mitt rum :) Har hjälpt mamma att förbereda maren så snart ska mamma ut i regnet o grilla.
Saker att göra!



OGILLAR REGN, SKARPT

Blev så otroligt sugen på godis och läsk förut och eftersom att mamma var ute med hunden så kunde hon ju inte skjutsa mig... Som tur är så har jag ju en cykel som jag då tog upp tillaffären. Och just det ja! Nämnde jag att det var motvind och regn? Jaja, nu är jag iallfall hemma med en trocadero och två godispåsar!



Bakar lite just nu

hej. Nu är jag en duktig tjej som står i köket och bakar :) Väntar bara på att mamma ska komma hem för jag behöver florsocker...  PLUS att jag håller på att skära grnsaker och sånt till maten, tacos. Jag är ju en riktig dröm haha HAr såklart inga bilder, men ska bli bättre på det! Kan visa cupcake:sen sedan :D

Bloggare för varenda unge

Som ni kanske har märkt så har det pluppat upp en liten blå ruta i det vänstra hörnet på min blogg! den är där för att sprida ordet om alla världens barn som inte har det så bra, det är UNICEF som har gjort det. Så om ni klickar på rutan så kommer ni till deras hemsida där ni kan läsa om hur ni kan hjälpa andra barn!
Jag skulle JÄTTEGÄRNA vilja vara volontär och åka till något land där det behövs hjälp och hjälpa till! Det skulle vara jättekul att åka bort i kanske en vecka och se hur vissa har det :)
(jag ska flytta den så att den är i meny-raden men har inte orkat)
(detta är inte ett sponsrat inlägg)

FÖRKYLNING PÅ G :(

Åhh... har ont i HELA munnen på grund av några jädra förkylningsblåsor, får alltid det innan jag blir förkyld. Det gör ju så jävulskt ont att både dricka och äta :( Är det bara jag som får det eller?? Det känns som att jag har det hela tiden ju :c INTE AllS KUL. Jo, idag ahr jag faktiskt inte hunnit blogga för efter att jag kom hem efter skolan så käkade jag lite snabbt och sen drog jag och elin till konfan! Och när jag kom hem efter konfan så var det engelska läxan som gällde, har en inlämning som ska vara inne senast 23:59... Nu har jag tagit en paus och kollat Big brother :)

GODNATT.

Nu har ännu en dag passerat förbi.. SÅ POETISKT DET LÄT. Jag och amanda har vart hur flummiga som helst sedan klockan 6 så vi har suttit på mittt rum och jag ahr städat medans hon och jag garvade ihjäl oss^^ Amanda gjorde massor av facerape:s av allt som jag sa typ -.- Men nu ä mitt rum fint och jag är trött.. Imorgon blir det konfa efter skolan, och sen hem för att städa rummet där oxå, så jobbit det kan vara med konfirmation...

snart klar.

Goddagens :) Idag har jag hunnit med ganska så mycket efter skolan! Jo för efter skolan så gick jag och ida på stan tills klockan halv 4 för då mötte vi min syrra och ida gick hem, jag och emma gick på stan till klockan 4 till pappa hämtade oss. När vi kom hem käkade vi och nu har jag suttit i ett tag på golvet och målat en fana! Som ska hjälpa pappas korplag att vinna deras fobollsmatcher :)
Det här skulle jag måla av:
Såhär ser den ut just nu:

fotboll

Nu har jag bestämt mig för att i början av nästa säsong följa ett lag!jag ska kolla på varje (TYP) match och vara en trogen supporter. Jag har aldrig riktigt haft ett fvorit lag och heller inte kollat... I min familj så är det lite kul för min papa hejar på Liverpool och min syster & halvmamma hejar på manchester united! Så jag ska välja något av de andra och heja på :D Men jag vet inte vilket!!! Funderar på arsenal eller everton... har ju ett tag kvar att fundera för de spelar ju inga matcher på sommaren...

~ojdå~

Tjenare,har precis kommit hem från Lidköping! Har firat min halvkusin som fyller ett imorgon :)) Han fick en bobby car och en kärra till den :D  Så göllig han var! På vägen hem så käkade vi på sibylla, det var ett tag sedan jag käkade där.

Lördag!

Hejsan! Vad tiden går snabbt när man har roligt :) Var på kattgrejs vid 11-tiden imorse, massa av gulliga katter överallt! Kollade också när pappa spelade Korpfotboll, visserligen förlorade de med 2-1 men jaja... vi åkte sedan o köpte lite godis (som jag sitter o trycker i mig nu) och sen hem igen.
Jo, just det! Smakade på ballerina marängsvisch och singoalla cheesecake-jordgubb! Båda var faktiskt goda fast jag gillaed marängen mer :))
Sen har jag inte gjort så mycke mer vettigt! Jo, jag Amanda tog en halvlång promenad i våra ganska-så-höga-klackskor, vi blev halvt förföljda av några småbarn i typ 900 meter... men nu sitter vi båda i hennes säng, jag med datorn och hon med sin mobil c:

Borde sova nu.

Tjenare igen!
Så härligt att helgen är här, det firades ikväll med en film, ostbågar och cocacola <33 och sen efter det så kolalde vi på BigBrother :) imorgon är det lördag och min lördag kommer att börja med att vi ska ut o kolla på någon kattgrejs (haha) Vet inte riktigt vad dagen mer kommer att bjuda på men det återstår att se!
VARNING! Om jag "missar" en str bokstav eller så, så är det inte mitt fel! Mitt tangentbrd håller på och krånglar så just nu funkar inte Caps - knappen :(


friday

ORKAR INTE BLOGGA. Nej precis så känner jag just nu. Är trött och slö, fast så har jag vart hela dagen. Hade ju sO prov förut och det gick faktisk ganska så bra! Kommer iallafall f åett E :)) Ska snart packa till pappa och sen ska jag en snabb sväng till stan med mamma.
Min fina bild som jag gör på bilden haha



GodNatt.

Nu ska jag sova så jag sätterpå radion så att den stänger av sig om en halvtimme :) Ska ha somnat innan det, fast jag ska ju hinna skriva i min dagbok oxå... aja får väl se ifall jag ändrar tiden eller inte! Har pluggat SO hela dagen typ (Då jag inte hara käkat pannkakor eller glass) Kunde ju mer i so.n än vad jag trodde, stolt över mig själv. Just nu insåg jag hur rolig blandning av musik de spelar på radion. själv lyssnar jag alltid på rix fm degångerna som jag lyssnar på radio,fastjag använder mest sotify så det blir inte såm ycet av det. På mornarna så MÅSTE jag lyssna på rix morron zoo HAHA! En bra start på dagen!


Singing in the kitchen.

Är ensam hemma just nu så jag håller på att gå runt o sjunger haha. Spelade in en låt, låter bättre i huvvet ^^ Så nu ska jag tralalalalala vidare innan mamma kommer hem och ska förhöra mig på SO.n :)

Pluggar SO och käkar philadelfiaglass.

Idag var det torsdag då... Vart i skolan som vanligt, var otroligt trött på morgonen men sen efter lunchen fick jag energi och blev glad. kom hem för en halvtimme sen och då tog jag en bit philadelfiaglass och gick upp o pluggade. Snart ska jag till stan o kolla efter något som jag önskar mig som konfapresent :)

Myyyys.

Mamma kom hem för ett tag sen, dessutom med chips och goda grönsaker + dip. Så vi blandade lite dipp och gjorde grönsaksstavar och mumsade! Älskar grönsaker. Men nu sitter jag på mitt golv och ritar lite och kollar igenom gamla bilder som jag har gjort :)) Man kanske skulle ta o måla nglarna.. hmm! Eller kanske städa klart mitt rum, har ju rensat ur en byrå så det ligger 2 högar med grejs som en ska in i byrån och den andra ska ut/upp på vinden.

Lockade håret i morse.

Jo, imorse så vaknade jag med helt vågigt hår så jag satte mig och lockade det lite :) Hade en ganska okej dag idag. Jag har typ kommit hem nyss så jag har inte hunnit att göra så mycket. Men har hunnit fixa te så nu sitter jag med det i handen och bigbrother på datorn! Efter det blir det nog att plugga till SO - provet på fredag.

Popcorn och Bigbrother

Efter skolan idag så följde ida med mig hem och nu har jag nyligen kommit hem från konfan :) Sitter med färg i håret, popcorn i famnen och Bigbrother framför ögongen! Det lilla tråkiga med att jag kollar på bigbrother är att jag är den enda bland mina vänner som kollar på det så jag har lixom ingen att diskutera det med -.-

Nu är det klart!

Har precis färgat håret rosa, två gånger, men jag tror att jag måste färga en gång till... Det får nog bli imorgon om jag inte orkar hah SÅ just nu är det en ganska blek rosa färg och vissa bitar är typ orange:a : / Hoppas att det blir tredja gången gillt!

I skolan idag så har det inte hänt så mycket, haft kortdag som vanligt så jag var ju hema vid 2-tiden. Imorgon blir det Tisdag vilket är min offeciella hat dag i veckan haha Fast ida ska med hem imorgon så det kan bli en ganska bra dag ändå ^^ (om man bortser från konfan och skolan haha)

Hemma.

Nu är jag hemkommen från skolan med en burk rosa hårfärg (!!!) Ska nog ta o vänta på att mamma kommer hem innan jag trycker i det så att det inte blir fel :) Så just nu så tar jag en kopp te istället och ska nog ta och kolla på BigBrother sen innan mamma kommer hem.


Godmorgon världen.

Jaha då var det dags för att dra till skolan igen då! Orkar inte hehe Imorse när mamma väckte mig så trodde ag att det var söndag och frågade henne vilken dag det var ^^ Så just i detta nu sitter jag o lyssnar på musik och fixar iordning mig. Orkar inte platt hela håret så det får bli en toffs idag.

Soligt väder och en glass.

Tog en tur till affären emd emma förut och köpte varsin glass :) Det är så skönt ute så jag ska snat gå ut igen! Ska bara dra emd lite godis o dricka ut, sen ska jag sätta mig i solen och lyssna på musik. Btw så har jag inte riktigt bestämt mig för hur jag ska färga hårret, ifal jag ska behålla det som det är nu, bleka det igen eller drai lite rosa kanske? Aja får väl ta en stund o fundera lite innan jag bestämmer mig, vill ju vara säker^^ Och blir det inte bra så finns ju lösningen att bli korthårig...

Mitt vackra hår.

Sådärja! NU har jag precis plattat igenom håret en sväng. Jag ska nog bleka håret en gång till innan den speciella färgen kommer i! Vilken färg tror ni att det blir?? ;)


En förändring.

OMG! Trodde aldrig att jag skulle våga, har precis gått o lagt mig med nyfärgat hår :)) Ska ta kort imorgon när det är torrt <33 Iallafall... Hela kvällen har gått till att sitta vid datorn eller kollat på film med lilla syrran (Alvin och gägnet "2") Men nu måste jag faktiskt sova, typ haha

Ett fint staket.

Hej, nu har jag nyss käkat lite krubb :) Har inte hunnit blogga för jag har byggt på ett staket hela dagen. Det blev skitfint! Nu kan vi äntligen ha vår hund lös utan att behöva sitta brevid som en barnvakt!Vi ska bara fixa 2 grindar så att vi kommer ut oxå haha...
Har inte orkat ta en bild på det än men det får väl dyka upp såsmåning om!

Helg!

Godmorgon! Idag är jag skittrött, fast ändå sugen på att göra något... Kom hem från Alina vid 11 igår och sen så satt jag vida datorn i typ 3 timmar :) Vi hade skitkul, käkade kinamat, chips och kakor. Osså pratade vi när vi var ute och gick,låt aldig mig skjutsa någon på en cylel... Gick inte så bra haha. Vaknade vid 7 imorse så nu har jga hunnit göra en massa små grejs som ty käka frukost, kolla BigBrother och städat lite till i mitt rum! Ska nog sy de tre sista småsömmarna på min klänning innan jag lägger ut den här :D
American pie :DD

Jobbar på!

Jobbar på den nya designen, jag suger verkligen på sådant hahah Jaja, Blir nog bra i slutändan!
Vet ni? När jag precis hade käkat klart kom nathalie på en sak så hon sprang till sin väska och tog ut ett pennfack som jag kom ihåg att en tjej där jag prao:ade höll på med då. Nathalie berättade att hon ville ge den till mig, SÅ GULLIGT :))

Solig dag!

Jaaa! Äntligen har solen hittat sverige :) Varenda rast satt jag utomhus och som fatsklistrad vid solen. När jag kom hem så tog jag en springtu med lillasyrran och sen hjälpte jag mamma med att bygga ihop grillen! Det gick inte som planerat, efter en timmes skrivande och pillande hade vi lyckats att få ihop den. Men mitt i mitt och mammas glädjehoppande insåg mamma att vi hade satt överdelen på fel håll -.-' så det var bara att skruva upp och rätta till...
Så kan det gå. Jo och sen satt jag lite vid daton medans mamma åkte o handlade jättelånga trästolpar, för vi ska bygga ett staket :) När mamma sen kom hem så hjälpte jag henna att lasta av bilen och skalade potatis. Och just precis så har jag rensat ur en byrå i mitt rum som snart ska fyllas med småsaker som inte får plats någon annanstans.
Imorgon ska jag med Alina hem efter skolan, det var skitlänge sedan! Vi ska sola, käka pizza, baka ananaspaj och prata massa gamla minnen. Så jag måste bli kklar med städandet idag känner jag för annars kommer jag inte att ha tid... Nej nu måste jag verkligen fortsätta så heeejdå sålänge <33
Lyckat...

Bloglovin!

Jo, jag har bloglovin! Så himla smidigt, man slipper hålla reda på alla bloggar för att alla inläggen kommer ju liksom på samma sida :) Imorgon kväl ska jag börja fippla lite på en ny design! så det kommer att bli lite mer ordentligt och sådär så! Nu ska jag sova <33

Jaha då var det bara 3 timmar kvar..

Om tre timmar måste jag ha lämnat in den här skiten som jag har trökat framför hela dagen... Vet iallafall att det är ett E men vill ju ha C/B i NO så får väl ta och jobba på lite till innan jag är riktigt nöjd :/ Cyklade till affären förutoch köpte lingonsylt och en ramlösa. Så just nu sitter jag med en ramlösa i handen <3 så gööööttt!!!!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS.

ÅÅÅÅÅÅHHH å irriterande, hinner egentlige ine göra det här inlägget men... Råkade välja två broar som var av samma konstruktion så nu måste jag bärja om från början efter att ha skrivit ett A4... DÖDÖDÖDÖÖDÖDÖD

Hinner inte blogga för nu ska jag plugga!

Ska skriva om denna bron och en annan så... önska mig lycka till ,för det lär behövas :/

Humorgalan.

Sitter med en kopp te och lite karameller och kollar på Humor-galan :) orkar inte skriva mer så...

En sådan trevlig dag!

Ojojoj, ad kuligt jag har haft idag! Var med min syssling och klasskompis Julia och det var extra kul för vi har inte vart på skitlänge känns det som. Först cyklade vi till stan och sen kkade vi på donken, köpte ett linne och en present oxå :) Sen så cyklade vi till henne och höll på lite med hennes kanin innan vi satte oss på studsmattan och snackade c: Vi bakade en daimkladdkaka efter en stundi solen, den var SKITGOD <333 Och solen har varit framme hela dagen så det var skitskönt att ligga på studsmattan och sola o snacka!




Första Maj välkommen!

Godmorgon! Typ... Idag har jag och Emma redan hunnit tatt oss en sväng till marknaden här i stenstorp :) Där mötte vi Ida, Farmor och farfar med mera. Köpte lite gott godis! :DDD
'
RSS 2.0